Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122820
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

♥♥♥ Temat 50 ♥♥♥

Poprzedni (49): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2487765

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Miałam na myśli to, że w tym aspekcie wyszłam na egoistkę xD Tak ogólnie to nie wiem, myślę, że nie, ale pewnie nie mi to oceniać :D

KFC jest teraz na dowóz 8)

Ja zrobiłam jabłecznik dzisiaj taki na szybko, bo miałam ochotę na coś takiego jesiennego.
I teraz mi pachnie jabłkami z cynamonem :3

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ogólnie różowe okulary mi spadły. Okazuje się, że egoistka, eh. Story of my life.
Z tą Martą to żartowałam oczywiście! Zresztą mam politykę nie wypytywania jednej o drugą.

Nie wiem czy w tym moim też. Oni je zamykają o 22 razem z galerią handlową w którym się znajduje. W domu teraz akurat jestem. Nie w Łodzi :)

Zjadłabym. Chociaż miałam już w tym tygodniu :) Zapiekanki sobie zrobiłam. Pierwszy dziś posiłek xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

O mnie możesz wypytywać jeśli masz ochotę, pewnie lepiej mnie zna niż ja siebie xD Gdzie tam Marta slutty, prędzej sweety.

Ach takie buty. Może Ci ode mnie przywiozą :D Przeczuwam, że jesteś typem, który wziąłby twistera, haha.

Mój pierwszy był o 18, a wstałam o 6.30, żołądek już się w supeł zamienił :c
Więc jakiś makaron z kurczakiem w sosie śmietanowym i ciacho na szybko bo muszę zajeść smutki :P

Mam taki beznadziejny piekarnik, że wszystko albo surowe albo spalone, nici z takich frykasów jak zapiekanki :(

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Podkreślę jeszcze raz, że to był niewinny żarcik. Tak na wypadek gdyby to przeczytała :D Gdybym chciała coś wiedzieć to zapytałabym Ciebie. Nie lubię takiego obgadywania za bardzo. No chyba, że to jakaś pierdoła :) Chociaż z drugiej strony o nic poważnego i tak bym w życiu żadnej z Was nie spytała, no bo bez przesady :D

Nie. Longera bym wzięła. Prawdę mówiąc nie jadłam nigdy Twistera :D Ale W Macu też mi ten ich nie podchodzi, to ciasto jakieś takie gumowate. Wolę sobie sama w domu zrobić tortille :P Uwielbiam <3
i na Colesława mam dziwną ochotę... xD

A co Cię tak smuci? :( Ja zajadam okres. Cała czekolada i pół paczki twistosów poszły... i rurki z czekoladą xD I tak przytyję, to po co w ogóle się starać - moja dewiza na ciężkie dni :D

Ja mam taki opiekacz. Jeszcze ZSRR pamięta. Znajomym pokazywałam zawsze jako ciekawostkę xD Ale działa i robi się w nim zajebiste zapiekaneczki, to nie ma co narzekać :P

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ja zjadłam w tym tygodniu swojego pierwszego longera, bo jak sama zrobiłam to już trzeba było xD ale mi nie smakuje :P
Nie polecam Colesława o tej porze roku xD

W sensie sama robisz placka? Ja zawsze gotowe kupuje. :c

Spieprzyłam nieświadomie coś mega bardzo odnośnie swojej przyszłej nauki, szkoda gadać, będę udawać do poniedziałku, że nic się nie stało, bo inaczej zwariuję, W poniedziałek najwyżej się załamię na dobre.

Okres właśnie też zajadam. Mam jeszcze gdzieś gorącą czekoladę, chyba zaraz zrobię xD

Wiadomo, jak działa i dobre to trzeba szanować :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ja bardzo lubię. Ten sos w szczególności :) Także nie umiesz jednak określić mojego typu konsumenta :D
I tak bez szans, że w najbliższej przyszłości zjem.

Nie, też kupuję, ale takie też są lepsze niż te w restauracjach. Za tanie są żebym sama robiła xD

Oooo... To w pełni to rozumiem! Sama odwaliłam coś potwornego na początku lipca i miałam zje.bany cały miesiąc przez to. Zresztą chwaliłam się tutaj. Tyle że nie powiedziałam wtedy o co chodzi, bo było mi za głupio. I mnie się ułożyło. Wprawdzie dopiero w poniedziałek mnie przyjęli i przez 2 miesiące żyłam w totalnym stresie, ale co tam xD Trzymam kciuki żeby Tobie też się to poukładało. W końcu nic głupszego niż ja nie mogłaś odwalić. Ja to się nikomu do końca do dziś dzień nie przyznałam jak dokładnie do tego doszło. Umrę z tą tajemnicą xD

Widzisz. Znowu synchron i znowu tu o tym pieprzymy. Trochę wstyd, ale co tam. Chyba nikt nie jest takim skończonym nołlajfem, żeby nas w piątkowy wieczór śledzić. Oby, bo aż żal mi tej hipotetycznej osoby teraz xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Ten sos to keczup zwykły... xD Longera robi się tak: wrzucasz bułki do opiekacza, wyskakują, na jedną połówkę dajesz ścieżkę z keczupu, garstkę sałaty, kawałek mięsa, zamykasz, zawijasz xD ZDRADZIŁAM SEKRETNĄ RECEPTURĘ.

