Irytują mnie wypowiedzi innych osób, że "TVD to dno, że oglądają je tylko i wyłącznie małolaty, że to serial dla nastolatków " itp. komentarze.
Dlatego zapraszam WSZYSTKICH ( nawet i te małolaty, które pozdrawiam ;) i z którymi łączę sie miłością do TVD :) ) FANÓW The Vampire Diaries, by określili SWÓJ WIEK.
Udowodnijmy jak wielką i jak BARDZO zróżnicowaną wiekowo - jesteśmy społecznością, która ogląda i kocha serial TVD :)
- 25 lat.
16 i jestem ogromną fanką :) mam nadzieję, że Stefan nie będzie taki głupi, że będzie chciał dalej być z Elenką. niech gnije sobie z Damonem.
Facet powyżej 25 ale nie powiem ile na głos bo znowu staro się poczuję.
Może VD to wcale niekoniecznie film tylko dla małolat, a może ja po prostu oglądam/próbuję wszystko.
Pozdrawiam kochających konimatografię.
Jestem tolerancyjny i zdystansowany zwłaszcza do samego siebie ale teraz przesadziłeś typie, dla swojego dobra nie wyzywaj mnie od sztefyna! uważam to za bardzo obraźliwe
Jestem po 4x12. Sztefyn dał popis żalu.ru No ale moja ukochana Rebeka mi to wynagrodziła :)
20 :) nie powiem żebym oglądał z przyzwyczajenia. ale czekam aż będzie przynajmniej połowa i potem oglądam wszystkie naraz :P