PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121964
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T: 39 Plajtu, plajtu... c.d. :D

Poprzedni (38): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2374678

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Pamiętam, że bardzo długo się wzbraniałam przed słuchaniem tego i byłam taka dumna z siebie, że kolejny szajs, którego udało mi się nigdy nie usłyszeć (np. nie słyszałam nigdy nic Biebera). Aż tu pewnego dnia mój brat wraca do domu z jakiegoś kursu w wakacje, pierwsze co - włącza komputer i głośniki na max i Ona tańczy dla mnie xDD Teraz w sumie mnie śmieszy ta piosenka i cały ten fenomen ;D Są gorsze :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Przy mnie byś się nasłuchała Biebera, bo ja często śpiewam ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Hahaha słyszałam cover w Glee (kolega mnie uświadomił, że tego jego piosenka...), więc covery się nie liczą :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

To ja chyba dalej w nieświadomości jestem!
No chyba, że chodzi o ten odcinek gdzie Sam Biebera udawał, to pamiętam xD

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Ta, to chyba tam było xD Nie pamiętam już, oglądałam z kolegą co śmieszniejsze odcinki i on nagle coś, że o piosenka Biebera, a ja takie wtf :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

To faktycznie niedoinformowana jesteś xD Mi wystarczyło, że grzywkę zobaczyłam i już widziałam co się dzieje ;d (nie ma się czym chwalić, wiem)

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Ja bardzo długo nie wiedziałam kto to Bieber :D Z czasów gdy miał fryzurę "na garnek/na bok" w ogóle nie znam, nie kojarzę i nie chcę tego nadrabiać :D Później gdzieś tam jakieś piosenki słyszałam, ale to było raz wyrywkowo na jakiejś vivie, nawet też tego nie rejestrowałam, bo teraz Ci idole nastolatków to się tak zmieniają, że musiałabym cały czas siedzieć w "Bravo" i być na bieżąco :D
No ale ta piosenka http://vimeo.com/47751223 przyznam, że mi się podoba, na tyle, że jak złapałam krótką fazę to sama sobie ją puszczałam :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Nie włączę tego, haha. Wytrwam w nieświadomości do 30stki co najmniej. Ja dalej na dobrą sprawę nie wiem kim są Jonas Brothers, One Direction itd. bo poza nazwami nie wiem nawet jak wyglądają członkowie tych zespołów. xD

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Osz Ty, naprawdę fajna :D
Tego pierwszego to nawet pierwsze słyszę, ale drugi już kojarzę coś tam ;p

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

I tak w ogóle może to Cię zainteresuje, możesz być na bieżąco, bo...:D http://muzyka.interia.pl/pop/news/the-moment-polska-odpowiedz-na-one-direction,1 987101,50

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Stanowczo nie xD

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Też to lubię xD
Tzn bardzo lubię śpiewać to "as long as you la la la la la (...)love me" ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Dynia, to pierwsza strona jest. Złe miejsce na takie wyznania :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Już druga... "przepchnęłam" ;D
I nie wstydzę się, ta piosenka sama w sobie nie jest taka zła. Wszyscy hejtują w ciemno, bo to Bieber, a prawda jest taka, że gdyby to zaśpiewała jakaś inna pop gwiazdka, to nikt by nie miał oporów przed nuceniem ;P

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Pewnie tak. Ja go nie słucham, bo jednak staram się ograniczać do wykonawców z talentem. Jednak niektóre piosenki w uch wpadają, trzeba przyznać :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Ale wiesz co... Najgorsze jest to, że on nawet ma talent. Tzn, ja rozumiem, że nie każdemu może się podobać jego głos sam w sobie, bo mnie też się on nie podoba.
Tyle, że ja byłam w gronie tych ludzi, którzy kiedyś <te ładnych parę lat temu, kiedy o Bieberze nikt jeszcze nie słyszał> widziałam jedno z tych jego nagrań na ytb. I pamiętam, że wtedy to na mnie zrobiło wrażenie, bo taki dzieciak w sumie, a nieźle śpiewał.

