T: 39 Plajtu, plajtu... c.d. :D
Poprzedni (38): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2374678
http://static.bezuzyteczna.pl/static/content/1ff2d87f6466eace396b.jpg
przyznawać się,która brunetka?;)
To było pierwsze, dość stare, miałam chyba blond pasemka (miałam trochę przygód z włosami) ;P
Później wstawiłam bardziej "świeże" ;)
Ja też eksperymentowałam,miałam już czarne,brązowe,burgundy i śliwki (burgund wyszedł mi prawie czerwony) i tylko jeszcze blondu nie miałam,bo wiem,że niedobrze bym wyglądała :P Raz tak rozjaśniłam,że można by to podpiąć pod ciemny blond,albo trochę rudy;) nie wspominając już o tym,że miałam inny kolor na grzywce albo inne końcówki;P długie masz włosy?
To ja podobnie ;) Ale na razie mam naturalne ;) Nie wiem co mam robić, ale to dobrze że nie wpadł mi jeszcze jakiś głupi pomysł do głowy ;D
Trochę za łopatki, a Ty?
Oj to spore,ja może z trzy cm dłuższe niż ona http://m.ocdn.eu/_m/3945be08771bfea943ec4b037b41eed6,62,37.jpg i mam rozjaśnione końcówki ;) I póki co mój kolor,teraz planuje kupić farbę ciemny brąz i ufarbować :)
Kiedyś miałam jeszcze dłuższe niż teraz, ale mnie wkurzały i obcięłam do ramion ;D
Na wiosnę coś pokombinuję ;P
dluższe?! Kobieto,ja ostatni raz miałam takie długie włosy w podstawówce,po komunii ścięłam i od tego czasu znów zapuszczam ;p z marnym skutkiem niestety;) więc jak tak piszesz to mi serce łamiesz ;p
wiem,wiem,ale jak widzę ładną,fajną krótką fryzurkę to zaraz chce ścinać.Później widzę zajebiście ułożone długie włosy i od razu sobie mówię,że zapuszczam.I weź tu żyj ze sobą w zgodzie ;/
na lubimy czytać,kiedys się chwaliłaś,że masz tam konto i to było zaraz jak pisałyśmy w offtopie,w wakacje jakoś ;) teraz to już nawet nie pamiętam jaki nick tam miałam ;)
No faktycznie miałam i chyba na samym początku mojego filmwebu też miałam :D
Teraz się kryję za Pennywisem :D
No jasne, jasne, ale jak coś to nie wcześniej niż za 2 tygodnie taka akcja :)
Bo teraz mam takiego zastępczego laptopa (pisałam o tym sporo, ale nie było Cię wtedy, więc tylko pokrótce wspomnę, żeby nie zanudzać... ;p), teraz moja mama pojechała do Polski, wzięła naszego do seriwsu, bo się zepsuł i mam nadzieję go naprawić, wieć za 2 tygodnie wraca i będę miała z powrotem swojego już obeznanego z całą zawartością (w tym zdjęcia) :) A jak nie, będę musiała kupić to też będzie lepiej, bo nowy to wszystko będzie sprawne, nic nie będzie cięło, bo na tym pożyczonym to ja mało co mogę zrobić, jak bym chciała coś ze zdjęciami pokombinować to przecież szlag by mnie trafił a poza tym chyba nawet żadnego programu nie mam... ;p
aaa rozumiem,a jak oddałaś do serwisu to oni Ci czasem nowego systemu nie wgrają? przepadnie Ci wszystko co miałaś na kompie ;)
http://webcamtoy.com/pl/
tu masz fajny program do zdjec z kamerki,nic nie instalujesz,pykasz fotke a pozniej mozesz ja po prostu wywalic ;)
Nie mam pojęcia... to żeś mi powiedziała... :/ :p
Wszystko fajnie...tylko...nie mam kamerki :D
No nie, bo zepsuł się nagle... W sumie żadnych plików ważnych nie mieliśmy, prace magisterskie za nami :D Zdjęć jedynie szkoda będzie jak się nie da naprawić... Muzyki dużo, ale to też nie problem w ostateczności ;p
Ale jeszcze nic nie wiadomo :)
Zapomnialam odpisax... :p Tak, w tym nie ma kamerki :D
Ja jestem ciemny blond :D Ale moze cos w tym jest... bo Moj jak sie poznalismy to tez mowil, ze woli brunetki :D No ale milosc... Hihi :))
2 lata mnie nie było, a Ty dalej tu siedzisz i oczy psujesz zamiast zdjąć piżamę w misie, wskoczyć w zwiewną, wyzywającą kieckę, rozpiąć włosy, wpiąć weń stokrotkę, wziąć obcego faceta za rękę na ulicy i wybrać się nad skuty lodem staw by karmić zmarznięte, głodne kaczki. A potem pół nocy tańczyć w blasku miejskiej latarni i budzić pijackim śpiewem ludzi.
