T: 39 Plajtu, plajtu... c.d. :D
Poprzedni (38): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2374678
Eh, chciałam temat od czegoś mądrego zacząć... ;D
Rose - odnośnie nowego tematu:
Koniecznie trzeba to dodać! ;D
W sumie obie (Ewa i Agnieszka) są psycholki ;D
Btw, wczoraj jakiś "latający kot" skomentował moją wypowiedź pod rozmową z Martą. (Matko, miałam nadzieję, że tylko Ty to czytasz xD) napisał(a): ";)" i tyle...
Od razu mi się Przesuwak przypomniał.
Jak żyć... Jak żyć...? ;<
http://www.filmweb.pl/user/Przesuwak
Dawno się nie logował ;< I jakiś taki smutny jest, sądząc po opisie ;(
Akurat trafił w taki moment gdzie nikt pozniej po nim nie pisał i cały czas był na głównej jako ostatni :D Dlatego też to zobaczyłam i się zdziwiłam :D no bo ej... nowa osoba :D I ciekawość mnie zjadła, musiałam sprawdzić, ale nie sądziłam, że wyskoczy ni z gruszki ni z pietruszki z takim postem, do 10 strony musiałam sprawdzać :D :D :D
W Klaroinowym wątku zrobił/a taką samą akcję :D
Hahahaha xD No miałam to szczęście, że byłam zalogowana wtedy jeszcze (chociaż nie pisałam nic tutaj przez parę godzin, bo oglądałam film) i "zawołało" mnie tam powiadomienie jak sobie raz na jakiś czas "odświeżałam" ;D
Też potem wlazłam do Klaroline z ciekawości (Chciałam to już przemilczeć, ale skoro się przyznałaś xD) Chyba obie jesteśmy wypaczone jakieś xD
Haha xD To jeszcze się przyznam może, że na profilu w "wypowiedziach" też zaczęłam węszyć xD
Nie jestem Stalkerem xD
No wlazłam na profil i przeszukałam wypowiedzi, czy udziela się często na forum ;D
I wyświetliło tylko jeden wątek, ale nie chciało mi się już sprawdzać, czy tam też tylko: ";)" Może chciał(a) sobie "nabić" trochę ;D
To może z tej okazji obejrzymy sobie kiedyś to:
http://www.filmweb.pl/film/Lataj%C4%85cy+kot-1951-285577
Tylko 7 minut, reżyseria Hanna and Barbera, a nóż widelec coś ciekawego ;D
Ale tylko u niego czy ogólnie sprawdzasz czasami częstotliwość wypowiedzi? :D
To dawaj teraz :D
Czasem sprawdzam jak uznam, że ktoś jest wybitnie głupi (nieraz się trafiają takie przypadki, że aż trudno uwierzyć), no to wchodzę na profil popatrzeć co ogląda i gdzie się wypowiada.
Nie żebym częstotliwość sprawdzała - źle się wyraziłam ;D Po prostu w tym kontekście chciałam zobaczyć, o co chodzi ;D
OK, sprawdzam, ale ten wątek ma 1000 postów xD
:)
"OK, sprawdzam, ale ten wątek ma 1000 postów xD" albo to ja jestem dzisiaj jakaś przyćpana albo Ty masz problem z wyrażeniem swoich myśli, bo nie mam pojęcia o co Ci chodzi - znowu :D
No ten jedyny wątek który wyświetla się w wypowiedziach Latającego kota ;D
http://www.filmweb.pl/forum/muzyka/Co+to+za+utw%C3%B3r+II,2323162?page=9
Od strony 7 (pod koniec) się zaczął udzielać w tej grze ;D
Wypaczyłam też malinową ;D
Ah... No tak :D
Ciężko coś powiedzieć po czymś takim :D Gra jak gra, chociaż nie... trzeba przyznać, że ma wyższy poziom :D
Musimy poczekać, aż fw zaktualizuje i zacznie wyświetlać też te wypowiedzi z naszego i klarolinowego tematu ;D Może "udzielił" się gdzieś więcej ^^
Wtedy możemy się pobawić.... http://25.media.tumblr.com/245bdf26b293b6c97c273c08b8c2efe8/tumblr_mnswxbmdzb1rq fhi2o1_400.gif
Nie... fw parę dni zajmuje aktualizacja takich danych. Możesz nawet sprawdzić u siebie ile czasu zajmie zanim pojawi Ci się ten wątek w wypowiedziach ;)
No ale przecież te tematy są wymieszane, nie są od najstarszych do najnowszych czy wg jakiegoś schematu...