Och matko... zabrzmiałam jak Belieberka xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

No dosyć :D Ale ja bardzo tolerancyjna jestem, więc dla mnie możesz mieć nawet cały dom w jego plakatach :D

Ja tak bronię Gagi ostatnio, bo akurat ona ma genialny głos i mnie wkurza jak ludzie mówią inaczej :D
A Bieber.. może przed mutacją miał ten głosik nie najgorszy. Potem się zjeba.ło :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Nie no... przecie piszę, że też nie lubię jego głosu xD
Gaga jest świetna <3

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

:))<yes>

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Ja właśnie jak nienawidzę, to zawsze śpiewam xD
No nie mogę poradzić nic na to ;D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Właśnie, to się tak samo wkręca w głowę. Ile razy się na tym złapałam, że dosłownie musiałam się ugryźć w język bo bezwiednie zaczynałam śpiewać xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Kiedyś tutaj wkleiłaś "pij pij pij drinki z pomarańczą" chyba. Potem mi to cholerstwo po głowie chodziło. Zawsze mi takie głupoty w ucho wpadają.. :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Hahaha, mnie też to w tym tygodniu chodziło po głowie jak piłam sok pomarańczowy ;D
You're welcome ;*

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Z tych 3 - 3 wypada najsłabiej, momentami mam wrażenie jak by nie panowała nad własnym głosem i robi się tak drgającoskrzecząco :D Ale pomijając piosenka też nie jest zła :) 1 i 2 - nie umiem wybrać ;p fajne :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

To dopiero pierwsza płyta także biorę trochę poprawkę ;D Jeśli Ci się podoba jej głos to dobrze, bo w Glee śpiewa właściwie w każdym odcinku :P Chociaż na płycie inaczej, mniej swojego Broadway'owania pokazuje :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

No wiem, coś tam wyłapałam na fejsbuku i z Waszych postów :D
Aż sama jestem ciekawa jak mi się spodoba serial, ale mam tylko same dobre przeczucia :))

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Ja tam lubię jej Broadway'owanie :D

Kejt__

Ja dzisiaj bez przerwy słucham tych 2 <3
Twojej 1 i 2 w sensie :D Naprawdę piękne :)

ocenił(a) serial na 9
anulka88

http://kwejk.pl/galeria/1997140/0/najbardziej-niezwykle-najpiekniejsze-najbardzi ej-nope.html%23gallerypic
OK, ładne i "fajne" ale teraz będę robić dochodzenie w sprawie biedronki lub kory drzewa... :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Mam taką silną arachnofobię, że dziwię się, że w ogóle dotarłam do końca tej galerii. Nawet nie muszą skubańce wyglądać jak pająki i tak się ich boję ;D
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/01/dd75b86791f37e4c24a1d25d57f06205_o riginal.jpg?1391050413
Jakby się trochę "zabawić" nożem, to przypominałby Pikachu xD Mnie już przypomina ;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Hahaha :D Najpierw zrozumiałam, że ten pająk "już Ciebie przypomina" xDDD
Chyba za dużo internetów na dzisiaj :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Hahahah xD No można by tak zrozumieć ;D

Mnie się jeszcze przypomniało później to: http://img.pandawhale.com/post-19329-afraid-of-spiders-more-likely-ZADr.jpeg
;D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Chciałam wymienić kogo ja się baaardzo boję, ale nie będę z siebie debila robić. Zresztą jak się zacznę rozpisywać to mogą jakieś moje dziwne zapędy (o matko, to też brzmi strasznie - idealne w wypowiedzi o "lękach" - no trudno) wyjść na jaw (już wyszły nie raz, ale może wystarczy? xd) a wolałabym jednak uchodzić za przeciętnie normalną xD

ocenił(a) serial na 9
anulka88

Dobra... to jak tak z nowym tematem naszło Nas na szczerości, wyszło, że szpiegujemy użytkowników, podśpiewujemy Biebera lub inne pomarańczki :D to dzisiaj słucham http://www.youtube.com/watch?v=JVldY79Q9gI :) Podoba mi się tekst :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie słucham, jakoś wokalista mnie drażni. Ale nie jest to jakiś obciach przecież ;D
Gorzej jakbyś się przyznała, że masz na dzwonek "My Słowianie" xD

Slutty_Pumpkin

Ja lubię My Słowianie xDD Chociaż sama się sobie bardzo dziwię :D
Ale to nie jest mój dzwonek ahahhaha :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Nie widzę tego :)

Slutty_Pumpkin

Miłość ci wszystko wybaczy, czy jak to tam szło... :D Mam nadzieję, że w naszym przypadku będzie podobnie :* ahahahah

Slutty_Pumpkin

Oglądałaś może HIMYM?
Bo odcinek z matką był przepiękny! <3

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

No też na to liczę, tym bardziej będę udawać, że nie widziałam :D

Nie widziałam nic bieżącego :(

Slutty_Pumpkin

A mogę Ci coś zaspoilerować?
http://youtu.be/8vI8J-SDl5k jak będziesz chciała to obejrzysz :*
Kurczę, piękne wykonanie. W ogóle coraz bardziej mi się podoba historia Matki i Teda, pewnie też dlatego, że Robin jest ostatnio beznadziejna, chociaż nadal mam ogromny sentyment do naszej pary, ale niestety to już przegrana sprawa :(
Nie mogę się już doczekać, aż nadrobisz <3

