Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122820
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

♥♥♥ Temat 50 ♥♥♥

Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2487765

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Aż tak? :D Chyba mnie zachęciłaś żeby nadrobić.. xD
Postaram się dzisiaj chociaż ogarnąć który odcinek oglądałam ostatni :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

W zasadzie mogłabyś obejrzeć tylko ten jubileuszowy (10x05) bez nadrabiania, bo ten odcinek nie nawiązuje do niczego co było w tym sezonie :D Uśmiałam się, a na końcu wzruszyłam :) Ale nie wiem... może podatna byłam :D Chociaż ja uwielbiam jak oni się nabijają z tych głupot z fanficów :D

No i te piosenki <3 Padłam xD

Tak w ogóle to chciałam też przy okazji pozdrowić pewną perełkę, nie mam pojęcia czy ona tu zagląda w ogóle, ale trudno :D Pozdrowiłabym ją w komentarzu, ale filmweb coś się zepsuł i nie mogę dodawać :D (Jeśli przeczytasz to buzi :*)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Poważnie? To idę zbuforować :D Też lubię jak tak do fandomu specjalnie coś kierują zabawnego xD Jak w Sherlocku zrobili raz :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Nie, kłamałam. http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--wMPPwgOi--/fvr22z9oswkrl8hww gkk.gif
Tzn mnie się podobało :D

Nie pamiętam już! Co to było? :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

xD

No np sceny gdzie "fani Sherlocka" próbowali rozwikłać zagadkę jego "samobójstwa" xD I ta scena pocałunku Sherlocka z Moriatry'im (matko jak to odmienić? :D) xD
http://25.media.tumblr.com/d2c480d87c3c0e3ade13011436740580/tumblr_mys389giuR1r0 lc86o1_250.gif

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Moriarty'm :D
Aaa faktycznie! Świetne to było :) Ja już zupełnie zapomniałam co się działo w tym Sherlocku :D "Na szczęście" przed nowym sezonem mogę sobie to powtórzyć ze 2 razy albo 3 albo nawet 4 xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Przed nowym sezonem możesz sobie powtórzyć i sto razy, bądźmy szczerzy :D
Było świetne zgadzam się xD

Slutty_Pumpkin

Przeczytałam, bo właśnie przyszłam zobaczyć czy o SPN pisałyście coś hahaha <3
:****

PS.mam nadzieję, że tym razem dobrze odczytałam do kogo wysyłasz pozdrowienia ahhahahaha :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Tym razem Ci się udało! :D

Mopsik <3 :D

Slutty_Pumpkin

Ufffff :D Kamień z serca hahaha ;*

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Czy stosowala ktoras z Was drozdze? Ale w sensie jako napoj na cere, wlosy, paznokcie :)

anulka88

ja na cere maseczke robiłam z drożdzy,nie przypominam sobie,żeby to coś pomogło;p Chyba.ze jako taki hmm,peeling:)

Slutty_Pumpkin

Slutty mam smaczek z wizazu:
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=770495
Ale z tej Anki żarłok :D

maIinowa

- kiedyś wspomniałam Ance, że wydaje mi się, że mi ubyło dżemu, kakao, na co ona odparła, że jej też wydaje się, że zginął jej pomidor i że to pewno Natalia (inna współlokatorka, z którą nie miałyśmy dobrych relacji) - bo chce nam zrobić na złość...

hahaha

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

"jakaś mini kamerka?" no nie wiem czy autorkę pytania stać na mini kamerkę skoro zauważa, że w słoiku jest o łyżeczkę dżemu mniej :D

rose_fw

hehehe no własnie ;DDD

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

Haha :D

"ale myślę - niech sobie poogląda czy co tam, przecież mi nie ubędzie"

Nie no, jasne, co tam, że ktoś Ci grzebie w rzeczach xD

"nie chcę popaść w jakąś paranoję i chodzić wszędzie z markerem, i zaznaczać ile czego miałam nie mam dowodów, że Anka mi coś podjada... mieszkam z nią 5 lat"

5 lat razem mieszkać i nie być się w stanie odezwać. A może Anka jest kleptomanką albo ma zaburzenia odżywiania i podjada przez to? Albo jest zwyczajnie bezczelna i tyle i nie wiem po kij komu taka koleżanka. Jak się obrazi to wypad i po problemie :P Po co w ogóle takie znajomości utrzymywać.

