Mozna dalej prowadzic dyskusję.
Byle nabic 1000 postów w poprzednim temacie: http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2249094?page=20#post_10331205
OK. Wyjaśniłam to wyżej, ale tak dla jasności.
Pisząc trójkąt miałam na myśli 3 osobne relacje :D
DK, SK, DS - wszystkie są lepsze od DE i SE.
"Jak juz Damon uwiesil się na Elenie to niech sie jej trzyma" http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/37496330.jpg
W sumie - dla mnie liczy się tylko by trzymal się z dala potencjalnych love intrest Stefana - niech znajdzie sobie swoje wlasne adoratorki.
To tak. Bo to już męczące że Salvatorownie wymieniają się dziewczynami.
Kath, Elena, Reb, potencjalnie Car
Może temu lubiłam go z Rose i Andy - po pierwsze był sobą, a po drugie nie odebrał tych dziewczyn bratu.
http://geekorunique.tumblr.com/post/56834047324/josephs-scream-may-be-one-of-the -creepiest-thing JoMo wymiata :D
O Matko - moglas uprzedzic bym wyłączyl glosniki :D Claire jakos sztywno wygląda, a Daniel widzę trochę tak jak Ian - w realu z zarostem, w serialu jak pupa niemowlaka :d
Hahah :) mogłam napisać żebyście pogłośnili przed włączeniem :P
Lubię go z zarostem, choć bez też. W ogóle Gilles świetnie wygląda prywatnie, w TVD trochę go inaczej stylizują, nie mówię ze źle, ale inaczej...
Aktorzy CW zjechali by zrobic spot reklamowy. TVD tez takie cos mialo. Na poprzednich stronach znajdziesz odnosniki. Na vampirediaries.pl tez masz w newsach (tam nawet wiecej)
vampirediaries.pl już nie odwiedzam. Ostatnio niemal za każdym razem antywirus alarmował o jakichś syfach na tej stronie. Powinni coś z tym zrobić.
Klaus dowiaduje się ze Caroline zaczyna randkowac z Jessim :D "Su.ko 2 sezony za tobą latalem, a ty się temu od razu oddajesz :D "
Widocznie jest wyczulony na tym punkcie, w końcu jego postać scenariusz także nieco sponiewierał :D
Mozliwy spoiler
Nina posted a video in IG. She is walking towards a river. And her asst, is calling Paul to go with them. And Nina tag Paul in her comment.
What is this spoiler that I am reading about Elena possibly saving Stefan from the coffin? Apparently Nina is filming near the lake or smth. Can it be Katherine instead, totally here for that.
Mozliwe ze to Katherine. Oby me modlitwy zostaly wysluchane.
O nie :( wyrzucam to z pamięci. Najgorsza opcja. Już wolałabym żeby to był Matt, hahaha xd..
Ja staram się odrzucac tę teorię:
1)Elena wydaje się za szczęsliwa na wrzuconym zdjęciu z 5x02 (a jakby miala znaleźć Stefa to by musiala wiedziec o Bonnie -- jest zbyt szczęsliwa)
2) skąd oni dowiedzą sie gdzie jest Stefan tak szybko
3) juz ujawnią ze Silas to Silas? Podobno mielismy miec duzo interakcji Damon - Silas jako Stefan
4) Stefan ma miec halucynacje - moze to jedna z nich?
5) Tam gosciu się drze zeby Paul przyszedl po koszulę - jasna - niebieska - a przeciez pogrzebali go w skórzanej kurtce i ciemnej koszuli.
Tu zdjęcie:
https://pbs.twimg.com/media/BQYu9tgCQAEqHay.jpg
I jest to Elena. Ian i Nina kręcili tez razem sceny z lesie. Delena ratująca Stefana - "lepiej" byc nie mogło :) Moze jednak Stefana jeszcze nie wyciągną? A to tylko jakies sceny z Silasem? W sumie to szybko by się skapowali ze Stefan lezy w wodzie.....no dobra - próbuje się pocieszac - I'm in denial.
