T:24
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2299414?page=20
Panseksualizm – pogląd lub filozofia zakładający, że ludzki potencjał seksualny może i powinien być skierowany na każdego i wszystko. Wszechstronna miłość seksualna.
Pasuje do mnie skoro za dziecka umierałam na widok Kovu z Króla Lwa xd (dobra, przyznaję, nadal uważam, że jest przystojny.. na swój sposób xd)
A to Ty mi o tym pisałaś xD Wiedziałam, że z kimś o tym "rozmawiałam" w taki czy inny sposób xD Też tak miałam, tylko chyba na innych "samców" miałam skierowane oczy, akurat nie byłam taką fanką Króla Lwa :) Ale też byłam zakochana w jakimś z kotów w TOP Cat <3 także mamy coś wspólnego LOL.
Na każdego i wszystko... trochę za szeroko jak dla mnie :D
Nie wiem czy już to widziałaś, ale przypomniało mi się jak Santana w jakiejś scenie mówi, że miała kiedyś sen o seksie z krzakiem w kształcie człowieka czy coś takiego xDDD
Tak xD Zabiła mnie tym. Równie mocno co ogórki przenoszące choroby weneryczne :D
http://youtu.be/VtGjbqIXmRw?t=1m5s
Ustawiłam od której minuty, zobacz tylko tych kilka sekund xD
Napisałabym coś na temat Santany i sekstaśmy, ale jest poniedziałek rano i jestem poważna :D
To jest w odcinku z Landslide, widziałam go z tysiąc razy jak na prawdziwego fana tego shipu przystało, wieęc co się dziwisz? xD Swoją drogą to chętnie zobaczyłabym znowu Holly Holiday :D
Aaa fakt, teraz już sobie przypomniałam okoliczności :D
Holly była zajebista :D
Nie wiem czy oglądałyście Dragon Ball, ale ja byłam zakochana w Vegecie i nieziemsko mi się podobał.
Ja jeszcze leciałam na Włóczykija! Właśnie, jak mogłam zapomnieć o mojej epic love :D
No ale przynajmniej był facetem xD
http://www.youtube.com/watch?v=UsiMwLu0Crk No ale zawsze miałam słabość do muzyków :D
Najlepsze jest, że ja już nawet nie oglądam TVD a spamuję w temacie poświęconemu temu serialowi ;D Niedobra ja :D
Ja obejrzałam! Nudne, ale były zabawne sceny Deleny xD
Zaczęłyśmy temat rozmową o naszych lesbijskich skłonnościach i bynajmniej nie w stosunku do postaci z TVD... cóż xd
Mam lesbijskie skłonności do Rebeki. To już jest na temat :DD
I hetero skłonności do Stefana. I do Klausa.
I nieokreślone skłonności do Klefana :D
Ej ale chyba dziewczyny wspominały o Reb, więc może uznać, że rozmawiałyśmy o TVD i PRZY OKAZJI o innych serialach xD
No właśnie czytam te wasze posty i nie wiem co czytam :D Nawet Robb się nie udziela, czyli TVD upada :D
No może kiedyś nadrobię 5 sezon, chociaz na razie się na to nie zanosi xD
Może trzeba po prostu zmienić temat na Stefan i offtopy xD
TVD zazwyczaj było na początku tematu, jak Robb wklejał spoilery, ale widzę, że wolał się nie udzielać xd
Właśnie zaraz wprowadzę tutaj porządek jakiś. Wstyd mi za siebie, że nie pilnowałam go za bardzo wczoraj xD
Wprowadzę chyba politykę - "jak chcesz się udzielać w offtopie, to musisz coś napisać na temat TVD najpierw i nie może to być związane z jakimikolwiek skłonnościami względem bohaterów"
W poprzednim temacie rozmawiałyśmy o Delenie i Stelenie, można to tutaj pociągnąć, chociaż nie wiem czy jest już o czym gadać; temat chyba wyczerpany xd
Ja za to kochałam Taxido xD No i na pewno innych bajkowych bohaterów, ale już was tym nie będę zanudzała xD
Obejrzałam SPN no i tak:
Brakuje mi bardzo Carry On Wayward Son, poza tym tak jak mówiłam troszkę zbyt wiele już tej dramy związanej z braćmi. Brakuje mi tych pierwszych sezonów, szczególnie 1 i tych jednoodcinkowych wątków. No ale poza tym to całkiem dobry odcinek, świetny wątek Castiela, no i jeszcze ten Crowley w bagażniku! Pamiętnikowa April jakoś ładnie wyglądała, ale dobrze że już się jej pozbyli xD Nie podoba mi się za bardzo to wykorzystanie Sama przez anioła, w ogóle nie do końca zrozumiałam ten wątek ;D Czy on nadal w ni jest, czy to możliwe, że Sam będzie sobie normalnie żył i gadał ze wszystkimi i w nim będzie także ten anioł. No nie czaję xD
Okej nadrobiłam HoD i mimo tego, że jest mało interesujących jak na razie wątków to bardzo się cieszę, że wrócił ten serial. Tęskniłam za tym.