Ale mimo to, te świeższe są wyżej raczej. Uwierz na słowo ;D
Ponad to możesz spojrzeć na liczbę wątków przed i po... i zobaczyć po ilu dniach będzie +1 czy ile tam ;)
Haha nie planowałam się nigdy do tego przyznawać, ale tak mnie to nurtowało xD
No ale od "be mine" http://oi59.tinypic.com/2d12phc.jpg <333
do "ILU" droga daleka. Ja uczuciowa jestem, czasami ;(
Ja tak często robię. Powinnam się wstydzić? xD
Lubię wiedzieć z kim rozmawiam, a takie szybkie przejrzenie ocen i wypowiedzi już mi się pozwala zorientować z kim mam do czynienia. Cóż, jak moi rozmówcy robią to samo to mogę być pewna, że nie wezmą moich wypowiedzi na poważnie :D Takie głupoty jakie ja tu wypisuję... ;D
Nie, ale akurat zabawnie że na tego Przesuwaka się tak uwzięłyśmy, mnie to nawet nie dotyczyło, a i tak musiałam obczajkę robić xD
Tam jest tych psycholek w cholerę. Kiedyś jeszcze była Grażyna xD No i jest siostra od Hanki co zmarła w kartonach.
Matko, nie widziałam tego. W takich momentach do mnie dociera, że ktoś to może czytać... cholera :D
Btw, przeczytałam http://www.filmweb.pl/film/Stalowy+gigant-1999-915/discussion/Tytu%C5%82+powinie n+brzmie%C4%87+%22%C5%BBelazny+olbrzym%22,2307670#post_11468503
Bawiąmnie zawsze takie dyskusje bardzo. I generalnie WPISY takich filmwebowych psychopatów jak zwykłam ich w głowie nazywać :D
Za dużo by wymienić wszystkie ;D
Ja też się wystraszyłam ;D Tak samo było z Przesuwakiem...
Powinnam się zacząć kontrolować ;D
Dokładnie ;)) A bajka bardzo przyjemna, może dzisiaj miałam już rano inny humor, bo bardzo mnie bawiła i płakałam też xD
Nadal myślę o Mulan ;<
Filmzjebowych psychopatów ;D
Też pewnie powinnam. Już kiedyś na jakimś forum głupoty pisałam i mnie znajoma znalazła xDD Głupio mi było, ale ja sięnie uczę na błędach i tu też piszę co mi do głowy w danym momencie przyjdzie (a niektóre z tych rzeczy zdecydowanie nie powinny mojej głowy opuszczać :D)
To zaznaczę tego "Żelaznego olbrzyma" :D
O co chodzi z tą Mulan?
Też uważam, że "żelazny" ;D
No bo już w nocy jak nie mogłam spać, to się zastanawiałam co mi nie podeszło w Mulan, bo oglądałam płacząc praktycznie i myślę, że to mogło mieć wpływ xD
Dobry pomysł xD
Podejrzewam, że to nie Mulan była przyczyną łez? No chyba, że akurat bajka na wrażliwy grunt trafiła ;p
Nie, nie bajka ;D Chociaż mam wrażenie, że moim rodzicom też jedynie modlitwy pozostały w kwestii "czy Kasia się kiedyś ogarnie" xD
Przydałby mi się smok co mnie będzie pilnował xD
Sprezentowałabym Ci jakiegoś Muszu gdybym miała (znaj moją dobroć) :*
Ale konia już masz xD
Slutty: dobry pomysł, w końcu temat też musi się rozwijać a nie tak przylgnął do niego tylko ten nagłówek... :D
Malaga: da się edytować, ale to jest tylko do tekstu, zaznaczanie spoilera jest tylko i wyłącznie przy zakładaniu tematu a i to musi być robione z głównej, bo np stąd (w lewym rogu też można) zakłada się normalny temat, tzn, nie a możliwej opcji spoilera :) (jeny... mój wywód niczym masło maślane...)
Kejt: zaczynam słuchać tych 3 piosenek :)
Ciężko mi oceniać piosenki po jednym przesłuchaniu... ;p Rzadko kiedy jakaś mnie porywa, zazwyczaj jeżeli tak się zdarza to jest to ktoś z ulubionych :D A tak to ze 2-3-4x potrzebuję :D Włączam drugi raz :D
Ale na pewno głos ma fajny i ciekawy. Niby pospolity, bo w radiu też jest dużo podobnych z takiego typu, ale coś przykuwa uwagę ;)
Ja właśnie wolę oceniać po pierwszym, bo później czasami siłą rzeczy mi wpada w ucho jak kilka razy leci :D I czasami się takie głupoty przypałętują :D
Mi potrafi wpaść w ucho nawet Ona Tańczy dla mnie jak leci 10 razy pod rząd, to jest nieświadomie xD