Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Temat 20 ;)

Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2273682#topic_2273682

Slutty_Pumpkin

Kilas to Kath i Silas??? Jeśli tak to wolę Datherine :) nie wiem czy są szanse ale w TVD to chyba wszystko możliwe, przecież tak mają gdzieś co było kiedyś, dadzą parę scen że niby Kath jednak zależy na Damonie, Delena zaczyna się kłócić i Voilà mamy Datherine
Skoro po tym co było w 2 sezonie był Kelijah to czemu nie Datherine

ocenił(a) serial na 1
immortal13

No ponoć tak... głupio brzmi, nie? :D
Chciałabym Datherine gdyby nie prowadziło ono do Steleny, a niestety tak już jest.

DE >>>>> SE
DK > DE
SK >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SE
SK >> DK

Tak to się mniej więcej u mnie przedstawia. Takich śmichów jak Steroline nawet już nie dokładam, shippy z Bonnie natomiast chętnie bym też zobaczyła, tu z przewagą u Damona (wtedy Stef bierze Kath, a Elka może Matta :D)

Slutty_Pumpkin

Nie ogarniam twojego wykresu :D

Biedny Matt. Nawet jemu tego nie życzę. Elka niech sobie weźmie tego nowego.

ocenił(a) serial na 1
immortal13

To co z lewej jest lepsze od tego co z prawej.... a odległość świadczy o stopniu "lepszości" :D Im dalej tym bardziej lepsza jest lewa strona od prawej :D Chyba skrótów shipów nie muszę tłumaczyć :)

Slutty_Pumpkin

Aha to ja bym dała tak

DE = SE jedno i druie to samo zło
DK>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (...) DE
SK >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (...) SE
DE >> SK

immortal13

Eeee nie wiem co mi to się wstawiło "&g t" ale się tym nie przejmuj tego nie miało być

ocenił(a) serial na 1
immortal13

DElena jest u Ciebie nie wiele lepsza od Steferine? :O Tu mnie zaskoczyłaś :D

Slutty_Pumpkin

Patrz w dół.
Ale bulwes wywołałam :DD

Pomyłka to była, to przez te głupie skróty

immortal13

wolisz Delenę od Steferine? aha - a to policzek w twarz.
http://31.media.tumblr.com/tumblr_maepspjEIx1r7wu0jo1_250.gif

robb264

O kurde, pomyliłam się
Nie nie nie, nie tak miało być. Mylą mi się te skróty

powinno być tak

SK >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>> (...) DE

Schowaj palec i przeproś :P

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Zwątpiłam w Ciebie Immortal :D

Slutty_Pumpkin

Ale ze co znowu??

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Nie no, już nic :D Przez chwilę zwątpiłam, ale już jest spoko :P

immortal13

sorry :P

robb264

Apologies accepted

Slutty_Pumpkin

Jak mozna potepiac SE a lubic DK? Przeciez to to samo. "Dziewczyna ktora preferowala drugiego brata" - Kath by bez mrugnięcia poswięcila Damona w zamian za Stefana - w 2 sezonie to udowodnila.

no chyba ze chodzi ci tylko o dynamikę relacji - wtedy nie musisz tlumaczyc.

ocenił(a) serial na 1
robb264

Jeśli Cię interesuje akurat ta konfiguracja, to proszę bardzo. DK >>>>>> SE

Co to znaczy "potępiać SE"? Czy ja kiedykolwiek to potępiałam? Nie, po prostu nigdy nie kupowałam tego uczucia i nie lubię tego shipu. Wolę Datherine, bo milej mi się ogląda niż SE. Elena jest po prostu słabym ogniwem każdego shipu. Shippowałam DE, czego się spodziewasz? :)

robb264

A ja potępiam i się tego nie wstydzę :P

Myślę że chodzi o to że jednak DK i SE to 4 zupełnie inne postaci. No i wiadomo że Kath w połączeniu z kimkolwiek jest lepsza od Eleny

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Dokładnie tak.

Powinniśmy to sprowadzić do najczystszej formy

Katherine >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (...) >>>>>>> (...) >>>>>>>>>Elena

Slutty_Pumpkin

Jest gdzieś na klawiaturze znak nieskończoności ????

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Właśnie nie... chyba nie ma skrótu na nieskończoność.

∞∞∞∞∞∞ No ale mozna sobie skopiować :P

Slutty_Pumpkin

Tak czy inaczej między Kath a Eleną jest czarna dziura

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Teraz już możemy

Katherine > (∞) Elena :P

Slutty_Pumpkin

Patrz:
http://smg.photobucket.com/user/azhure/media/rpg/IanSomerhalder1.jpg.html buhahahhahahah
Ten słonecznik :DDDD

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Obrzydzasz mi DE???? :D

Słonecznik jak słonecznik, ten kapelusz... Jaki z niego cowboy :D

Slutty_Pumpkin

ładna fryzura:
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=81786943

ocenił(a) serial na 1
robb264

Poważnie czy żartujesz, bo już nie łapię dzisiaj - wyczerpałam limity.

