PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121977
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-
502112/discussion/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2259918?page=20

:*

robb264

Ja nie rozumiem jednego. Wyśmiewano Forwood, że to jeden wielki Fu ckwood, a życzą jeśli chodzi o Dex to już problemu nie widzą. Ba, na to czekają

Madame_7

Passion, danger & adventure :D -- co oznacza w skrócie SEX SEX SEX. A teraz awkward sex, bo Nian to tylko wspomnienie.

robb264

I to będzie ta gorąca i z najlepiej zbudowaną historią para :D

Madame_7

sam rezyser napisal ze jak Nina i Ian są w pokoju, to jest magia :D

robb264

Chemia na siłę :)

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Cóż, czego się nie robi, by zwiększyć oglądalność :)

xena_4

Tylko jak można dać się na to nabrać?

Madame_7

Ot, to dla Delenowców pożywka, by wierzyli ze sceny DE bedą równie 'gorące' jak przedtem. Teraz DE jest parą to muszą ich jakos 'sprzedac' widzom.

robb264

Ok, ale prócz namiętności niby coś tam jest jeszcze, jakieś przeznaczenie czy coś tam.
Jestem pewna, że większość ich scen to będzie całuśnych i bzykuśnych.

Madame_7

Ot, dadzą jedna czy dwie sceny jak się rzucają po meblach z namięstnosci LOL, Elka rozerwie mu koszulę z kilka razy, Damon się pousmiecha, kilka razy uzyją w rozmowie z innymi zwrotu "mój chlopak/moja dziewczyna" ku uciesze gawiedzi, jakies wyjscie pod rękę na uroczystosc, wspolny taniec.... no i co jeszcze mogą dac takiego? Damon nie jest typem romantyka, który by organizowal jakies urocze kolacyjki, pokazywal romantyczne miejsca - no chyba ze liczą na jakies krwawe orgie, psychodeliczne tance i inne takie.

robb264

I czuję, że będzie mało scen z nimi :DDDDDDDDDDD

Madame_7

Czy ja wiem? Bedzie pewnie tyle co Steleny w 2 sezonie - czyli srednio na jeza. Oboje bedą mieli wiecej scen z innymi postaciami. Natomiast jestem pewny ze Nina (jako Katherine i Elena) bedzie miala łącznie przeliczając wiecej scen z Paulem niz Ianem.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Będzie za mało tylko dla Delenowców oczywiście :D Nawet, jeśli co druga scena będzie należała tylko do Deleny :D

xena_4

Haha o matko dobrze, że ja tego nie będę oglądać. Już 4 sezon tylko wyrywkowo jakieś pojedyncze odcinki, teraz nie zamierzam ani jednego. Zerknę na Originalsów, choć...

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Ja się męczyłam z czwartym sezonem i nie wiem, czy dam radę z piątym. Jeśli się zdecyduję, to tylko dla Pierwotnych :)

xena_4

Yyy skoro ich nie będzie w 5 sezonie. Rzeczywiście sobie obejrzysz :P

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Z tego, co wiem, to Klaus ma zostać jeszcze w piątym sezonie.

xena_4

yyyyyyyyyyy

ty masz jakies info nt. The Oryginals? Klaus bedzie mial centralne miejsce w nowym serialu. I bedzie cud jak pojawi się moze w 1 lub 2 odcinkach TVD.

ocenił(a) serial na 4
robb264

Z tego, co pamiętam z zapewnień Plec, to Klaus miał mieć kilka jeszcze odcinków w TVD.

xena_4

Zajmuję się spoilerami - częsc z nich nawet przetlumaczylem. Wynika z nich ze na pierwsze 9 odcinków nie zaplanowali zadnych crossoverów - chociaz niby mają byc jakies w dalszej przyszlosci. Ale wszystko wydaje się bardzo mętne. Mówią duzo o Klaroline, ale nic co by wskazywalo na podróz Klausa do MF.

xena_4

Nic z tych rzeczy. Ma główną rolę w TO. Plec ich wykopała co do jednego.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