Ale to trochę dziwne, ze taka Elena usmiechnięta od ucha do ucha, wiedząc ze Bonnie nie zyje, a Stefan spędzil 3 miesiące pod wodą, a jego zły brat bliźniak sial spustoszenie.
Nie zdziwiłbym się gdyby Elena w ogóle nie zauważyła zniknięcia Bonnie. Przypomni sobie o niej jak przyjdzie pora na zaklinanie deszczu czy inne wypasione praktyki metafizyczne.
To prawda. Ale wraz z pojawieniem się Silasa, Elenka pewnie by chciala trochę czary-mary. Zeby zamienic go w kamien, by odnaleźć Stefana etc. Info o smierci Bonnie jest wg. mnie powiązane z info o Silasie. Nie wierzę, ze to pozostanie w tajemnicy dluzej.
Poza tym Paul powiedzial ze Stef bedzie miec halucynacje. Moze ma zwidy dot. Eleny? Modlę się o cokolwiek, bo nie chcę by go znalazla. Nie ona. Plz :D
Więc jezeli Elenka taka usmiechnięta - to znaczy ze nie wie o Bonnie. A jak nie wie o Bonnie - to raczej by tak od razu nie szla szukac Stefana - chcialaby się skontaktowac z 'przyjaciólką'. A więc tak naprawdę - wszystko jest nadal tajemnicą :D
Ah ta moja dedukcja :D
No chyba ze Elena nawet juz nie próbuje zaprzeczac, ze ma wszystko i wszystkich w dupie. I się usmiecha jak głupia.
Nie no pozory będzie musiał jakieś zachować. W końcu reputacja zobowiązuje. Chociaż w stosunku do niej inni bohaterowie zachowują się jak otumanieni i odmóżdżeni oraz odarci z poczucia własnej godności więc może dziewczyna nie czuje presji ze strony otoczenia społecznego :D
Also we are probably going to get more info/spoilers for TVD and other CW shows:
Nuzhat Naoreen @nuzhat 45m
Getting ready for a day full of CW panels & #Originals interviews... #tcas13
Nuzhat Naoreen @nuzhat 12h
@julieplec says Damon & Elena have been lovin' each other alllll summer long. More #TVD scoop coming soon via @EW #tca13 #Delena
Zobaczymy jakie bedą potem te twitty. Bo na razie nic nowego.
Paul i Torrey się rozwodzą:
http://www.justjared.com/2013/07/30/paul-wesley-torrey-devitto-split/
http://www.people.com/people/article/0,,20721633,00.html
WTF? :O Nie mogę w to uwierzyc. Przeciez jeszcze niedawno Torrey gadala o nim same pochlebstwa. I mieli w lipcu wspólne rodzinne zdjęcia.
To chyba jedne z ostatnich zdjęć razem. Potem Torrey nie była na jego urodzinach, na Twitterze spokój, a zawsze się wspierają i piszą, na CC Paul nie miał już obrączki.
To może być plotka, ale wątpię.
Teraz to się zacznie, że Nina i Paul są razem. :P
juz jest ----ja pierdziele - juz widzialem pierwsze takie wpisy na tumblr - a bedzie tylko gorzej. Co za koszmar.
To smutne, bo bardzo lubilem Torrey z Paulem. Taka ladna para. A Paul wydawal się dobrym męzem. :/
ogólnie wydawali się świetnym małżeństwem. Lubiłam oglądać filmiki z jakichś spotkań z fanami, w których oboje uczestniczyli. Widać było, że się dogadywali..
Szkoda :(
Juz potwierdzone. Rozwód. :/
Teraz jednak te chore wizje ludzi na tumblr (i pewnie twiterze) mnie dobiją. Juz jakies podchody ze cos tam z Niną .... jakies chore wymysly.
Jeszcze pamiętam konwent w Brazylii gdzie Paul publicznie powiedział ze kocha Torrey. Szok.
jestem w szoku...