Slutty_Pumpkin

Też tego nie rozumiem.Autorka chyba ma nudne życie a znikające pomidory i cukierki to jedyna rozrywka w jej życiu :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

xD
Najlepsze jest jednak chyba "sama ich nie jadłam, otworzyłam szafkę, a tam - otwarte opakowanie Delicji (wcześniej było zamknięte) i brak jednego ciastka... zdenerwowałam się, bo to były ciastka kupione dla kogoś... od tego momentu kładę w tej szafce na wierzchu kartkę, w której dokładnie wypisuję, co mam (9 ciastek, 8 wafelków, 3 batony...) - dzięki temu mam pewność, że nic mi nie zginie i już nie ginie..."
Umieram.. :D
Wyobraź sobie minę kleptomanki Anki jak sobie szafkę otwiera żeby współlokatorce podwędzić delicję, a tam niespodzianka xD
No i się wzięła bidula na podjadanie z lodówki przerzuciła :D

ocenił(a) serial na 5
rose_fw

"obwinia ją do swojego chłopaka o kradzież rodzynek... " udławiłam się herbatą prawie, jak to pierwszy raz czytałam :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

No :)
Chociaż moja koleżanka na 1 roku studiów do zamrażarki wkładała podpisane SWOIM IMIENIEM mięso, żebyśmy jej czasem nie zjedli xD <koniec prywaty>

A jeszcze tak a propo tego imienia... Ciekawe czy zmieniała imiona. W sumie laski na wizażu czasami zmieniają imiona albo jakieś XYZ, "A" i "B" itp. Ja bym się na pewno bardzo bała, że ktoś mnie rozpozna po tym. Niby imiona popularne, ale czy ginące pomidory są normą w polskich domach? :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Wiesz, że też się zastanawiałam? Ale z drugiej strony jak ktoś o ginących pomidorach pisze na wizażu... :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Zaczelam od nowa TVD :D :D :D Jestem uposledzona? :D

ocenił(a) serial na 4
anulka88

też chciałam :P

ocenił(a) serial na 9
syllwunia14

S01E09 za mna :D
Alez oni wygladali w 1 sezonie... Najbardziej to smiac mi sie chce z Matta, taki wymoczek :D

anulka88

serio ogladacie to od początku?

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

No ja ogladam :D Ale hola, hola... :D Po angielsku :D :o Taki progres :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

W sensie że bez napisów? ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No jezyk oryginalny, angielski, ale napisy juz nie polskie tylko angielskie, bo niestety tylko ze sluchu nie dam rady... :p

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Aaa... to fajnie :) Tak też można się sporo nauczyć :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Czekam na dzien kiedy bede z niemieckimi ogladac :o

anulka88

Ej,a Ty to chyba powinnaś własnie po niemiecku oglądąc,co...?;p

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

No powinnam, ale jeszcze niestety musze sie podszkolic... :D

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

Ja niestety nie mam czasu. Nie wiem tylko dlaczego się tak dziwisz, przez pierwsze 3 sezony to był naprawdę bardzo dobry serial :)

syllwunia14

Dziwie się i nie dziwię,z jednej strony jest masa seriali,które są naprawde świetne i warte obejrzenia,więc powtórka VD to strata czasu,jednak rozumiem,że możecie mieć jakies tam sentymenty :) Ja przecież też swojego czasu nieźle się w pamiętniki wkręciłam :)

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Prawdopodobnie. Ale grunt, że szczęśliwa xD/
Hej! ;)

ocenił(a) serial na 9
rose_fw

Jak tak z perspektywy czasu teraz ogladam to musze przyznac, ze Damon nawet nie jest tak strasznie denerwujacy, ale za to odkrylam, ze Elena juz w 1 sezonie byla meczaca... Jera przemilcze... :D

Slutty_Pumpkin

http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aRgZxgQ_460s.jpg
Canada this morning ;p
Jak sobie kupię w końcu czapkę to niech spadnie 5 metrów śniegu :D

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

Wypluj to!

rose_fw

Nie :D

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

KEEEJT, ten odcinek Arrow zapowiada się dobrze! :D
To znaczy, oczywiście mam na myśli strasznie. Widziałam na tumblrze post, że SPOILER Oliver pójdzie odwiedzić Felicity w QC, gdy ona w tym czasie będzie się całować z Rayem SPOILER
Jeśli to prawda to I'M ALREADY DEAD

ocenił(a) serial na 4
syllwunia14

Gdzie jest Kejt btw.?

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Mam okropnie dużo nauki i jeszcze nawet poprzedniego odcinka nie widziałam :(

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

SPOILER Mówiłam.... SPOILER

:((((

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Guilty już nadrobiłam, a z nowego widziałam gify. Mi się podoba taki zwrot akcji :D

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

Ale Oliver :(

+ edit. Jednak nie lubię Raya, widzę że coś kombinuje....

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Obejrzałam :D Ciekawa jestem co, bo jego postać w komiksach jest dobra. Przypuszczam, że to nie będzie nic złego, ale pewnie w jakiś sposób stanie na drodze Oliverowi.

Ale ta reakcja Olivera!!! :D

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

Ja jeszcze nie wiem co powiedzieć.... Ten ship mnie w końcu zabije.

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

http://booklips.pl/zestawienia/10-budzacych-groze-ciekawostek-z-zycia-stephena-k inga/ :)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Kurde, nie oglądam TVD, a obejrzałam jakieś gify i filmiki i czuje się jakbym szipowała Delenę xD Chyba wystarczył wątek utraty pamięci xD