No, niezły fail :D
A często mamy taką zabawę w zgadywanie co kto zje (tak bardzo lamersko XD)

Napisałam niżej Madame co odjeb.ałam, albo w sumie co mi się przytrafiło, bo poza tym, że mam największego pecha to raczej mojej winy w tym nie ma.
No pamiętam jak o tym pisałaś, dobrze że było minęło :D

Wszystko mi już jedno dzisiaj, hahaha.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ale dobry ten ketchup xD Wiem, że prosta kanapka. Ze mnie prosta dziewczyna jest. Pasujemy do siebie i tyle :D

Może jeszcze będzie okazja i zgadniesz. W końcu planuję jeszcze jeść. Mogę Cię kiedyś zapytać o typy i może się odegrasz :D

Przeczytałam. No to widzisz. Dodatkowy plus na Twoją korzyść, to że to nie Twoja wina. Zawsze można ich w takiej sytuacji postraszyć i sprawa się ułoży. Ja mogłam wtedy winić tylko siebie i mój skończony debilizm. Ogółem, moje życie to sitcom. To co ja odpierdalam przeraża mnie czasem xD

Ale jutro też jest dzień, a te posty zostają xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Okej, może jeszcze zgadnę :D Z keczupem i majonezem był niezły.

Właśnie nie bardzo, bo pani stwierdziła, że miałam 14 dni na to, a teraz już decyzja jest prawomocna :)

Ups xD Nie mam prawie żadnych "realnych" znajomych w znajomych także mnie nie znajdą, a to co tam sobie obcy pomyślą to już ich problem :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

No tak... zapomniałam. U Was to pewnie wszystko jest takie prawomocne w chooj. Przepraszam, mam pewne problemy z Prawem jako kierunkiem :D Mimo to uważam, że się ułoży. Niby dlaczego by miało być inaczej :)

Akurat tym znajomym którzy mnie śledzą tutaj <chociaż mam nadzieję, że nie czytają tego forum i komentarzy pod ocenami> i tak zawsze mówię kiedy mam okres. Pierwsze co mówię na wstępie rozmowy, bo to u mnie jest potworne wydarzenie, a ja lubię sobie pomarudzić xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Bo ja to ja i zawsze muszę mieć pod górkę :D Mama do mnie zadzwoniła, najpierw nawrzeszczała itd. później po godzinie drugi raz i mówi, że przeprasza, że powinna się tego spodziewać bo to u mnie normalka i pewnie przez nią jestem tak obciążona genetycznie, że nic mi się nie udaje xD

Ja mam zawsze chwilę zawahania jak dziewczynom w pracy mówię, ale muszę ponarzekać no xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

O jej. To u mnie się tak przyzwyczaili, że ciągle sobie życie zawalam, że tylko pocieszają już. Do tego wiedzą, że ze mnie neurotyczka i panikara i nie można mi za bardzo pozwolić się załamać. Dopiero po fakcie, jak już się ułoży to często dostaję "spóźniony, odwlekany opie.rdal" :D
No ale kiedyś się przecież poukłada, kiedyś... xD

Ja to przez pierwsze dni nieraz z domu wyjść nie mogę, także naprawdę przepie.przone. Tak teraz doszłam do wniosku, że dużo o tym gadam... xD

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

Fantazje o wolnych poniedziałkach czy też piątkach poszły się... eh :<
Szkolnictwo wyższe mnie wykończy xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Witam, Witam Was jako nowa Anulka, jako Nowy Czlowiek, z Nowym Zyciem... :D Doslownie :)

anulka88

OMG,jestes w ciązy?!

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Pomyślałam o tym samym co Malina :D Jeśli tak, to cudownie! :D Gratuluję! :D

ocenił(a) serial na 1
Slutty_Pumpkin

+ piszesz bez polskich znaków.... hmmm.
+ Twój narzeczony ogląda filmy bez Ciebie....hmmm.

Detektyw Dynia na tropie... tam tam tam tam!

