T: 39 Plajtu, plajtu... c.d. :D
Poprzedni (38): http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2374678
https://31.media.tumblr.com/37933b3abe1eb5862f15bcd57a9ca958/tumblr_n0r934sLTZ1s 15hx6o1_500.gif walentynkowe liski :*
Hah, to Slutty by musiała się pojawić :)
A Ty jak? Walentynkowa czy anty czy pomiędzy? :)
Może później zobaczy ;D
Nie obchodzę, nigdy nie obchodziłam, jakoś mnie nie interesują zbytnio, ale anty też nie jestem, co kto lubi :D
A masz z kim obchodzić czy singielka? :)
No ja też bez jakiejś spiny... Kupiłam alkohol i czekoladki-serduszka jedynie, żeby było coś jednak walentynkowego :D Obejrzymy jakiś bardziej lub mniej romantyczny film lub dwa :D Bo akurat trafiło mi się w tych co mam z lektorem :D :D :D (Żuławski jutro będzie, bo wieczorem i tak mam małą imprezę alkoholową to akurat dobrze się złoży, bo na pewno po seansie będę musiała się zresetować :D)
Ale jakieś misie itp. to nieee... :)
Nie mam, ale nawet jak miałam to nigdy nie obchodziłam ;)
Hahaha Ty to się masz teraz z tym Żuławskim :D
Ja raczej nigdy nic jego nie obejrzę, mam uprzedzenia do typa :D
No i dobrze, ważne żeby miło było ;D
Tak nawet bez żadnego małego akcentu? :)
Bokiem mi wychodzi :D Mój to tak się wqrwił na te filmy, że aż nawet na forum się wypowiedział a nigdy tego nie robi :D :D :D
Nic nie stracisz :D Ciekawa jestem czy rose faktycznie obejrzy ten co zaznaczyła, ciekawa jestem strasznie jej opinii :D
No pewnie :)
Żadnego :D
Haha, nie dziwie mu się w sumie.
Dobra, spadam do łóżka, bo dalej choruję :P
To ja zawsze chociaż jakiegoś batonika/lizaka kupię :D
Zdrowiej :)
Masz czas na oglądanie :))
To tak tematycznie na dzisiaj http://fm.tuba.pl/player?id=39350&type=4&channel=4.66&appId=1111111111111111 :))
Haha, dostałam misia z serduszkiem :D Ale takiego małego dosyć, ale... ładny jest :D Misio przyniósł też wino :D I filmu nie obejrzałam... :/
Nie kojarzę go... Niby widziałam z nim 1 tytuł, ale nie pamiętam, w sumie się nie dziwię, słabo oceniłam :D 2 mam zaznaczone :D
"Incepcja" dopiero przede mną (wiem, chyba powinnam się wstydzić :D) Ale tak zastanawiam się, żeby może "zaliczyć" diCaprio, ja w sumie nie mam o nim jakiegoś zdania, na pewno jest dobrym aktorem, to nawet nie podlega dyskusji, ale żebym pałała jakimś szczególnymi uczuciami to nie... ale mam z nim zaznaczonych trochę filmów a i Mój go bardzo lubi to można to połączyć :)
Kurde,koniecznie obejrzyj Incepcję! Świetny film,naprawdę gorąco polecam,ale musisz być skupiona na maxa,bo chwila moment,przegapisz pozornie nieistotną scenę i się pogubisz w fabule ;) Ja Leosia lubię,fajny aktor,ale np. mnie z urody nie powala ;D a weź sobie zobacz ile panienek zaliczył,gdzie większość to aniołki Victoria's Secret ;D
No wiem, każdy to mówi i poleca :)
Na chwilę obecną, z tego co oglądałam z nim to jednak pozostaje Jackiem :D :D :D
http://stopklatka.pl/-/91361236,ellen-page-przyznala-sie-ze-jest-lesbijka%20?utm _source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_stopklatkapl a to Ci wiadomość :)
Zbijasz sie czy serio?? :) nie widzialam i ciezko mi wylapac intonacje z Twojej wypowiedzi :p
Jestem na 5x11 BB ;) Miażdży mnie ten sezon. Scena z pociągiem - geniusz ;D Oryginalna scena tego: http://www.youtube.com/watch?v=8UUD3zyu7Ek umarłam!! Zesram się, a obejrzę do końca ;DD
Jak niedziela? Moje plany już znacie ;D
No to już końcóweczka została :))
Ja kończę ogarniać neta i zabieram się w końcu za film... :D Bo jakoś mi cały tydzień zleciał i nic... :/ Jeszcze trochę niedzieli zostało, muszę coś pooglądać :D
Jeszcze 5 odc ;D Z jednej strony dobrze, bo kolejny serial zaliczony, ale będzie mi go brakowało. Nic go nie zastąpi. Dobrze, że mam teraz jeszcze The Walking Dead, to jakoś przetrwam ;P Wczoraj obejrzeliśmy 5 odc, a wcześniej 4 ;D Jest progres ;P Potrafi wciągnąć ;)
Jaki film?