Zacznę od minusów, bo jest ich mniej, a więc hejtuję Zoe, zachowała się bardzooo niedojrzale, znowu się zaczyna historia z 'nie wiem czego chcę, ale chce wszystko na raz'. Ten jej facet taż takie niedorobiony, ani urodą nie grzeszy, a ni charakteru ciekawego nie ma. Tęsknie za kuzynem Lemon ;((( Chociaż jego i tak by było szkoda dla Zoe. Kolejnym minusem jest sparowanie lemon z klopskiem. NO BEZ JAJ. O_o
To teraz plusy:
*Lemon- uwielbiam ją, świetnie sobie poradziła z George'em i Wade'em. I z jednym i z drugim miała cudowne sceny. W ogóle tęsknie trochę za Lemon i George'em, mimo mojej wielkiej miłości do L/L to oni też byli fajną parą, ale dopiero po jakimś czasie to dostrzegłam. Z Wade'em ma fajną chemię, ale jednak wolałabym żeby nie pchali ich w związek, bo uwielbiam ich w relacji czysto przyjacielskiej, a nawet na zasadzie brat-siostra. No ale też nie będę jakoś bardzo narzekać ;)
*Wade- fajnie się zachowywał w tym odcinku, ładna odmiana, mam nadzieje że znowu nie straci głowy dla Zoe tylko ogarnie swoje sprawy.
*Mało Lavona i AB a dla mnie to w sumie też plus, biorąc pod uwagę moje OTP :DDDD
Czekam na kolejne odcinki, mam nadzieje że i fajniejsze wątki będą ;)
Na mojej liście minusów jest jeszcze (mimo wszystko) George. Jestem zła, ze przez te 5 miesięcy nie otrząsnął się z Tansy. No ale wiesz, że ja nie lubię tej pary to mam inne spojrzenie.
Poza tym się zgadzam - Lubię Levona z AB, ale coś tak za słodko u nich. Coś muszą spieprzyć, bo bez dramy będzie nuda :D
Mam ogółem 3 potencjalne scenariusze jeśli chodzi o pary w HoD i wszystko jest zależne od tego z kim bedzie ZOE :D
Wiem, że się o to nie prosiłaś, ale napiszę Ci xD
1)
Zoe + Wade
Lemon + Levon
George + AB (jeśli już Zoe musi być z Wadem, to niech chociaż Georga nie parują z Tansy, błagam :D)
2)
Zoe + George
Lemon + Wade
Levon + AB
3)
Zoe + Pan sexy Doctor (wróć, błagam)
Lemon + Levon
George + AB
Wade + I don't care (ale nie Tansy - wiem, nierealne mam oczekiwania XD)
Dwa ostatnie scenariusze są dla mnie najlepsze :D
Mimo wszystko liczę na parę Lemon/Wade choćby jako etap przejściowy, by nie byli samotni kiedy "ich partnerzy" kogoś mają.
Faktycznie George dziwnie się zachował, ale mnie to aż tak nie obeszło, chyba po prostu uznałam to od razu za akcent komediowy więc nie analizowałam tego aż tak. Lavon i AB ładnie się razem prezentują, ale dla mnie właśnie to wszystko jest takie nudne, oni są zbyt podobni do siebie, zbyt słodcy by ich jeszcze ze sobą parować ;D poza tym moje OTP :((( hahahahah
Kurczę podoba mi się ta para George+AB, chociaż nie wiem czy by to już za dużo nie było jesli chodzi o wspólne dzielenie się partnerami w tym serialu :D
W ogóle ja kiedyś chciałam, by
Lemon+Lavon
AB+ Wade
George+ Tansy chyba właśnie ;** Chociaż jeśli mam być obiektywna, to mogą mu wybrać fajniejszą dziewczynę ;)
Zoe+NY xD
No ale teraz to już sama nie wiem, wszystkich uwielbiam i trudno jest kogoś shippować szczególnie ;D
Jedno jest pewne, chcę z powrotem sexy doktora!!!!!! <3
Hahaha xD Wiem, ponosi mnie. Normalnie jakbym krzyżówkę genetyczną jakąś planowała xD
AB + Wade? O tym nie pomyślałam... też ciekawe :D
Znasz mój stosunek do Georga. to tak jak Ty i Twoje OTP, zatraca się obiektywizm :D
Byłam przekonana, że wszyscy chcą tego Doktora, a tymczasem czytałam opinie, że właśnie fani Zade wolą żeby się nie pojawiał. Może to dlatego, że stanowi za duże zagrożenie. Nie wiem, ja bym go bardzo chciała :D
Właśnie ja kiedyś tak skrycie shippowałam AB i prawdę mówiąc nie obraziłabym się za takie rozwiązanie. Lemon i Wade'a też bym od razu kupiła, tylko właśnie boję się że zniszczyli by ich świetną relację, no i oczywiście zawsze jest jeszcze Lavon xD No ale zobaczymy jak będzie ;D
Ja chcę seksownego doktora NOOO:(
No właśnie szkoda mi go dla Zoe, z lemon bym go widziała gdyby nie to, że są spokrewnieni hahahah xD
Ale z AB wlaśnie ;D Kurna, kocham je obie więc ze wszystkimi shipuje ;D