Postanowiłam założyć temat z piosenkami z serialu (całość, nie chodzi mi o konkretny odcinek). Jak ktoś coś wie to proszę pisać, tylko konkretnie a nie w stylu "to chyba to...", "zdaje mi się..." itp. :) Z góry dziękuję :) I pozdrawiam fanów, tego zzzajebistego serialu :D Och... Do tej pory nie mogę dojść do siebie :) P.S. W 2 dni obejrzałam cały sezon, normalnie oderwać się nie można!! :)
transfer neta mi padł około 4 a tak czekałam na występ Florence i oscara dla Natalie:( takiego mam zajebistego pecha.
Osobiście wolę Złote Globy, jest fajniejsza atmosfera..
Florence byłafantastyczna,zresztąta piosenka była jak dla mnie najlepsza, ta z Toy Story zupełniemi się nie podobała... Zdziwił mnie brak nominacji dla Cher, której piosenka z "Burlesque" przecież Złoty Glob zgarnęła...
W to nie wątpię, ona jest niesamowita:)
Nadrobię na youtube w najbliższym czasie.
ok. masz racje to ...raczej niespecjalny pech, mi siadło przed 3, ale przeniosłam sie na RTL a niemcy puslili na szczescie w oryginale tylko reklamy były niemieckie tak przeciw sennosci.
Zgadzam sie z powyższymi komentarzami, Toy Story z piosenką to w ogóle mi sie nie podobała, ale chyba chodziło o kompozytora ktory rok temu do słabego filmu "księzniczki i zaby' napisał dobra muzyke.
Kolejna niezrozumiala dla mnie rzecz to oscar za muzyke do Social Network, film fantastyczny ale ....muzyka?
PS a ja tam wole oscary jakis sentyment...
Najlepsze to:
http://www.youtube.com/watch?v=JPEcI6Wy5Bw&feature=feedf z s02e12
i
http://www.youtube.com/watch?v=3RFwYR9hVLE z s02e13
szczerze mi to obojętne, muzyka z VD nie robi już na mnie takiego wrażenia jak kiedyś..
Nie tak jak kiedyś, ale czeka się na te piosenki z taką nadzieją na coś fajnego - mimo wszystko :)
fajnie jak opisujecie scenę w której leciała dana piosenka tak jak to robi koleżanka megaami, dzięki za to ;):)
Ludzie! Czy Wam nawet jednej strony nie chce się przejrzeć?? Już się nie wymaga całego forum, bo tematów jest od groma, ale PIERWSZA strona! Najważniejsze tematy zawsze są na pierwszej :) SZUKAC!!
Użyłabym innego słowa niż "fajne", bo to wręcz magiczny utwór ale ok ;p
Only One też ładne no nie powiem ;]