Można pisać dalej! ;)
T: 37
Poprzedni: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2356607
Hm, ja to rozumiem tak, że według niego jej orientacja jest dla niej... zabawą (wnioskując po tytule)? Bo naprawdę nie mam pojęcia co innego mógł chcieć nią przekazać. Ogónie mnie ten występ irytuje, bo zrobili otoczkę taką wokół tego jakby śpiewał coś niesamowicie głębokiego. I jeszcze te wzruszenie Santany. No nienawidzę tej sceny. Chyba najgorsza w całym serialu jak dla mnie, zajmuje nawet miejsce przed scenami z tegorocznego odcinka świątecznego xd
Co jest mocne? W sensie, że hiastus długi? xd
Właściwie jak to pisałam to uznałam, że ktoś może uznać to za nie do końca normalne, że mnie tak interesuje Twój awek, więc dopisałam tamte zdanie na szybko. Internet już mi generalnie mózg zjada powoli, więc nie bądź dla mnie zbyt ostra... :c
OK... to spróbuję Ci to lekko naprawić ;D
On śpiewa "Girls just wanna have fun" mając na myśli nie to, że jej homoseksualizm to jakiś wybryk, który jest przelotną zabawą, a raczej chodzi o to, że każda dziewczyna zasługuje na zabawę/radość - niezależnie od tego co mówi jej "mama". W takiej spowolnionej aranżacji ta piosenka ma mieć właśnie zupełnie inny wymiar. Może to właśnie dlatego, że wybrali piosenkę która w oryginale jest bardzo entuzjastyczna i wesoła sprawia, że problemy Santany mogą się wydawać błahe ;)
Może rzeczywiście lepiej by było wybrać coś, co już w oryginale jest spokojne i ma jakąś dawkę patosu ;D
Ten sezon AHS jest mocny ;P
Ja jestem bardzo łagodna dla Was wszystkich ;D
To ma w sumie sens! Może faktycznie mu o to chodziło. Łaaał, czemu nie myślałam o tym w ten sposób? Ojej, nie sądziłam, że kiedyś będę to mogła obejrzeć z takim pozytywnym nastawieniem :D
Wiem, że się nie lubisz przytulać, ale jak już raz pisałam internetowe hugi nie naruszają przestrzeni osobistej, więc traktuję je inaczej ;p
i.imgur.com/5lsXsim.png (nie jest dokończone niestety, ale pomyślałam, że pasuje ^^ Przepraszam za zepsute plecy, pracuję nad tym xd) :*
Ah, teraz rozumiem :D Może obejrzę kiedyś...
To cieszę się, że pomogłam ;D
Chociaż też uważam, że ta piosenka nie pasuje, a Glee robi czasem za dużą szopkę z niektórych problemów. Chyba zamordowałabym jakiegoś znajomego gdyby mi nagle zaczął śpiewać przy grupie ludzi o moich problemach emocjonalnych xD
Nie no... czasem się przełamuję ;D <hugz from the distance> ;*
Ładne <3 ;)
Ale to jak już się nudzić będziesz bardzo ;D Gdyby mi zależało, żebyś obejrzała to napisałabym raczej "Rose, nie oglądaj", bo wtedy są większe szanse, że zaczniesz xDDD
Haha, ja tak samo. Generalnie to tak bardzo rozumiem reakcję Santany po tym jak jej Klaine zaśpiewali Perfect... xD
Dziękuję ;* Ale niech ktoś za mnie naprawi plecy... xd
Jak Ty mnie znasz ^^
Ja już uciekam, miłego dnia :*
;D
No ja mogę co najwyżej zje.bać xD
;*
Ja też powinnam, ale nadrabiam internety xD
Wczoraj po pracy, kolega nas zaprosił do siebie, bo miał urodziny ;P Taka szybka akcja ;) Ale chyba za szybka ;P
Myślałam, że nie wstanę, tak mnie łeb bolał ;D W sumie już jest lepiej, ale jakoś niewyraźnie się czuję ;D
Ja idę na 19 dzisiaj ;D Zdążę się ogarnąć ;D
Spontany są fajne :D
Dobre śniadanie, kawa (z cytryną na kaca polecam :D), prysznic - po tym zawsze staje na nogi :)
Niedobra, ale działa, za pierwszym razem też miałam opory, ale jak podziałało to inaczej podchodzę :)
Muszę kiedyś spróbować ;)