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Nie wiem czemu ale jakoś mi to zapachniało singielką, ale to urojenie jakieś xD

anulka88

Ja bym też obstawiała za mąż pójście. Jeśli tak to gratulacje :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Witam panią :>

Kejt__

Witam witam Damę :) Co słychać?

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Siedzę i tyję :D Mam okres i zjeb.ałam coś bardzo poważnego odnośnie mojej przyszłości, nic tylko się najeść :P

A u Ciebie jak tam?

Kejt__

Aż tak nabroiłaś? Możesz zwalić na okres :P U mnie w porządku jak zwykle. Biegam i chudnę :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Strasznie, jak w poniedziałek tego nie odkręcę to nic tylko się rzucić z mostu :P Najgorsze, że na pewno żadnemu innemu człowiekowi by się coś takiego nie przytrafiło, tylko ja mam pecha takiego.

W taką pogodę dalej biegasz? Podziwiam bardzo, ja bym najchętniej nosa nie wystawiała jak nie ma konieczności :D

Kejt__

Jest szansa, że uda się Tobie wszystko naprawić? Nie wiem, co zrobiłaś, ale cóż staraj się i może będzie dobrze. Oczywiście, że biegam. Na zimę muszę się przygotować, poszukać dobrego obuwia i też zamierzam ;)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Jest, ale nie zależy ode mnie tylko od tego czy ktoś się nade mną ulituje.

Braawo :D ale lachon z Ciebie na pewno :>

Kejt__

Zabrzmiałaś tak jakbyś zalegała z czynszem i stała się bezdomna.
No ba, że lachon, ale i tak nie zobaczysz :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Jakby chodziło o to to bym się wcale nie martwiła :D To w związku ze studiami. W skrócie złożyłam podanie o zmianę uczelni, a geniusze w dziekanacie zamiast mnie przenieść to mnie skreślili z listy studentów i tak oto dowiedziałam się dziś, że od 2 tygodni studentką nie jestem, a jak nią nie jestem to nie wiem czy mnie przyjmą na tę drugą, to zależy teraz tylko od ich dobrej woli.

Widzę oczami wyobraźni :>

Kejt__

Bardzo nieciekawa sytuacja, współczuję. Jak się dowiedziałaś, że nie jesteś studentką? Przypadkiem czy ktoś raczył powiadomić?
Wyobraźnia tego nie odda, nigdy :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Oczywiście nikt mnie o tym nie powiadomił, pojechałam tam dzisiaj i się dowiedziałam.

uhuhuhu to teraz tym bardziej mam bujną :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Taaa... ja jej znów serce oddałam, a ta fantazjuje o innej. Rety co ja mam za pech z tym życiem uczuciowym. Paranoja.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Przecież to są zupełnie platoniczne fantazje na temat sportowej sylwetki Madame :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Platoniczne fantazje? To już ja Ci nie wystarczę? Co... pewnie się zniechęciłaś, bo Ci napisałam, że się obżeram na noc :( Nie mam co konkurować ;<

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Coś Ty, ja jak Ci faceci co tuczą swoje kobiety :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ale ja nie jem za dużo tak prawdę mówiąc. Teraz się znowu martwię, czy będziesz mnie lubić taką szczupłą :(

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Będę zazdrosna i dlatego będę Cię karmić.

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

O kogo zazdrosna? Przecież już zdecydowałam się być na wyłączność.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

O Twój wygląd xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Gdybyś tylko miała odrobinę pojęcia jaka ze mnie brzydula :D Wmawiam sobie, że nadrabiam charakterem, ale prawda jest taka, że to też ściema xD

Poza tym to przykre. Ja bym pewnie Cię wspierała na dietach i zmuszała się do ćwiczeń dla Ciebie. A ta mnie by chciała roztyć. No egoistka jak się patrzy.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Dokładnie tak, źle ulokowałaś uczucia :D

Idę spać najdroższa ;*

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Ja? Myślałam, że to obustronne uczucie... co za błąd.

JA TEŻ. Nie nazywaj mnie tak unless you mean it.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Obustronne, więc ja moje ulokowałam jak najlepiej <3

Kejt__

Ekhm no bez przesady....

Kejt__

A kiedy się wyjaśni to wszystko?
Weź, bo wyobraźnia Cię zgubi ^^

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Jutro pójdę do dziekanatu, ale nie wiem czy coś załatwię bo niby tylko dla studentów niestacjonarnych, a jak nie to w poniedziałek.

Dobra, to już nie będę :c

Kejt__

Będzie dobrze, zobaczysz :)
Umów się ze mną na skypie to zobaczysz ^^

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Wstydzę się troszkę :D

Kejt__

Mnie? Wariatka.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Właśnie dlatego, że wariatka :D Możemy się umówić kiedyś, sam na sam :D?