C.D. :))
T:28
Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2315214
Hej ;*
Odpowiadam tutaj:
"Slutty_Pumpkin:
http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2012/283/e/8/girl_with_a_p...
http://www.filmweb.pl/film/Dyniog%C5%82owy-1988-34778 (BTW, 56% w moim guście :P)
:D" U MNIE TEŻ 56 <3 Przypadek? Nie sądzę! xDDDD
Poza tym widziałam tę ankietę odnośnie HIMYM na ulubionego bohatera i aż żal komentować, dla mnie właśnie Marshall i Ted to najlepsze postacie, a Barney i Robin już od dłuższego czasu tylko zabierają czas antenowy, no ale xD
"U mnie Chandler <3 :D
W przypadku Friends chyba jestem bardziej soulmate z Martą z tego co pamiętam (muszę zacząć sobie jakieś notatki chyba z Was robić xD)
Ja już w zeszłym sezonie żałowałam, że 7 i 8 nie był inaczej rozpisany, bo to 8 powinien być ostatni"
Myślałam, że ja jestem Twoją prawdziwą soulmate a nie jedną z wielu, no ale jakoś to przeżyje ;)
Poza tym notatki to doskonały pomysł ;D I tak, też najbardziej lubiłam Chandlera <3 Chociaż tak jak napisała potem Kasia, że tam wszystkich na równi się kocha ;D
Kejt: Miałam w ogóle zadzwonić do Marty, ale nie ma ani chwili spokoju w tym domu i nie mogę się zebrać.
Ja: Jak się zbierzesz to ją ode mnie pozdrów i prześlij jej " :****"
Kejt: Prześlę jej "<33333" xD
Ja: Więcej trójek, to za mało stanowczo jak dla Marty :D
Widzisz? Ty mi soulmates nie odliczaj, przecież wiesz chyba, że jesteś wyjątkowa :D
Widziałam to też, bardzo mi się miło zrobiło <333
Już nie chciałam wszystkiego kopiować, ale czytałam to ze 2 razy ;*;D
Trzymam się i próbuję od razu oglądać, żeby właśnie nie narobić sobie zbyt wielkich zaległości. I tak wychodzi mi tylko 2 godziny tygodniowo tych seriali bo oglądam tylko HIMYM, SPN, HOD i 2BG;D
W ogóle teraz jakoś więcej filmów oglądam co mnie osobiście bardzo cieszy.
Aaaa i właśnie, kurczę oglądałam wczoraj, tzn dzisiaj w nocy horror (tzn trudno to nazwać horrorem, no ale xDD ) z Jaredem i jaka byłam zaskoczona jak zobaczyłam tam jeszcze seksownego kuzyna Lemon z HoD i tego Andyiego z 2bg którego Ci pokazywałam kiedyś, chociaż w tym filmie zdecydowanie na Jareda najprzyjemniej się patrzyło ;D
No i widziałam w końcu Mój przyjaciel Hachiko i płakałam jak dziecko wczoraj.
Mnie się za bardzo nie chcę oglądać tych seriali teraz. Już mam kilkanaście odcinków w plecy :((
Gdyby nie to Glee, to sama bym sobie chętnie teraz pooglądała filmy, ale ostatnio jakoś szybko się męczę i usypiam na siedząco ;/
Mój przyjaciel Hachiko to nawet nie obejrzałam całego, ale wpadłam w taką histerię pod koniec, że nie chcę już tego filmu oglądać za szybko! :D
Co do "horroru" - obejrzałabym, ale nie wiem czy bym wysiedziała do końca, bo ostatnio szybko się nudzę :D
Wiesz, że mi mi się nie chce za bardzo tych seriali, ale ja się akurat z tego naprawdę cieszę, w ogóle fajnie że mam więcej czasu na oglądanie filmów i powoli zmniejsza mi się lista na fw, chociaż nadal mam zaznaczonych 317 pozycji do obejrzenia ;D
Ja z horrorów mam ochotę na Obecność ostatnio, szczególnie po tym Twoim komentarzu na fw, że Ci się spodobało, już nawet ściągnęłam, ale boję się sama oglądać bo muzyka na początku jest jakaś przerażająca ;D
"Obecność" polecam, na urlopie byłam w kinie i myślałam, że umrę... Serio się udał ten film! Patrząc na oceny tych wszystkich kręconych "horrorów" w ciągu ostatnich kilkunastu/kilkudziesięciu miesięcy to śmiech, jak do 6,0 ocena dochodziła to <brawa> a tutaj 7,5 ciągle się trzyma, ocena jak najbardziej adekwatna!