Ja muszę w końcu zjeść śniadanie. Bo od 9 oglądam i nie mogę się oderwać ;D
No tak jest po fajnym serialu :) Znam uczucie :))
Żuławskiego na pewno dokończę :D A później to zależy w jakim będę nastroju :D
Ja jadłam jajecznicę :D z herbatką, później kawusia, teraz idę znowu zajarać i film... :D
O kurde,jakie tempo :D ale się nie dziwię,cholernie wciąga BB.
Scena z pociągiem zajebista,prawie palce bym sobie odgryzła tak się na niej denerwowałam :D
Siedzę jak zombie i oglądam ;P Jak skończę, idę na spacer mózg przewietrzyć ;D
Była genialnie zaplanowana, trzymała w napięciu i jeszcze końcówka wbiła w fotel totalnie ;D
Oj ja się chyba też przewietrzę dziś,w ogóle nienawidzę niedziel,taka nudna i mdła że jprd;D
SPOILER tego dzieciaczka mi było strasznie żal,wkurvviłam się na rudego ;(
Zaczynaj Rzym ;P
Już by się wydawało, że wszystko zajebiście wyszło, taka ulga a tu doje bali takie coś na koniec. Też się wku rwiłam.
Zacznę,zacznę bo wszędzie piszą,że to cudo takie.. ;) a teraz oglądam Peaky Blinders,taki brytyjski mini serial,6 odcinków,kończę 3 więc się szybko uwinę.Kurde,ci z UK naprawdę widzą jak zrobić dobry serial.
Uwielbiam brytyjskie seriale :) Widziałam kilka, ale wszystkie dobre.
http://www.filmweb.pl/serial/Peaky+Blinders-2013-680981 ten?
Tak,ten.Świetny.Tam gra Cillian Murphy,ja go kojarzę z Incepcji.Jakie koleś ma oczy,strach się bać;D
Serial bardzo wciąga,jak znajdziesz chwilę czasu to koniecznie zobacz:)
Zaznaczyłam, ale nie zaczynam na razie bieżących, a widzę że drugi sezon się szykuje ;)
Spartakusa skończyłaś?
Co Ty,nie wiesz jak ze mną jest?:D jestem w połowie sezonu,tylko dlatego,że na Pulsie leci.Ale teraz po Peaky.. w końcu obejrzę te dwa,a pozniej kończę Shameless bo jestem na początku 3 sezonu.
Założyłam nowy temat,tak dawno tego nie robiłam,że prawie sknociłam xD Zestresowałam się :P
Niestety wiem jak to z Tobą jest ;D Ale zapytać nie zaszkodzi ;P
Jak byś miała jeszcze jakieś brytyjskie na oku to dawaj znać ;)
To dobrze ;) Dobrze, że na mnie nie padło ;D
jestem niereformowalna,wiem ;P
Z brytyjskich zakończonych-The take z Tomem Hardym.Jeszcze nie oglądałam,ale napaliłam się na ten serial jak jeszcze napisów nie było a nie ma siły,żebym zrozumiała jakieś cholerne dublińskie dialekty :P
Misfits oglądałaś chyba?
wiem..dobrze,że jest ten filmweb bo bym zapomniała co oglądam ;P
chmurzy się u mnie,chyba nici ze spaceru.a Ty jakie masz plany na reszte dnia?