Powiem Ci więcej: to miejsce jest jak paczka chipsów. Pusta przyjemność, która nie ma żadnych wartości odżywczych, ale obawiam się, że zrozumiesz to dopiero, gdy będziesz trzymała puste opakowanie w pomarszczonych dłoniach.
Drogi Dead Manie! Czyżby właśnie jakaś urocza dama w zwiewnej sukience powiedziała Ci papa?:) Z prawdziwą przyjemnością też informuję Cię,że mam bardzo szczęśliwe życie! I nie muszę wcale łapać obcych facetów za rękę:)
@Malinowa
"Czyżby właśnie?" Nie. Stare dzieje, ze dwa lata już minęła z nawiązką, jak jedna dziewczyna miast pieścić we śnie me spragnione dotyku serce, polerowała na jawie ciemną nocą instrument jakiegoś czarnoskórego muzyka. Bezwstydna istota. Od tej chwili sam łamię niewieście serca w akcie zemsty, jak wicher drzewa pośród lasu.
Winszuję zatem, Panno Malinowa, szczęśliwego życia. Co u Ciebie, opowiadaj? Facet, dzieci? :P
@Alien_2
W dziób od drugiej dziewczyny?! Gdzie Ty mieszkasz, w głębokiej Rusi? :P Dziewczęta się w Polszy po gębach nie naparzają, mamy XXI wiek, nikt Ci widłami oka nie wykole. Chwyć mnie za rękę i chodźmy potańczyć na ulicy xd
Wybaczcie dziewczyny, że Was połączyłem w jednej wypowiedzi jak ksiądz na ślubnym kobiercu, ale gnębią mnie limity wypowiedziowe.
Bo to pewnie jakiś biedny jazzman z przedmieścia,a ona mu poleruje saksofon.Nie przejmuj się,life goes on!
Nie opowiadam nic,skąd mam wiedzieć,że Ty to Ty?;P
Jakiż dowód mam Ci przedstawić, moja niedoszła żono? Czy tatuaż z Twoim imieniem na moim pośladku wystarczy czy może mam zacytować jeden z Twoich miłosnych wierszy, które dla mnie pisałaś? :P
BlueberryMe nadal jest nieletnia?
Blush wciąż taka agresywna?
BeautyAndStupid i Red_Nails żyją jeszcze?
Miałyście już spotkanie pamiętnikowych offtopiarek w realu?
Może po prostu w dowód przeprosin,bo jednak była jakaś niewiasta w zwiewnej sukience,podaruj mi jacht bądź odrzutowiec?
Blue-nie widziałam jej metryki,ale chyba jest już pełnoletnia,możesz startować
Blush-a nie wiem ;p
Bjutek - nie wiem
Red-żyje i ma się całkiem dobrze ;)
Nie,ale wszystko przed nami.Jako królowa offtopiarek jesteś oczywiście na honorowym gościem.
P.S.wspołczuje limitu heheheheheheheheheheheheheheheheheh hehehhhh
I dostać w dziób od dziewczyny obcego faceta, która właśnie wychodzi ze sklepu, a potem jeszcze mandat za zakłócanie ciszy nocnej. I skąd wziąć stokrotki?! Dziewczyny tańczące pod latarniami chyba też są źle odbierane;) Jest coś pośrodku :)
No dobra przyznaję się jestem brunetką, chociaż na chwile obecną to rudą brunetką. Malina w końcu Cię znalazłam na tym forum :)