CZyli z czystym sumieniem mogę sobie odpuścić TVD? Jeszcze zobaczy się, co postanowię :P

xena_4

Owszem, możesz. Spokojnie :P

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Albo jednak obejrzę :d Nie zamierzam przegapić szansy zobaczenia kolejnej kompromitacji Deleny :D

xena_4

http://www.ksitetv.com/wp-content/gallery/pictures-of-you-caps/h130a-418-vam1-10 -39.jpg

Bonnie approves :D

ocenił(a) serial na 4
robb264

haha.. Jaki szczery uśmiech :D

Madame_7

Rebeka bedzie w 1 odcinku LOL

robb264

Żeby zerwać z Mattem i wyjechać do braci. Tym sposobem znajdzie się w TO :P

Madame_7

....gdzie pewnie zacznie romansik z Marcelem. Taką mam nadzieję. Dosyc takich mdlych romansów w stylu Mabekah :D

robb264

Przestań już kto i z kim będzie miał romans, ileż można :P

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Owszem, bo człowiek czasami widzi to czego chce :D

xena_4

Smutna prawda. Tak samo jak z desperacji podobają im się takie ochłapy.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Padłam :D Ciekawe jak by zareagowała Blush widząc Twój wpis :D

xena_4

A czemu miałaby zareagować? Znają moją opinię.

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

Bo ona nie lubi wszystkich, którzy mają jakiekolwiek złe zdanie o Damonie. Przecież o tym wiesz :D

Madame_7

A podobają im się te delenowe ochłapy tak na serio? Bo ja nawet jakbym się bardzo starał, to z tych ochlapów z II poł. 4 sezonu nic wartosciowego bym nie wyhaczył....

robb264

Jarano się łóżkowymi scenami, więc chyba podobało :P

Madame_7

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/thumb/698583070.gif?1354905736
i jeszcze w kolorze
http://25.media.tumblr.com/b929407cf50a526d19e7264174bc29c4/tumblr_men30vQOUG1rp 4im3o5_500.gif

Jak to by amerykanie powiedzieli ----acting A+

:P

robb264

Najgorsza happy face jaką widziałam.

Madame_7

Matko Boska, jak tak się przyjrzec chwilę to naprawdę "to cos" co on ostawil musialo byc skomplikowane. Ja bym tak nie mógl zrobic oczami , nawet jakbym chcial. Az cala gęba mu się trzęsie.

Zabawne jest to, ze jakby ograniczyl do minimum te grymasy, to by moze nie bylo az tak zle.

robb264

Strasznie rozbawił mnie Twój wpis :DDD Wszystko prawda. Już u Stefana ta happy face była milion razy lepsza http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/thumb/451703408.gif

Madame_7

to tez ujedzie jako happy face Stefana:
http://31.media.tumblr.com/tumblr_m3tmtzvI8L1qivndso1_500.gif

nie wiem dlaczego mnie smieszy - moze dlatego ze widac jego kly :d

ocenił(a) serial na 4
robb264

On naprawdę nie potrafi zagrać nic bez przewracania oczami :D

ocenił(a) serial na 4
Madame_7

One jarały się każdą, nawet najgorszą sceną Deleny :D

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

Bo u Deleny to jest pasja, namiętność, uczucia...
Co Ty robisz jak na serialowych siedzisz? Nie czytasz? To ja więcej wiem jak zajrzę z nudów :D

Slutty_Pumpkin

Sugeruję się ostatnim sezonem i o seks chodziło przede wszystkim. Następni epic.

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

To w razie czego ironia była :D Może o 00:30 w sobotę mi nie wychodzi :P

Delena Epic? Haha.

Slutty_Pumpkin

Wiem, że ironia, ale o tej porze nie potrzebuję zgrywania się tylko poważnych przemyśleń! :D

ocenił(a) serial na 1
Madame_7

O 1.00 Ci się na powagę zbiera? Ja to mam największe głupawki nad ranem :D

Slutty_Pumpkin

Zmęczona jestem to dlatego :D
Lubię sobie pofilozofować nocą :D