C.D. :))
T:28
Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2315214
Ja Sama i Brittany lubiłam bardzo ;)
Nie ma co się przejmować opinią fandomu. Ja w ogóle daleka jestem od oceniania tego komu inni ludzie szipują, o ile nie ociera się to o jakąś niebezpieczną w moich oczach patologię jak Chair :d
Haha xD Lubiłam Chair w pierwszych sezonach :D Kompletnie nie mam z tym shipem problemów większych :D
Ale może to jeszcze nie patologia :D
Może dlatego, że ja nigdy nie widziałam gorszej pary w serialu :D A już na pewno tak okropnej pary promowanej na epicką miłość i aż mi niedobrze od tego zakłamania.
Poza tym mam koleżankę, która wiele swojej wiedzy życiowej z tego czerpała i bardzo źle na tym wyszła, mimo moich tłumaczeń :d
W pierwszych sezonach też lubiłam, Chuck był zabawny, chociaż i tak bardziej wtedy wolałam Nair.
Haha, ja z kolei od początku nie lubiłam Nate'a :D O matko - najgorsze rzeczy zawsze pisałam o nim właśnie. Potem pod koniec dopiero mi przestał przeszkadzać xD
Czerpanie wiedzy życiowej z seriali czy filmów ogółem średnio wychodzi :D Chyba że takich luźnych idei jak to że będzie dobrze i nie ma co płakać :)
http://25.media.tumblr.com/1a1b168ae95834842da784cc0ff0319d/tumblr_mtn8iglCXW1s6 jareo1_500.gif
<3333 To jest historia z której ja mogę czerpać... luźno, rzecz jasna :D
Mnie Nate ani ziębił ani grzał, po prostu lubiłam ich jako parę :D To było też trochę podyktowane sentymentem z książek, gdzie Nair było świetne ;)
Pewnie tak, ale w jej sytuacji to było naprawdę coś strasznego.
I jak widziałam na tumblrze "chuckistan" i innych postępujących tak samo to ciężko mi było zrozumieć jak można promować coś takiego. Teraz już w sumie mam to gdzieś, było minęło.
O tak, z tego jak najbardziej <3
Widziałaś ost odcinek HIMYM? Bo tak strasznie dziś rano na tym płakałam, a nie mam komu powiedzieć :((
Bo... co oni...pokazali [spoiler] i ja umierałam po prostu... tyle uczuć xD
Widziałam gifa, ale szybko zamknęłam oczy! Także cisza!
Chora jestem, nie miałam póki co siły oglądać, ale nażarłam się już tabletek i zaraz się zabieram, już mam Hart of Dixie załadowane xD
HoD też mi się bardzo podobało :D
Były sceny Zoe i Georga. Ja wciąż mam nadzieję...
I kuzynka się "poprawiła", wszystko byle Tansy nie wróciła xD
Oo, to mama? (jak to głupio brzmi xd)
Zabrałabym się za HIMYM na poważnie, ale ciągle zapominam i zaczynam inny serial. Przypominaj mi o tym xd
Teraz już Ci nie odpuszczę! Będę o tym truła i truła! Zrobię tak jak z Kejt i będzie "P.S HIMYM" :DDDD
Musisz to oglądać! Najfajniejsi ludzie to oglądają (oprócz kilku wyjątków których nie umiem przekonać nie wiedzieć czemu xD)
Podobają mi się razem, trudno to nazwać jeszcze chemią, bo mało mieli tych scen, ale przyjemnie się ich ogląda ;)
Oni nie muszą mieć chemii... wystarczy, że Ted otwiera usta, a ta kobieta jest w stanie docenić słowa które z nich wychodzą.
Przestałam wierzyć w chemię, każdy ją widzi na swój sposób.
Według mnie fajnie jest, jak się dostrzega chemię między aktorami i nie ważne czy inni też to widzą, ważne że widzą ją ja ;D I oczywiście, każdy ma prawdo do własnego odbioru, ale to nie ma nic do rzeczy ;D
Łudź się..
A tak serio to shipuj co chcesz, zresztą nawet nie oglądałam Plotkary xd
Głupia jesteś :D Powiedziałam, że Chair ociera się o patologię i w tej sytuacji oceniam ludzi, którzy im szipują :D W przeciwieństwie do innych par.
Więc tak oceniam to: (teraz miejsce na ocenę) nie rozumiem Twojego postępowania moja panno! Marta też im szipuje, muszę z tym żyć :D
Ej no, bez takich. W przeciwieństwie do Marty shippowałam potem Dair jak popieprzona, także nie żebym nie była do odratowania :D
Za Chair to ja byłam na samym początku i na samym końcu, gdy nie chciałam już na Blair patrzeć.
Oj no to weź się, takie szipowanie Chair to może być. Cofam moje słowa przez Ciebie, bo wprowadziłaś mnie w błąd! :D
Ej, ja Chair już potem też nie shippowałam tak jak na początku, ale uwielbiałam ich w 2 i 3 sezonie :< No i w 1 i 4 cześciowo xD
Hmmm... Wiesz, po nadrobieniu Plotkary posiedziałam tam sobie trochę na forum... xD
Wszystko jest na piśmie, nie ma wykrętów :D
hahahahahhahaha, fuc*k xD
Ale serio, myślałam że akurat w 5 sezonie już chciałam żeby ich nie łączyli ze sobą, chyba że naprawdę by to ładnie poprowadzili xD
No i przez głupie Chair stracisz do mnie szacunek, co za los :<
Nie, to nie ma znaczenia Marta. Są gorsze rzeczy... :D
Przełknęłam to już, zresztą ja sama przecież lubiłam Chair, dopóki nie zobaczyłam Dair xD
LOL, teraz widzę, że źle przeczytałam co napisałaś xD Przeczytałam, że Cię nazwałam patologią i mi się głupio zrobiło dlatego zaczęłam tłumaczyć, hahaha.
Matko... naprawdę okropnie się teraz czuję ! :(
Zwalam winę na stan podgorączkowy.
Aż tak źle się czujesz? :( Teraz to ja się czuję winna.... Nie mogę o tym myśleć, że jesteś chora. No nie mogę :((
jestem ciekawy jak ty bys zareagowala na ostatnie sezony GG :d Reakcje Slutty byly calkiem zabawne :D
Mam tyle seriali na liście, że marna szansa na to bym kiedyś obejrzała Plotkarę xd
Musiałabym być obłożnie chora i nie mieć nic lepszego do roboty ;D (ale kto wie, może sama siebie kiedyś zaskoczę ;p)
Hahah, ja nie żałuję że obejrzałam :D
Ostatni sezon, to pauzowałam co chwila, bo dostawałam takich ataków śmiechu, że nie mogłam.
Plotkara to też pierwszy serial który zdarzyło mi się oglądać tyłem, tak tyłem. Gotowałam sobie i laptop stawiałam na stole w kuchni i odwracałam się tylko jak słyszałam Dana xD
Z miłości <3 Tak samo jak z Karoliną. Z nią to już w ogóle musi być prawdziwa miłość, hahaha.