Mozna tu dalej prowadzic dyskusję
poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2205918?page=20#post_9978703
No właśnie NIC :D Gdyby mi się taki Stefan zmaterializował, to nic bym nie zrobiła. Pewnie bym zapomniała do czego usta służą (i pisząc to mam na myśli mowę) :D Ja mam taki charakter z resztą. Jak widzę kogoś sławnego na ulicy czy w jakimś innym miejscu publicznym to się tylko uśmiecham i tyle. Nigdy nawet o autograf nie poproszę ani nic. Nie lubię się narzucać po prostu.
No chyba, że to on by się narzucał....wtedy nie miała bym wyjścia. :P
Mnie by na pewno zatkało. I to nie w przenośni. Raz w życiu mi się to zdarzyło - zapomniałam języka w gębie i przez dobre kilkanaście sekund nie byłam w stanie wydusić z siebie słowa :P
Jak pisanie dzieła? 100% normy? :D
A weź w ogóle. Ja mam takiego "pecha" do takiej jednej sławnej osobistości. Normalnie widziałam go 3 razy w życiu, zawsze się tylko wymieniamy uśmiechami, przechodzę 10 metrów i do mnie dociera, że znowu nic nawet nie powiedziałam.
Jedno z mych licznych wiekopomnych dzieł jest w 90% skończone. Gorzej z drugim...
Bądź dzielna :P
Ja wczoraj poskakałam na koncertach, dziś powinnam czytać i jak na razie nie idzie mi, no nie idzie :P
W moim rankungu kobiet :D
1. Katherine/ Meredith z włosami z 3 sezonu
2. Rebeka/Hayley
3. Pearl
4. Bonnie/Anna/Caroline(jak o siebie zadba - bo czasami wygląda koszmarnie a czasami swietnie)
5. Elena/Lexie/Jenna
6. Vicky
Jak miło zobaczyć, że jakiś facet Hayley docenił...Dzięki za uratowanie wiary w człowieka. :P
A czemu bym mial nie docenic? :D Laska jest gorąca. Lubię taki drapiezny typ urody -to cos co ma tez Lima albo Megan Fox. A to ze ktos nie lubi jej postaci nic nie zmienia. Piękne cialo piękna twarz.
Tyle, że właśnie się tyle o niej na forach naczytałam, że jest sukowata, okropna, że się dziwnie patrzy. Chyba to chore fanki Klaroline. Nie rozumiem dlaczego ludzie nie potrafią rozdzielić jednego od drugiego. Aktor = Rola. Choooore.
To co? Strzelisz listę facetów? :D
Zdecydowanie fanki Klaroline tak narzekają. Im zadna nie dogodzi jezeli nie jest grana przez Candice Acollę....
A co do facetów LOL - mogę listę strzelic ale znawcą ani sympatykiem to nie jestem....:P
1.Stefan / Silas (przystojny i zadbany - zawsze swietnie uczesany, charakterystyczna uroda - nieco retro - jednak będąc szczerym przytylo mu się i nie wyglada tak dobrze jak w trzech poprzednich sezonach - niech zrzuci z 5 kilo i będzie git)
2.Kol/Elijah (Daniel najlepiej wygląda poza planem - jak nie postarzają go na silę postacią Elijaha)
3.Klaus (bardziej przez charyzmę niz przez sam wygląd)
4.Alaric/ Damon (ale biorę pod uwagę tego z 1 i2 sezonu, bo teraz to wysuszony Ricz Forester z wytrzeszczem)
5.Tyler (obiektywnie mówiąc chyba przystojny, ale jest w nim cos surowego - pewnie brak charyzmy i srednia gra aktorska)
6.Jeremy (twarz dziecka z drewna z cialem Hulka)
7.Matt (komletnie bezbarwny i moim zdaniem niezbyt przystojny)
Do tego to są chyba fanki disney'owskich księżniczek. Filigranowych i o bardzo delikatnej urodzie.
Całkiem niezła lista. Masz u mnie plus :P
Elijah jest u mnie tak "nisko" bo właśnie wygląda trochę za poważnie. Tyler to dla mnie taki typowy mięśniak, a takich facetów nie lubię. Matt wypada blado, ale jest w nim jakaś taka słodycz :D Jer rzeczywiście ma twarz dziecka...
Daniel ma znacznie bardziej mlodzienczy wyglad poza planem:
http://onandbeyond.files.wordpress.com/2012/09/daniel-gillies1.jpg
Zbyt mocmo chcą go wymuskac - a to mu nie sluzy. Tak samo Ianowi. Im lepiej w zaroscie, włosach w nieladzie, w nowoczesnym wydaniu.
Dokładnie tak. W szczególności Ian. Stylizacja "Damon" już od poczatku 2 sezonu przestała mu służyć... Wygląda śmiesznie. Tak jak mówisz, takie włosy w nieładzie + dwudniowy zarost - od razu lepiej.
