C.D. :)
T:29
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2319094
+
http://25.media.tumblr.com/785cacd55331826761b89db7b6ba6f92/tumblr_mw0eamZVL91rp am7po1_250.gif
http://25.media.tumblr.com/85fc7645636995045e92e743962c0890/tumblr_mw0eamZVL91rp am7po2_250.gif
tu masz nawet z napisem
http://31.media.tumblr.com/4c87bebba1e898d585525e83f5b3b8a5/tumblr_mw0d6fAA0a1rp am7po1_250.gif
Obejrzyj te gify - szczególnie pierwszy :D
Elka zazdrosna o Stefana i Tessę, a uwięziona z nimi w domku. Oni ją olewali, a ta prawie płakała w kącie xD
Nie wiadomo jeszcze nic w przypadku Stefana, wszystko możliwe :D
Oj tak, as usual xD
Ostatni odcinek był piękny po prostu, już chciałam TVD na jakiś czas rzucić i wrócić po hiatusie, ale teraz to czekam na takie odcinki gdzie "Elena cierpi i jest zabawnie" :D
No dosłownie. Odkąd przestałaś oglądać pisałam tutaj takie rzeczy, że aż Robb mi radził żebym przestała oglądać na jakiś czas, bo agresywne są moje wypowiedzi na temat TVD xD Ale ostatnia moja recka to praktycznie tęcza i jednorożce :P
nie, ale Tyler odwiedzi Klausa w TO. Tyler rozstal się z Caroline bo chce zemscic się na Klausie - koniec Forwooda. Chyba juz w następnym odcinku Trevino będzie w TO. Raz na zawsze mają rozwiązac sprawę trójkąta Tyler - Caroline- Klaus.
Bo Klaus zabije Tylera? :D
LOL, miałam Tylera za mądrzejszego, ale w tych ostatnich 2 odcinkach go zniszczyli.
Zrobili z niego palanta, który bzyka laskę w nieskończoność tuż przed rozstaniem, a teraz jeszcze ta zemsta <wygląda, że bez żadnego planu> xD
"Klaus has always wanted to be with Caroline and he's made that very clear. And his infatuation with her still exists," Trevino says
"It's kind of tough. We can only do that love triangle between Klaus and Caroline and Tyler for so long. So I'm glad that with what's happening now, we've kind of finally put an end to that. Whether that's good or bad for Tyler remains to be seen. But we're finally going to address that and leave it and hopefully never touch on it again."
"As far as I know, [Caroline and Tyler are] a done deal.
Tyler bedzie w 10 lub 11 odcinku TVD
"Well, maybe Tyler's on a suicide mission, right? Because if Klaus dies then a lot of people are going to die," Trevino says. "But we're talking about someone who's killed his mother, and since the beginning of 'The Vampire Diaries,' Tyler's been surrounded by death, with the death of his father, the death of his uncle, so this is the last straw. What family does he really have left?"
"Like we saw in the last episode that Tyler was in, you can't just be going college and act like everything's fine. You've got to close that chapter and in order to do that, he has to go after Klaus,"
Trevino says. "As far as I know, [Caroline and Tyler are] a done deal. Because it's not going to be easy to take out Klaus and heal that wound with the death of Tyler's mother so I see that going on for a while. I really don't know to be honest with you. It's serious. It's not a, 'Let's take a separation here. Let's break up for a little bit.'"
Also fueling Tyler's desire for revenge? Not only has Klaus killed his mother, but also his crush on Caroline led to the eventual "Forwood" breakup. "Klaus has always wanted to be with Caroline and he's made that very clear. And his infatuation with her still exists," Trevino says. "It's kind of tough. We can only do that love triangle between Klaus and Caroline and Tyler for so long. So I'm glad that with what's happening now, we've kind of finally put an end to that. Whether that's good or bad for Tyler remains to be seen. But we're finally going to address that and leave it and hopefully never touch on it again."
Because it's not going to be easy to take out Klaus and heal that wound with the death of Tyler's mother so I see that going on for a while. I really don't know to be honest with you. It's serious.
Czyli właściwie nie wiadomo czy Tyler ma jakiegoś "asa w rękawie" czy nie zrobi tylko czegoś głupiego i się ośmieszy trochę :D
Byle tylko nie wyszlo tak ze obaj sobie odpuszczą. Byle Klaus ją dalej chcial, byle on ją dalej chcial - Klaus ratuj Stefana. Ratuj go przyjacielu :d
Jezeli Forwood jest skonczony a Klaus jej nie bedzie chcial - zostaje tylko ten Jessie jako zapora....
Tu się nie zgodzę. Nie poświęcę sensowności TO, żeby tylko zrealizować Klaroline i ratować Stefana.
Klaroline jest najgorsze. Tego nie chcę oglądać za żadne skarby.
No dla kogo co najgorsze to najgorsze - klaroline przynajmniej juz bylo. Tak czy inaczej - albo zrobią nadzieję Klarolinowcom albo Julkę zniszczą - pamiętam ze na Comic Conie baaardzo duzo gadala o Klaroline i ze ich widzi jak jakiegos Angela i Buffy czy cos.
Moze ją przygotują przez ten sezon by pasowala do TO? Zrobi się mroczniejsza i mniej infantylna.
o_O Tyler w TO? Nie wiedziałam. Jestem na bierząco z TO ale spoilerów to w ogóle zadnych nie znam. Lubiłam Tylera ale on był w porządku jak na realia TVD, do TO mi nie pasuje :/ Oby tylko powoli wszystkich z TVD nie przerzucali do TO.
