Można pisać dalej :D
T:25
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2305759
I jestem ciekawy. Jezeli chociaz raz bedę mial szczęscie i zabiją romantic SC w zarodku w 5x04, to ciekawe jak zareagują sterolinowcy.
Chyba ze zostawią Caroline 'zdumioną' Stefanowymi zalotami by trzymac w niepewnosci....eh....naaaah ...bedzie Steferine. Z resztą i tak Stefan musi miec interakcje z czzlowieczą Kath, wielu na to wyczekuje + jeszcze Elena. Jak ktos bedzie mógl shipowac SC jak przeciez bedą musieli jakos karmic fanów Steleny jakimis scenami pseudo-romantic.
Ja już prawdę mówiąc nie mam siły nawet, ostatni odcinek mnie dobił, a będzie jeszcze gorzej (niezależnie od tego czy SC będzie czy nie). Już nie wyczekuję co się wydarzy, już pod koniec 4 sezonu (który był durny) jakoś byłam bardziej ciekawa co kto napisze itp. A teraz nawet nie czytam recenzji, bo mnie tylko denerwują.
Nawet tutaj przeglądam, niby chcę skomentować, ale boję się że jeszcze napiszę coś niemiłego (bo mnie się nie podoba) to sobie odpuszczam ;/
a mi się ten sezon duzo bardziej podoba. Wątki się nie slimaczą, duzo się dzieje, kazdy ma cos do roboty. Ze Stefem duzo wiecej kombinują, bo w tamtym sezonie nie mial nic ciekawego....
No to dobrze, ktoś musi być w końcu zadowolony dla równowagi w przyrodzie.
U mnie ostatni odcinek przelał czarę goryczy, brak mi słów, co w pełni odzwierciedlała moja pełna goryczy recenzja :D
Ale przeciez to bylo juz od dawna jasne ze Silas bedzie mial ukochaną o twarzy Niny :d Dla mnie od 4x23 a nawet wczesniej o tym juz dyskutowalismy. Milosc przez wieki LOL
Naiwnie liczyłam na to, że jakoś z tego wybrną. Poza tym nie zakładałam amnezji... to jest prawdziwy gwóźdź do trumny.
+ sceny SE w następnym odcinku i Caroline... ta trumna ma wiele gwoździ.
Mi już trochę tablicę Steleną zalało xd
Poza tym to znalazłam na tagu steferine ;)
Dłuższa wypowiedź ;d
Teraz też czuję się confused xd
"TVD What if ???
For now we have 3 Amara’s doppelgangers Tatia Katherine and Elena. It is said that doppelgangers appear at the same time, in the same generation so that destiny could bring them back together right? So if this is true we are missing one couple of Silas’s and Amara’s doppelgangers before Tatia. And where is Silas’s shadow self when Tatia was alive? Klaus and Elaija said that Tatia had a child out of wedlock from someone. What if that someione was Silas’s doppelganger but he died or dissapeared before the original family came. And if doppelgangers only exist from a bloodline doesn’t this means that Amara and Silas must have had a child in order to the bloodline to continue??? If not how does the doppelgangers exist and keep appearing ??? And if Silas and Amara had a child does this mean that Stefan and Elena and Damon are somewhat family, from the same blood??? And if doppelgangers appear at the same time where is Katherine’s Silas’s doppelganger and where is Tatia’s Silas’s doppelganger and when Stefan was around where was his Amara’s doppelganger and now that Elena is around where is her Silas’s doppelganger ??? And what if Amara is actually still alive and comes back ???
OMG I’m so confused right now :o:o:o"
krótko. Silas w 5x02 powiedział ze Damon (i przez to Stefan) jest jego daaaaalekim batankiem. Doppelgangery pochodzą z linii bocznej, a nie z linii prostej.
Ta historia straciła dla mnie resztki sensu. TVD jeszcze nigdy nie było tak głupie jak teraz. W jeden odcinek zniszczyli dla mnie 4 sezony właściwie.
Coś się zepsuło razem z włosami Eleny xD
http://24.media.tumblr.com/347232282e1280c4c20d3fd54242b371/tumblr_mux0y0q7kX1sj yi3po3_250.gif
Nigdy nie przypuszczałam, że to napiszę, ale wolałam ją tak: http://images4.fanpop.com/image/photos/16700000/Elena-Gilbert-elena-gilbert-1670 2276-2560-1707.jpg
Swoją drogą.. ludzie zaczęli shipować Kath z Eleną po tej rozmowie z tego odcinka XD Umrę normalnie ;d
Wtedy może i były nudne, ale sprawiały wrażenie [i raczej były] zdrowe i mocne. Teraz wygladają momentami jakby były zniszczone i przesuszone.
