Postanowiłam założyć temat z piosenkami z serialu (całość, nie chodzi mi o konkretny odcinek). Jak ktoś coś wie to proszę pisać, tylko konkretnie a nie w stylu "to chyba to...", "zdaje mi się..." itp. :) Z góry dziękuję :) I pozdrawiam fanów, tego zzzajebistego serialu :D Och... Do tej pory nie mogę dojść do siebie :) P.S. W 2 dni obejrzałam cały sezon, normalnie oderwać się nie można!! :)
Skoro i tak bezsensu offtopujemy :P to powiedzcie mi jak to możliwe, że ktoś ma ocenionych 1529 filmów i ocenia ich po pięć dziennie, czasem więcej? :o
Nie wiem czy przypadkiem nie przyjęłam do grona trolla co ocenia film po pół godzinie .
No ja też najpierw oglądnę do końca, a potem oceniam;P Chyba, że to może ktoś nowy i oglądał je przez te wszystkie lata, a teraz dopiero ocenia- ale to raczej mało prawdopodobne;P I w górę!^^
nie, to raczej jakiś troll, świadczą o tym komentarze na jego blogach jak i same wpisy;] nawet masz go w znajomych, Van_Helsing się zwie ;p ja już go usunęłam, po tym jak ocenił jakiś mama dupa ora 5 i supa dupa santa :o
Ja do tysiąca to może dobiję w wieku 60 lat,nie mam aż tyle czasu żeby oglądać pięć filmów dziennie, czasem się zdarzy tylko taki wyjątek ;d
Mnie też to zszokowało, ale tym razem to po prostu osoba która ma zbyt dużo wolnego czasu :P
Sezon 2 odcinek 14
Free Energy “All I Know”
Smith Westerns “All Die Young”
Ladyhawke “Manipulating Woman”
Kyler England “You Wait For Rain”
Matthew West “Family Tree”
All I know, Manipulating woman i You wait for rain :D Całkiem fajnie się spisali w tym odcinku :D
Hm.. no więc krótko. Do mojej playlisty VD lecą:
Matthew West - Family Tree
Kyler England “You Wait For Rain”
Reszta kiepska... z wolnymi na końcu trafiają zawsze w dziesiątkę, tych początkowych prawie o ogóle nie kojarzę z odcinka.
Podbijam, i tak w ogóle dziękuje
ponieważ dzieki autorowi tego tematu odkryłam naprawdę niezle piosenki:)
Foster The People "Pumped Up Kicks"
Pet Lions "When I Grow Old"
The XX "Islands"
The National "Lemonworld"
5The Airborne Toxic Even "Happiness Is Overrated"
Jedyną piosenką którą uwielbiam z tego soundtracku jest The National "Lemonworld".
Ostatnia nawet niezła, ale nie słuchałabym jej;]
Reszta dla mnie słaba, nie w moim guście.. jako tło do serialu może być;]
Nie słuchalam jeszcze z ostatniego odcinka.
Ale narazie przesłucham cały 2 sezon i koncówke 1 sezonu. I pomijajac piosenki, które naprawde mi sie podobały ta jest najlepsza:
http://www.youtube.com/watch?v=S0GDfM-s8nk&feature=related
nie zdawaj się na moje opinie bo każdy ma inne gusta;) mnie po prostu piosenka musi urzeknąć, poza tym już tyle w życiu cudownej muzyki słuchałam i slucham że na obecną chwilę jestem wymagająca ;)
http://www.youtube.com/watch?v=_0BPnJUx_Yw a tutaj po prostu zrobiła cudo z oryginału ;)
Ok dzieki za rade:) ja ogolnie gustuje raczej w score(soundtrack) ale te niektore piosenki przekonały mnie:)
Z score to ja mam odwieczny problem, zawsze jak mi się jakaś melodia strasznie spodoba to nigdzie jej nie można znaleźć, tak np. jest z VD, mamy tylko dwie dostępne;)
To mnie zmusiło by szukać muzyki po youtube zamiast kupować płyte. Mnóstwo ścieżek dziękowych w ogóle nie jest dostępna w Polsce, a z VD to już jest kaplica bo nawet w sieci tego nie ma.
Widać większość ma inne gusta i producenci nie widzą potrzeby.... a szkoda.
Ja pier...!!!! Ludzie są chyba ułomni!! Więc co chwilę będzie odświeżany ten wątek...