Ciekawe jak będzie chciał się zemścić na Klausie i czy wykorzysta do tego Hayley i dziecko
masz nawet trailer z Klausem i Tylerem
http://www.youtube.com/watch?v=GdD_IVTNSsY
zagosci na kilka odcinków od 1-3 tak mniej wiecej
Może to Tyler uratował wtedy Hayley, tylko nie chciał żeby ktokolwiek wiedział jeszcze o jego obecności.
Śmiesznie się na siebie rzucili :D I ten okrzyk
Miód dla uszu (czy raczej oczu xd)
Zgadzam się z Dynią, całkiem możliwe rozwiązanie. To pasuje do ich sposobu pisania. Co sezon w ten sam sposób piszą plot twisty i już coraz łatwiej odgadnąć co wymyślą.
:D
Wołałam Cię już ostatnio, bo nie miałam komu truć o SPN :D
A ja ciągle te same włosy :D Ale chyba ścinam...
:D To teraz możesz potruć, niedawno nadrobiłam SN i TO więc jestem na bierząco :)
Ja zmieniłam na bardziej przyziemne bo niedługo idę na ślub więc pasuje wyglądać jak człowiek rudzielec :P
A długie bardzo masz?
Ja mam TO w plecy 2 odcinki niestety.
SPN nadrobiłam w tym tygodniu :) Odcinek z psem mnie zabił xD Chyba już nie wiedzą co wymyślać :D
Za mało jest Castiela i Crowley'ego :(
Do połowy pleców :D Zastanawiam się czy nie skrócić do ramion. Chociaż szkoda mi niezmiernie :(
Ja właśnie pod wpływem zdjęć z imprezy myślę o obcięciu i zmianie koloru :D
Odcinek zpsem :DDDDD mnie śmieszył, fajny był, takie oderwanie od głównej fabuły jest czasem fajne :)
Castielanie było -rzeczywiście minus, ajak w poprzednim odcinku Dean mu powiedział że musi odejść to normalnie mnie to wkurzyło. Biedak nie miał co z sobą zrobić, wkońcu wrócił do nich a on go wyrzucił :( smutne to było
Ja też mniej więcej takiej długości mam. Mi by było żal obciąć.
Ja też lubię takie odcinki, ale według mnie tutaj akurat przesadzili trochę, poniosło ich :DDDD
Żal mi strasznie Cas'a :( Ale ta scena jak im opowiada, że się przespał z tą April xDDD Ich miny były bezcenne :D
Mnie też żal, bo uwielbiam długie włosy, ale czuję że potrzebuję zmian jakiś.
Troszkę. Gorszy moim zdaniem był ten odcinek z wróżkami, był kiedyś taki chyba w poprzednim sezonie. Albo jeszcze we wcześniejszym.
A jak powoedział że się zabezpieczył bo miałostrze :DDDDDDDD
To je przefarbuj, też zmiana a bardziej odwracalna
No tak, było coś takiego :)) Czasem ich ponosi fantazja po prostu, ale to też w SPN kocham właśnie :)
To mnie zabiło xD Albo jak nie umiał sklecić zdania, żeby ją zapytać "jak było?" xD
Za dużo razy farbowałam, czuję że potrzebują trochę odbudowy. Może spróbuję pofarbować na coś zbliżonego do naturalnego i zobaczę co dalej. Podcięcia też raczej nie uniknę, może się zdam na fryzjera i jego radę co zrobić, żeby stan włosów polepszyć.
Cas i ta jego nieporadność :) kocham go za to
Ja też mam trochę zniszczone ale podcinam tylko trochę, same końcówki, i włosy są już zdrowsze a nie tracą na długości :)
No ja niestety farbowałam trochę bez pojęcia z ciemnego brązu w blond i na odwrót i choć wszyscy raczej chwalą moje włosy, to ja nie jestem zbyt zadowolona.
Nie zadbałam w porę i obawiam się, że na końcówkach się nie skończy ;/
"Tylko końcówki, poproszę"
Efekt:
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/22351/LYSE_ALLONS_99462_NataliePortman2.jpeg
Haha, ja nie mam twarzy do takiej fryzury xD
Raz w życiu tylko w liceum na początku obcięłam włosy tak do połowy szyi, ale krótszych nigdy nie miałam.
Takie to miałam nawet parę razy, ale też raczej się wszystkim kojarzę z długimi włosami.
W dzieciństwie miałam przepiękne, na całą długość pleców - grube i gęste.
Źle mi teraz :D
Ja jak miałam 3 latka to byłam obcięta jak chłopiec :( jak patrzę na te zdjęcia to normalnie nie mogę uwierzyć że miałam coś takiego na głowie :/
Też kiedyś miałam gęstsze niż teraz. Kiesyś ktoś mi mówił ze jak się częściej obcina to wtedy są gęstsze, ale nie wiwm czy to prawda czy bzdura
Ja od dzieciństwa miałam zapuszczane gdzieś do 2 klasy podstawówki. Ale byłam dosyć chorowita i mi zaczęli stopniowo obcinać.
Jak sobie popatrzę na zdjęcia z tamtego okresu to uwierzyć nie mogę, że miałam takie włosy, geste i na całą długość pleców albo i dłuższe :(
Też nie wiem :D Sporo takich "mądrości" to mity :)
Też byłam w tym wieku obcięta na chłopca :(
A powodem było przekonanie, że dzięki temu mi włosy zgęstnieją. Do dzisiaj mam dosyć cienkie, najwyraźniej nie zdało egzaminu.
juz polubilas Haylijah :d ?
a mówilem ci ze bedzie he he he - jedna scenka wystarczyla zebym wiedzial