No tak, najpierw rozstanie Niana, teraz rozwód, dla niektórych ludzi to pewnie ma jakiś związek. Szkoda gadać. Nie rozumiem w ogóle jak takie coś jak "Dobsley" może mieć fanów, ba! "shipperów". I tego jak można shippować aktorom, ale to swoją drogą.
też to pamiętam. Albo jakiś mecz, całkiem niedawno, gdzie Paul był w tym kiss cam i pocałował obrączkę.
Wiesz - niektórzy, BA , większosc fanów Dobsleya shipowalo ich przyjaźni. I nie widzę nic w tym zlego. Gorzej jak ludzie zaczynają im kibicowac w romantycznym kierunku. To jest chore.
No i jeszcze fakt, ze Nina ostatnio miala duzo więcej interakcji z Paulem niz od dluzszego czasu, to dla wielu niepodwazalny dowód, ze mają romans. No mi się chce smiac z tego po prostu.
ja mówię właśnie o tych fanach, którzy liczyli na coś więcej. Przyjaźń? okej, jak najbardziej, lubię tą dwójkę razem oglądać, ale nic więcej.
To dopiero pierwszy dzień, zobaczysz co będzie potem. Piekło jakieś i miliard teorii.
Cos mi się wydaje ze dla niektórych juz ten "trójkąt" Ian Nina Paul stanie się ciekawszy niz ten z serialu :/
Wow. Jestem w szoku... smutne, bo naprawde lubiłam Paula z Torrey :( na 100% będą chore teorie na temat Paula i Niny, bo rozstanie Niny i Iana oraz Paula i Torrey się prawie pokrył w czasie..
Juz. sa. Na twitterze szal cial. Juz teroie ze uprawiali seks na urodzinach Paula....
http://www.youtube.com/watch?v=WebgxHyg6YY
tutaj co którys komentarz to podniecenie ze teraz Nina moze byc z Paulem.
Juz cos takiego widzialem :O
Others: Omg I can't believe Torrey & Paul are getting divorced. I'm so sad :C
Me: THANK YOU JESUS! YES! NINA, BE WITH HIM, NOW!
Aż mi szczena opadła jak przeczytałam newsa... :D
Nie no masakra, szkoda, bo wydawali się dobraną parą... A wiadomo coś o przyczynie, czy na razie cisza na ten temat?
I zgadzam się z Wami, zacznie się kibicowanie ... :D
wczoraj wszedlem na tag paul nina na twitterze. Po prostu to byla jakas masakra. Tylko wziąc popcorn i czytac :D np. Ze niby Nina mu się oddala na jego urodzinach i tym podobne :D
:D :D :D
A będzie jeszcze gorzej podejrzewam...
A jak zacznie się sezon i jakieś sceny Eleny i Stefana będą to w każdym geście itp. będą się dopatrywać prawdziwej miłości :D
Paul się rozwodzi? Nie żeby mnie to jakoś przejęło, ale wyglądali na bardzo ładną parę.
A wiadomo dlaczego?
Nie wiadomo. Ale polowa fandomu od razu uznala za podejrzane, ze rozstanie Niana bylo tylko z 2 miesiące temu.... I ze jakos tak Nina zrobila się zbyt "przyjacielska" w stosunku do Paula.
Że niby Paul i Nina? Może zrobią kolejny związek na niby :/ Była Stelena i Nian, teraz Delena i Nina&Paul (jest od tego skrót?)
Nina by pewnie na to poszła, ale Paul? Nie sądzę, on mi wygląda troszkę na poważniejszego faceta.
Czy jakis sztuczny związek przed kamerami? - nie sądzę. Paul nie jest z tej gliny. Ale w sumie jak jest teraz po rozwodzie, i spędza ten caly swój czas na planie - wyalienowany od swiata zewnętrznego - przez tyle miesięcy..... a Nina jest jedyną singielką ... no to mogą się teraz gdzies tam piep.rzyc po kątach bez zadnych wyrzutów sumienia. " Friends with benefits"