Fabuła niby oklepana, bo horrorów o takich starych domach to niby co 3, ale no zajebisty jest :)
No właśnie bardzo dużo takich komentarzy czytałam i jestem mega ciekawa jak to wygląda, ale kurczę, jestem sama pokoju i się boję hahaha xD Bo zawsze horrory oglądałam jak jestem w domu, a tam zawsze z mamą w pokoju śpię to się nie boję xD
Jeżeli nie masz problemu z obejrzeniem sama normalnie horroru to możesz zaryzykować, ale jeżeli się boisz to radzę poczekać na towarzystwo :D
Jeszcze się zastanowię, na razie oglądam serial, może po prostu jutro kogoś do siebie zaproszę i nie będę musiała sama oglądać xD
Też widziałam i b. mi się podobał, ale masakra się bałam xD
Z przyjaciółką oglądałam i cały czas gadałyśmy dla uspokojenia :DDD
W kinie jest trochę inaczej, bo mam mobilizację żeby nie panikować :D Bo przed ludźmi obcymi trochę wstyd :D
Nie wiem jak Ci idzie oglądanie horrorów, ale nie radziłabym tego oglądać sama. Naprawdę :D
Niektóre sceny nadal mam przed oczami :D
Kurczę muszę Ci to napisać, bo nie wytrzymam.
Nie mogę napatrzeć na Lemon w tym sezonie, no tak pięknie ta aktorka wygląda, że nie wierzę, że czasem ją tak oszpecali w 1 sezonie. A już w tym odcinku to już w ogóle <3 No i George i Wade razem na przyjęciu, uwielbiam ich razem <3 I jak zajebiś*cie wyglądali!
MAŁY SPOILER...
No i jeszcze nowy facet Lemon też niezłe ciasteczko, taki mega sympatyczny się wydaje, podoba mi się. Jestem ciekawa jak Ty go ocenisz.
Nie wiem kiedy obejrzę ;/ A jeszcze jutro kolejny :((
Też lubię Georga i Wade'a pod warunkiem, że Wade się zachowuję w porządku :D No ale w tym sezonie Wade zgarnia u mnie plusy :)
Kejt mi już pisało, że nie było tej kuzyneczki całej, a to też już zaleta odcinka xD
Ooo zaciekawiło mnie ciasteczko :D
W tym odcinku trochę gorzej z Wade'em niestety, ale dla mnie i ta najfajniejszy wątek to ten z Lemon.
Ja jak gdzieś koło 3/4 filmu zaczęłam wyć tak do końca i jeszcze po nie mogłam się powstrzymać...
Ja już miałam łzy w oczach jak psiaczek przyniósł tę piłke do zabawy, potem to już coraz bardziej. No bardzo ładny film, oceniłam 9/10 + serce chociaż jedną ocenę podciągnęłam wyżej za samą muzykę w filmie.
Ja też 9/10, ale bez serduszka, może kiedyś dojdzie, jak po ponownym obejrzeniu będzie taka sama reakcja :p
Aa no i oglądałam ostatnio z przyjaciółką 2 filmy , nie wiem czy Ci już pisałam;D
W każdym bądź razie obejrzałyśmy poradnik pozytywnego myślenia i Spacer w chmurach. Mi podobał się bardziej 2 film, jej pierwszy, ale ogólnie całkiem przyjemnie się oba oglądało.
Nie, nie pisałaś. To nie moje typy niestety a po drugie nie widziałam też tych filmów :p
Kurcze, bo niestety nie pamiętam kto które filmy mi polecał, pozaznaczałam je sobie po prostu na fw, ale nie pamiętam co komu obiecałam że obejrzę :<
Pamiętam, że chciałaś jakieś płaczliwe/o miłości itp.
http://www.filmweb.pl/film/Ksi%C4%99%C5%BCniczka+i+%C5%BCo%C5%82nierz-2001-91321
http://www.filmweb.pl/film/Odrobina+nieba-2011-541210
Te 2 na pewno wklejałam :)
1 - to mój ulubiony, ma właśnie <3 i 10 :D Piękny, na faktach wyciskacz łez - dla mnie przynajmniej, zobacz, zobacz :D
2 - swoje pewnie też zrobiło, że głowne role grają Bernal i Hudson, ale mimo to, że film oglądałam publicznie - w kinie - płakałam... na dodatek płakałam nie tylko ja, ale też i dziewczyny na około, nie dało się szlochu ukryć :D także teżzobacz, zobacz :D
No weź... z takiego gatunku to moje 2 ukochane filmy... mogłabyś się skusić :D
Ja dzisiaj obejrzałam Twoje bajki :D
I łącznie straciłaś może z pół godziny :P
Zaznaczę to sobie - niech będzie :D
Chociaż nie przekonuje mnie to, już same tytuły mnie trochę odstraszają xD
A poszukać, coś naskrobać to leci, leci czas :D hihi :p
Tytuły to wiesz... Są najróżniejsze :D
Ostatnio i tak oglądam sporo takich rzeczy których nie miałam na liście.
Obecność mi polecała Immortal.
Kilka filmów wcisnęłam przed kolejkę z polecenia White.
Do Glee też mnie nie musieli tygodniami namawiać, szybko dałam się przekonać.
Także może i z tym się uda :D
Zresztą pomyśl tylko! Internat już mam na dysku :D