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Nie lubię sobie himym spoilerować, ale może później zerknę :)
Może w sobotę jak już będę w domu to obejrzę tę zaległe odcinki seriali.
Żal mi Teda i Robin, to zawsze będzie moja najukochańsza para i jedyny ship przez który tyle się napłakałam :(

Slutty_Pumpkin

No ja też w weekend planuję, bo nie widziałam tych 2 wcześniejszych całych :)
Też mi ich bardzo żal, to moja ukochana para i zawsze będę miała ogromny sentyment do nich. Robin zachowuje się teraz okropnie, ale tak naprawdę ostatnio tylko przy Tedzie była tą Robin z poprzednich sezonów i to jest też piękne <3 Szkoda mi strasznie, że nie skończą razem, ale w pewien sposób już się z tym godzę, naprawdę podoba mi się sposób w jaki wprowadzają matkę i za każdym odcinkiem coraz bardziej ją lubię. No i ma bardzo ładne sceny z Tedem jak na razie :)

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Ja też polubiłam matkę ;) Widziałam, że niektórzy twierdzą, że jest przesłodzona, ale według mnie jest po prostu urocza, a to, że ciążko kogoś takiego spotkać naprawdę, to już inna sprawa. Ted zasłużył na kogoś takiego jak ona ;)

Slutty_Pumpkin

Tak tak uważam, ona jest po prostu miłą i ciepłą osobą. Ładnie się z Tedem uzupełniają, przynajmniej na to na razie wygląda :)

Slutty_Pumpkin

http://2.bp.blogspot.com/_SWF9i3Vzpac/TMX0gJ7d9JI/AAAAAAAAA08/wIEcOLAP-tg/s1600/ Robin%2BScherbatsky%2B-%2BHIMYM.gif
gdzie ta Robin? :(

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 1
martusia_47

No dobra, zerknęłam :) <3

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

http://www.filmweb.pl/film/Stra%C5%BCnicy+marze%C5%84-2012-597224 masz kolejną bajkę. Ja planuję obejrzeć :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Haha ;D Miałam to w planach, zmotywowałaś mnie i sobie włączyłam rano ;D

Ogółem nie jest zła, można obejrzeć, ale ja mam czasami "problem" z DreamWorks ;) Frozen mi się bardziej podobało, bo wiadomo - piosenki urocze. Chociaż tutaj muzyka była też świetna. Odnośnie jeszcze dreamworks - np. dużo widziałam zachwytów na temat "Jak wytresować smoka", a ja w sumie prawie że dałam 7, ale pod koniec się dopiero skłoniłam do "8", bo nie przesłodzili zakończenia + było kilka niesamowitych momentów. Btw - obejrzyj, jestem ciekawa co Ty powiesz ;D JWS jest 5 w rankingu animacji ogółem ;) Jeszcze "od nich" mam niedługo w planach "Megamind", bo też widziałam dobre recenzje ;)
Teraz to w ogóle, jak daję wysoką notę takiej komp. animacji, to od razu mam chęć podnieść Disneyowskim klasykom, a ja mam jakieś takie opory przy dawaniu wysokich ocen bajkom, bardzo długo trwa zanim się zdecyduję ;) Jak obejrzę jeszcze "trochę", to chyba zacznę zmieniać te noty xD

I jeszcze... ;D
Ludzie shippują Jacka i Elsę xD (w linku jest Panda! ;D) http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2013/342/7/0/let_s_frost_the_world_together___ elsa_and_jack__by_panda_neko_pyon-d6wogcw.jpg
Niektóre fanarty są śliczne ;) No ale ja jestem już wypaczona i mnie Elsa już tylko do Anny pasuje ;P

Ja oglądałam dubbing, ale teraz tak patrzę, że pod Pitch'a <3 Głos podkładał Jude... Chociaż polski dubbing mi się podobał, nie że coś ;D

To czekam aż obejrzysz ;*
I jeszcze się miałam spytać kiedy chcesz obejrzeć "Wszystko o Ewie", bo mnie już skręca lekko, prawie sobie wczoraj włączyłam i gdyby kumpela mnie nie namówiła na seans AHS, to bym pewnie obejrzała ;)