Elijah o mamo... :D Cholernie Daniel jest przystojny i zgadzam się, że poza planem lepiej wygląda.
http://www.jaehakim.com/wp-content/uploads/2012/06/Daniel-Gillies.jpg
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130111152403/vampirediaries/images/1/1c/ Daniel-Saving-Hope-Photocall-MIPCOM-2012-October-08-2012-daniel-gillies-32809184 -533-800.jpg
I ma piękną żonę http://www.usmagazine.com/uploads/assets/articles/62644-rachael-leigh-cook-pregn ant-with-first-child/1367950735_rachel-leigh-cook-daniel-gillies-467.jpg
I swoją drogą czy tylko ja i immortal nie lubimy nowej fryzury Eleny? Wg mnie fatalnie się obciela. Wygląda jakby miala 3 włosy na krzyz na głowie - take postrzębione...jeszcze ta grzyweczka. Wczesniej miala ulizany hełm ale chociaz włosy wyglądaly na gęste i z potencjalem na ladną stylizację. Dobrze ze Katherine nie ucierpiala na tym obcięciu Niny i jej wlosy dogęscili i ukryli grzywkę.
Też mi się jej nowa fryzura nie podoba.
W ogóle imho Nina/Elena była ładniejsza w pierwszych sezonach.
Jednak jako Katherine praktycznie zawsze ją bardzo ładnie charakteryzują.
Nie wiem, nie umiem ocenić już obiektywnie Eleny. Zaczęła mnie za bardzo wkurzać. Ale coś w tym jest miała kiedyś takie piękne włosy, a teraz jakoś ich jakby mniej...
Pearl - właśnie! Zapomniałam o niej, a grająca ją aktorka ma coś w sobie, zdecydowanie :)
To i ja dam swoją listę ;D
Faceci:
1. Stefan, Stefan, STEFAN <3
2. Klaus <3
długo, długo nikt xD
3. Kol, ale w tej fryzurze z 3 sezonu xD
4. Mason, też niezła dupeczka
5. Tyler, Damon(z 1i2 sezonu)
6. Elijah
7. Alaric
Matt i Jer nigdy mi się nie podobali, więc ich nawet nie umieszczam na liście ;D
a z kobiet to:
1. Katherine
2. Meredith
3. Reb (szczególnie w 3 sezonie, teraz zdarza im się krzywdzić jej wizerunek xD)
4. Caroline
Reszta ładna, ale nie wiem w jakiej kolejności je umieścić, więc już to sobie odpuszczę. Rose też była śliczna, tzn aktorka która ją gra mi się naprawdę podoba, chociaż akurat w pamiętnikach miała okropną fryzurę, no ale w SPN wyglądała naprawdę dobrze.
Robb "Nie wiem czy będziemy mieli tyle Dexu :D Nian zerwal :D Trochę to będzie niezręczne. Pewnie jakies slodkosci typu rozmowy przez telefon wieczorami. Jakies słodkie wycieczki, pikniczki i inne slitasne sceny. A Damon usmiechnięty od ucha do ucha :D"
Sorry że tak nie do konkretnego postu, ale tam już się temat skończył, więc muszę cię zacytować :D
Nian zerwał? Serio? Kiedy?
No, ale nawet jeśli tak, to są przecież aktorami i powinni się przyzwyczaić. Nie będą mieć przecież takich scen tylko z kimś z kim są naprawdę, trochę profesjonalizmu nie zaszkodzi. Bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić Damona w takim normalnym związku. "Pikniczki, wycieczki" bleeee
Nawet o tym nie pisz xd.. słitaśne sceny to ja lubię tylko w wykonaniu Steleny ;d (swoją drogą to szkoda, że nie mógł wrócić Jer i Anna, to była moim zdaniem najlepsza para, szczególnie sceny, w których Anna jest już duchem ^^ ;d)
Słitaśna Stelena też do mnie nie przemawia.
Yep, Jer i Anna to była fajna para, taka w miarę normalna, nawet przy fakcie związku wampir-człowiek :)
Ale i tak najwspanialsza para to oczywiście Jenna i Alaric. Szkoda że nie wrócili Jenny (teraz jak duchy wracały) choć dla jednej sceny z Alaricem...
A co do Steleny to jest jedna scena która jest słodka, nawet może przesłodzona a bardzo ją lubię.
http://www.youtube.com/watch?v=zJYnIQcrIfk
Moja ulubiona scena Steleny z czasów kiedy Elena była fajna. A potem to ze scen Steleny lubię już tylko te w których Stefan ją olewa :D
Taaak, też kocham tę scenę :D
i tą http://www.youtube.com/watch?v=u1CN_Vydsmg <3
Mi wystarczy jedna słodka scena Stelenowa do lubienia :) sama się dziwię ze ją lubię bo nigdy nie lubiłam Steleny, ale tamta jest taka bardzo zabawna :)
A mozesz dac przyklad innej 'słodkiej' sceny - pary w związku - z TVD, którą lubisz? Build -upa Klaroline nie licząc - bo nawet nie byli parą.