Już wcześniej shippowali :D Zresztą Jera z Kath też już wcześniej... To wbrew pozorom nie są nowe shipy xD
Kelena jest popularna od dawna. :D
I jeszcze ten chory ship Katherine/Kol. nie wiem skąd to się wzięlo.
Ale żeby Kelenę? :D
Haha, wyobrażcie sobie, że to relizują i Nina ma odegrać scenę pocałunku.. haha, o czym ja w ogóle myślę? xd
1:47 - umieram xD
Po co zakrywa oczy skoro widzi właściwie swoje odbicie? ;d
Nie wierzę po prostu, ludzie są nienormalni xd
Hej! Ale może to ma sens! Może Elena nie jest przeznaczona Stefanowi tylko Katherine i na odwrót? Hahaha xD
A Stefan Silasowi! To ma sens! :DDD
Najlepsze jest to na początku, że przy Katherine "it consumes me" xD
Ja szipuję stilasa całym sercem. To najbardziej hot paring w tym serialu :D
A na Kelenę ciągle gdzieś trafiam xD
Jednak wolę te Klefanową równowagę :D Poza tym jestem za urozmaiceniami, Stilas jest zbyt... monotematyczny :P
Duecik Elena/Kath? Bo jest na poprzedniej stronie ten post i nie wiem pod co się podpięłaś :D
Nie mam słow by opisac co za mopa ma Elka na glowie. Kiedys chociaz jej wlosy zachwycaly dlugoscią i gęstoscią - i mogly byc fajnie ulozone na specjalna okazję. Teraz są tak zniszczone, pociachane- zwlaszcza z przodu. Ta grzywka mnie strasznie irytuje. Robia jej zbyt mocno przedzial z boku, przez co wyglada dziwnie. Trochę za bardzo jej pocieniowali warstwowo te wlosy. Zrobil się jeden wielki balagan. I są duzo jasniejsze niz wczesniej....
A Ninie się albo przytyło albo to fryzura dodała jej kilogramów. W każdej scenie z Niną potrafię myśleć tylko o tym jak pulchną ma twarz.. Może to ze mną jest coś nie tak, już sama nie wiem.
wlasnie mi się wydaje ze schudla porównując do ostatniego sezonu. Wteedy byla taka swinka piggi/chmiczek w niektórych scenach. (np. 4x10)
Mi się wydaje, że jest pulchna na twarzy od czasu gdy ścięła włosy i to się nadal utrzymuje.. no nie mogę na nią patrzeć, była śliczna w w sezonach 1-3..
nie docenisz czegos dopóki tego nie stracisz....
http://images4.fanpop.com/image/photos/20300000/elena-elena-gilbert-20337913-500 -346.jpg
Ja chyba wszystkie, ale teraz po kolei, musze pooceniac, bo rekomendacje nie dadza spokoju... Musze miec cos nowego na glownej :D
To się fajnie ogląda ze znajomymi :D
Można się zakładać kto pierwszy zginie... xd
Z narzeczonym tez spoko :D
Ale film juz nie robi takiego szalu... Ale obejrze :p
Ja właśnie planuję sobie zrobić taki, ale poczekam na Halloween :D
Tyle że ja się tak piekielnie nie nadaję do horrorów, bo albo panikuję, albo wszystko racjonalizuję xD
A ja miewam napady śmiechu..
Czyli jeżeli chodzi o oglądanie horrorów - robimy to źle xd
No chyba tak, bo to moje panikowanie, to nawet nie jest takie fajne, tylko męczące, bo w kółko mi trzeba powtarzać "otwórz oczy, nic się nie dzieje" xD
Ja zamykam oczy jak w serialu postać, którą lubię robi z siebie idiotę lub jest w żenującej sytuacji xd
To też mam xD
Normalnie bym się nawet zarumieniła, gdyby nie fakt że ja się nie rumienię xD
Mnie by musieli chyba czymś przypalić żebym dostała rumieńca, w najbardziej żenujących momentach mojego życia byłam jak kartka papieru :D
Nawet jak mi gorąco to nic się nie czerwienię.