Slutty_Pumpkin

Sarkazm kochana, sarkazm

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Cholera wie :D

Slutty_Pumpkin

Jakoś nie wyobrażam sobie Robba rozpływającego się nad fryzurą Iana :/

immortal13

czy to reklama plyszczyka do ust?
http://static.wetpaint.me/vampire/ROOT/photos/460_450/ianmodel-1370557825.jpg

"oh jaki ze mnie slodziak"
http://3.bp.blogspot.com/_tRIqjKeIy6Q/TAvykc3QjEI/AAAAAAAAAR8/oBPfVNTY1yw/s1600/ copy-of-ian-somerhalder_46.jpg

robb264

No co, fajne usta :)

Eee to jeszcze nic. Są gorsze
http://bi.gazeta.pl/im/6/10522/z10522566Q,Ian-Somerhalder.jpg

Slutty_Pumpkin

a jak sądzisz :d
kojarzy mi się z tą:
http://www.stylistka.pl/fryzury/fryzury-srednie-180.jpg

taaakie idealne :d

:d

ocenił(a) serial na 1
robb264

A ja wiem? Raz na jakiś czas udaje ci się mnie zaskoczyć. Może to ten moment, wolałam spytać :D

Slutty_Pumpkin

swoją droga -przeglądając wyniki w google - ile by ci musieli zaplacic bys tak wyszla na ulicę obecięta :D?

http://e3.pudelek.pl/p1082/ad5ec0450025531a4d0c0313

ocenił(a) serial na 1
robb264

W sensie, że obcięli by mi całe włosy żeby to zrobić? Matko, dużo...Szkoda mi moich włosów.

Nie lubię grać w "ile by musieli..." bo zawsze podaje jakąś kwotę, a ludzie mnie oceniają :D

Slutty_Pumpkin

Mnie musieliby najpierw zabić.

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Bez przesady, nie wiem... może jestem materialistką :)

Slutty_Pumpkin

Ja troszkę też. Ale jednak włosy to świętość :P

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Wiem, też by mi było szkoda. Za dużą kasę można by je przedłużyć zawsze :) No trudno się mówi.

Slutty_Pumpkin

Ale wszystkie potencjalne zdjęcia z tego okresu bym spaliła

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Jakie zdjęcia? dziewczyno! Mowa była tylko o jednorazowym wyjsciu na ulicę! Wyszłabym na pół minuty i spier.dal.am do domu.
Zdjęcia... zgłupiała chyba :D

Slutty_Pumpkin

Jak znam mojego kumpla to nie przegapiłby takiej okazji. Kiedyś przegrałam z nim zakład i przez 2 tygodnie musiałam mieć blond włosy. A że z natury mam ciemne to mi tak paskudnie ten blond chwyciło :( i oczywiście ma mnóstwo moich zdjęć z tego okresu. Ja i blond włosy - blehh. Wolę moje ciemne.

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Nie widziałam tego komentarza!
No to nieźle xD Ja bym się chyba o włosy nie założyła. Tzn o kolor może jeszcze, ale o długość na pewno nie :)
Ja z kolei nie mogę sobie pozwolić na czerń - lubię czerń, ale ni cholery mi nie pasuje na włosach, miałam już wszystko (z tradycyjnych kolorów rzecz jasna) oprócz czerni właśnie :)

Slutty_Pumpkin

O długość też nie. A kolor - cóż zakład to zakład. W końcu farbę można zmyć, a blond to mimo że to nie moja bajka, to jednak nie jest to żaden ekstremalny kolor tylko naturalny, więc..
Też nie chciałabym czarnych włosów, lubię czarne ciuchy (ale też nie przesadnie, wolę szare, a jak czarne to lubię je "rozgryźć" jakimś elementem w innym kolorze) Włosy wolę ciemne - ale brązowe.

Miałaś wszystko? Nieźle :) Ja się trochę boję. Miałam ten blond :( ale to tylko na czas zakładu, a tak to trzymam się brązu.
Rudy też miałaś? Bo mi się podoba, ale kumpel mi mówił że rude laski kojarzą mi się tylko z prostytutkami więc mnie to powstrzymało :/

ocenił(a) serial na 1
immortal13

"(...) ale kumpel mi mówił że rude laski kojarzą mi się tylko z prostytutkami więc mnie to powstrzymało :/" - Hahaha xD
Miałam jako "okres przejściowy", chociaż nigdy nie farbowałam na rudy, bo chciałam taki mieć. Miałam bardzo ciemny brąz uderzający już w czerń i chcąc się go pozbyć przeszłam w taki kasztanowo-rudy, a potem taki miedziany. Raz też mi odbiło i miałam w połowie czerwone włosy. Ciągle wtedy wiązałam, bo było mi strasznie wstyd że sobie taką krzywdę zrobiłam :D

Slutty_Pumpkin

Lol :) ja jeśli chodzi o włosy to jestem dość stała
Ale mam taką znajomą która strasznie eksperymentuje, ale ma przez to bardzo zniszczone włosy. Miała na włosach już chyba wszystkie odcienie tęczy :D

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Kiedyś byłam bardzo stała, ale potem przyszło mi do głowy "farbowanie dla kogoś", potem z kolei powiedziałam sobie że muszę zrobić coś co by mu się nie spodobało, może trochę po to by udowodnić sobie że nigdy więcej nie pozwolę decydować za siebie.
Farbowałam tak w zależności od zmian nastroju, lubię tę możliwość dokonania jakichś diametralnych zmian - mam ten fart że ludzie którzy mnie nie znają "od zawsze", nie potrafią okreslić jaki kolor jest moim naturalnym, przez co mogę farbować na różne.

Staram się jednak dbać o włosy także nie robię tego jakoś bezmyślnie :)

Slutty_Pumpkin

"potem z kolei powiedziałam sobie że muszę zrobić coś co by mu się nie spodobało" tyle że wiesz, chciałaś zrobić na przekór, ale i tak zrobiłaś ze względu na tą osobę, więc pośrednio pozwoliłaś za siebie zadecydować

ocenił(a) serial na 1
immortal13

Niby tak, ale to było coś co chciałam zrobić już wcześniej, także nie do końca było to na przekór tej osobie, po prostu przyspieszyło to moją decyzję.