Irytują mnie wypowiedzi innych osób, że "TVD to dno, że oglądają je tylko i wyłącznie małolaty, że to serial dla nastolatków " itp. komentarze.
Dlatego zapraszam WSZYSTKICH ( nawet i te małolaty, które pozdrawiam ;) i z którymi łączę sie miłością do TVD :) ) FANÓW The Vampire Diaries, by określili SWÓJ WIEK.
Udowodnijmy jak wielką i jak BARDZO zróżnicowaną wiekowo - jesteśmy społecznością, która ogląda i kocha serial TVD :)
- 25 lat.
kiedyś ubóstwiałam ten serial, jak były przerwy to nie wiedziałam co z sobą zrobić, teraz oglądam z przyzwyczajenia, olewka totalna kto będzie z kim : D
-17
mam tak samo :P już coraz mniej mnie to kręci ale z przyzwyczajenia oglądam.
-17
A jak nie jestem fanem i już przestałem oglądać, to też się mogę pochwalić? :P
zalezy jak na to spojrzec :) jak masz hmmm ze 12 lat to dla ciebie komplement bos mloda jeszcze haha a jak masz z 16 lub wiecej to raczej nie komplement dla mnie bo mym musiala sie puscic za mlodu hahah :D
23;) mój chłopak, który zachęcił mnie do serialu (aczkolwiek nie jest "aż takim" fanem), ma 24.
fajnie ,że nie masz nic przeciwko małolatom bo ja właśnie takim jestem. i to dużym bo mam 12 lat. wychodzi na to ,że wśród was babcie jestem niemowlakiem ;DDD. pozdrawiam Delenowców i fanów Klaroline
Ty nie jesteś niemowlakiem a my babciami:P 20-pare lat to najlepszy okres w życiu:D Do emerytury daleko;P
mhmm. nikt by się nie przyznał ale pewnie stateczna z ciebie przykładna rodzicielka ;D