No ja rozumiem. Po prostu chcialem dla ciekawosci spytac.... Tak dla porównania.... Bo wiekszosc "par" które ludzie shipują to w związku nigdy nie byla - same build up'y. A wiadomo ze ta "droga ku związkowi" jest bardziej ekscytująca niz juz sam związek - no bo raczej czego wymagac od pary w związku? Albo bedą slodcy i szczęsliwi albo będą się kłócic i będzie toksyczna relacja.
Oprócz Steleny razem jako para bylo jeszcze : Maroline/ Forwood/ Beremy/ Jalarick? ..... i to w sumie wszystko....
Aha. Rozumiem.
Się głupio pytasz. Jalaric oczywiście :D Też mieli słodkie sceny, ale nie przesłodzone. A ogólnie to ich związek był poważny, dojrzały, no i oboje byli ludźmi co od razu jest na plus :)
Poza tym Forwood z 2 sezonu. Podobała mi się scena ich pocałunku http://www.youtube.com/watch?v=pOYqidSJAAc
Jeszcze Jer i Anna - nie żebym im bardzo kibicowała, ale byli ok.
Co do Jera i Anny to mi się ta scena strasznie podobała: http://www.youtube.com/watch?v=p_pEd27yVcs
I wgl te ich sceny gdy Anna wróciła :D.. byłam tak wściekła jak ją zabrali, że z radości te sceny tak pokochałam.. podobnie zła byłam kiedy zabili Lexi i do teraz ciężko mi lubić Damona ;d
Jalaric było świetne, Jenna była naprawdę fajna, szczególnie w pierwszym sezonie, a Alaric to wiadomo ;d
Jeszcze co do tamtych scen Steleny to są strasznie urocze, też je bardzo lubię ;)
Nian zerwał juz dosyc dawno - - początek maja. Jak zerwali na przyjacielskiej stopie to nie będzie problemów - jak cos się stało powazniejszego typu zdrada czy takie tam - to moze byc ciekawie :D
A co do słodyczy - Scen Steleny z 3 sezonu nie mozna (moze z wyjątkiem 3x20) podciągnąc pod słodkie - raczej same gorzkie - to juz Delena była bardziej "slodka" w tamtym sezonie. Przedsmak związkowej Deleny masz w 4x08 jak on ją odprowadza pod drzwi i zaklada jej szal na szyję. Nic specjalnego. Mam nadzieję ze Elena tylko będzie się trzymala Damona i ten trójkąt się skonczy. Mam wystarczająco duzo powodów by nienawidzic Elenę - a psa ogrodnika nie zniosę.....
To w takim razie niedoinformowana jestem. Zresztą o tym że są razem też dowiedziałam się bardzo późno.
W 3 mało. W 1 i 2 było tego dużo. Można się było porzygać z niektórych :P
4x08 - tak konkretnie to nic nie mam do tej sceny, poza ogólnym faktem że nie chcę ich razem. A ta scena z szalikiem to bardzo mi przypominała scenę Damon i Andy, tak samo zarzucił jej szalik jak wychodziła i wtedy chyba Alaric wszedł do domu (tak jak teraz Stefan) Bardzo podobna scena.
Też uważam, że fajna scena. Ogólnie mają parę dobrych z tym, że ja też nie chcę ich razem.. Stelena w 1 i 2 może była przesłodzona, ale w tym czasie działo się też dość dużo, więc była fajna równowaga, mi się rzygać nie chciało, zdecydowanie nie :D
White!!! ;DDDD Oglądaj filmik z GoT :DDD
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k-SdNHq9RZc
BOSZZZZ, FAKYN EMEJZING<33333 I WANT MORE!XDDD
Serio to było BOSKIE:))) I to się nic nie nudzi, jak takie ścierewko dostaje po pysku, nawet sto razy hyhy.
A jak Ci się widział odcinek? Bo mnie o dziwo bardzo:)
Odcinek był świetny, jak i dla mnie cały sezon zresztą. W następnym będzie dużo się dziać.
Skończyłam serial Carnivale i HBO zrobiło tylko 2 sezony, kończąc tak, że aż się prosi o więcej. Tak jak z Rzymem. Ja nie rozumiem, taki TB w porównaniu z tamtymi serialami to bubel, bo tak naprawdę miał dobre tylko sezony nr 2 i 3, ale jest kontynuowany :/
Madame... :D http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Ruszaj%C4%85+zdj%C4%99c ia+do+%22Ludzkiej+stonogi+3%22-95963 :D
Eee... To coś pochrzaniłam... :p To która to oglądała/próbowała oglądać? :D Blueberry...?
O tylu rzeczach się pisało z tyloma osobami, że czasem trudno wszystko zarejestrować... :D