Irytują mnie wypowiedzi innych osób, że "TVD to dno, że oglądają je tylko i wyłącznie małolaty, że to serial dla nastolatków " itp. komentarze.
Dlatego zapraszam WSZYSTKICH ( nawet i te małolaty, które pozdrawiam ;) i z którymi łączę sie miłością do TVD :) ) FANÓW The Vampire Diaries, by określili SWÓJ WIEK.
Udowodnijmy jak wielką i jak BARDZO zróżnicowaną wiekowo - jesteśmy społecznością, która ogląda i kocha serial TVD :)
- 25 lat.
ja zwariowałam ?! nigdy w życiu
a te imprezy to pewnie są prawdziwe ? seriale to może z tonami lodów czekoladowych i pudełkach po nich na podłodze ;D. A studia ,jakie ? matematyczne? jak w gimnazjum - kujonada :P
nigdy w życiu ja szybciej na ASP :)
choć może kiedyś,klasyczny repertuar - emerytka wróży mi przyszłość ;D
no piszą różne pierdoły że dno i syf ale sami oglądają i dostają drgawek jak opuszczą odcinek:)
ja na początku byłam fanką może nie wielką ale jednak, ale za to od 3 sezonu mi przeszło
Ja skończyłam 27 :| a co tam kocham wszelkie fantasy zarówno książki, filmy seriale. Mody na sukces i inne M jak Miłość mnie nie interesują. Aktualnie czekam na najnowszą część filmu "Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia" oraz ekranizację "Intruza" BTW moja najlepsza książka Sci-Fi.
też czekam na premierę "Intruza" i mam nadzieję że nie zepsują tak dobrej książki :)
25 lat pobytu na tej jakże "urokliwej" planecie. Z tym, że fanem serialu to jestem raczej w mocno zdystansowanym sensie.
Jestem mile zaskoczony. Spodziewałem się tu być jedynym "dziadkiem", ktòry czasem zrzędliwie dorzuci swoje 3 grosze do dyskusji :)
15, lecz do serialu przekonała mnie mama ^^ I tak widzę że ona chyba wszystkich wykosiła ^^ 38
Nie byłabym taka pewna, moja babcia lat 80 kiedyś mi się przyznała że obejrzała w TV jeden odcinekXDDDD