Przypomniało mi się, że wczoraj coś tu pisałam jeszcze wieczorem, sprawdzam czy nie popisałam jakiś głupot ;D
Ten sezon króciutki, ale tak jakoś bez szału... Nie wiem... Fajnie aktorzy grają, ale czegoś brakuje, nie ma takiej typowej akcji, którą widziałam w "Odwróconych" czy "Oficerze"... muszę zobaczyć coś więcej... Dzisiaj może coś więcej pooglądam no i w weekend :)
Rozkręci się ;P
Ja może skończę dzisiaj Fringe, jak uda mi się w pracy chociaż trochę pooglądać. A jak nie to jutro już na pewno ;) Chociaż ten 5 sezon jakoś mało ciekawy, jeszcze się naczytałam, że zakończenie jakieś z dupy, to już entuzjazm trochę opadł ;P
W pracy możesz oglądać :D Faaajnie :))
Pooglądaj trochę filmów jak skończysz :D
Raczej wezmę coś od siebie ;D Nie mam wiele zaznaczonych, ale może coś nadrobię w końcu ;D
http://www.filmweb.pl/news/Ciągle+jest+szansa+na+spin-off+%22Dextera%22-101897
Na razie nie :D
Jakiś czas temu wygrałam książkę http://lubimyczytac.pl/ksiazka/113299/dexter-taki-sympatyczny-morderca więc motywacja jest większa :D Tą akurat po serialu by wypadało przeczytać ;p "D" jest w miarę szybko w alfabecie :D haha :D A i może w miarę szybko się wyjaśni co z tym spin-offem, jak zrezygnują to myślę, że w dosyć namacalnej przyszłości mogłabym zacząć a jak zrobią to poczekam :D
Ale ja nie piszę dzień przed :D Teraz jedynie wyjątkowo była ta sytuacja, ale to kinomaniak winny :D
Zawsze jak kończę serial to mam tydzień/dwa przerwy i dopiero :)
Nie wiem, teraz nie moja kolej :D
Ja swoją kolejkę teraz odpuściłam, bo się wkurzyłam na kinomaniaka :D Więc mój teraz od razu wybierał a jak skończymy to ustaliliśmy, że on wybierze kolejne 3, bo te bieżące co oglądamy to to są moje seriale a zakończone wybieramy na zmianę to i tak moich więcej oglądamy, więc żeby było sprawiedliwie :) Nie wiem co wybierze, on chyba też jeszcze nie wie :D
No ale jest szansa, że wybierze coś bardziej w moim guście, to może się przyłącze ;D
Jak mówię o niektórych serialach, "że nie mam ich na liście" to nie oznacza to, że na pewno ich nie wybiorę, bo może właśnie on je wybierze :) I wtedy taki serial koniec końców szybciej obejrzę niż swój, taki paradoks :D
No to może kiedyś się uda ;P
Fajnie by było jakby wybrał Dextera, bo nie mam motywacji żeby go dokończyć ;P
Albo Breaking Bad... też 2 sezony obejrzałam tylko... eh xD
O widzisz ;D To daj znać, może mi się uda dołączyć w 2 sezonie, bo 1 już nie będę powtarzać ;)
Mogę poczekać nawet dłużej, po prostu potrzebuję kogoś kto mnie zmobilizuje i będzie pilnował czy oglądam ;)
Anulka by była idealna, bo to tyran taki ;D No ale ona "nie może" ;P
To fajnie, bo mam kilka krótkich seriali, które obiecałam sobie obejrzeć ;)
BB w połowie mam już ściągnięte, także wszystko ładnie się poukładało ;D
Ja też Cię przypilnuję, tempo mam nawet dobre, i zawsze oglądam do końca ;D
Tempo też mam dobre jak już się wciągnę, ale wtedy jakoś przerwałam i ciężko było wrócić - zresztą doszłam do wniosku, że poczekam aż się skończy ;)
No to czekam na wiadomość ;))
"Anulka by była idealna, bo to tyran taki ;D" :D :D :D Kasia dziękuję bardzo :))
Poczekaj, poczekaj aż z czymś się zgramy... :D
A najszybciej to chyba 6W Cię przypiłuję :D
Ale to jest komplement! ;D Ja bym chciała czasem mieć tyle samozaparcia ;D
Już się boję xD
W sumie też chyba tak sobie tłumaczę tą moją przypadłość :D
Właśnie! Kiedy zaczynamy? Od 01.02?? :D Będzie łatwo liczyć ;p