PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122282
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Stefan i przyjaciele

ocenił(a) serial na 6

T:45

44: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2426496?page=20#post_11943910

Marta wróć do nas!

ocenił(a) serial na 1
anulka88

To mnie już tak nie śmieszy, bo się za dużo sama naszarpałam z wymową swojego czasu i teraz mam inne podejście już :D
Amerykanie czy Anglicy nie są w stanie pod rząd powiedzieć "sz" i cz" i takich łamańców :D
Pamiętam, że można z nimi ćwiczyć, żeby szybko mówili takie słowa gdzie jedno się kończy na to "ich cz" i następne zaczyna na "ich sz" Coś jak "watch-shot" żeby "cz" i "sz" były blisko siebie :P Ale potem i tak nie mogą powiedzieć xD

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Masz rację, zdaję sobie sprawę z tego, ale to nie zmienia faktu, że "jajecznica ze szyczyporkiem" bawi mnie do łez :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Mnie to dowartościowuje i potem mniej się wstydzę, że sama jeszcze nie potrafię tak szybko powiedzieć tego:
http://youtu.be/4BPaOChXn6g
Koszmar xD

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

"żule w taxi, sezamki"
SIKAM, TERAZ BĘDĘ TAK ZA PARADIS ŚPIEWAĆ AHAHAH.

ocenił(a) serial na 1
ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Muszę... :)
http://www.ryanseacrest.com/2014/04/24/celebrate-kelly-clarksons-birthday-with-h er-20-best-live-performances/

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Oj dawno nic o Kelly nie było ;)
Nie będę kłamać - piosenek mi się słuchać nie chce, ale skomentuję strój: http://www.ryanseacrest.com/wp-content/uploads/2014/10/KellyClarkson_1200-800-10 -25-13-1026x684.jpg
Dziwne... :D

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Bo teraz w ciąży i cisza... :(
Niektórych bym nie uwzględniła, wzięłabym inne, ale to tylko moja opinia... :p
No troszkę, ale miała dziwniejsze/gorsze... :D

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Nie widzę życzeń na fw... :D Nie składasz? :D
Ale ona to chyba jest taka swojska dziewczyna, taka nawet może bez gustu, ale jest sympatyczna to jej uchodzi :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Jakoś nieee... :p
O jenyyy strasznie! :D Dlatego też tak strasznie ją lubię, nie gwiazdorzy itp. :)

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Szkoda, jakbyś temat utworzyła, to też bym złożyła! :P

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

No niestety... :p

anulka88

Straszna kluska z niej się zrobiła podczas tej ciąży. Widziałam zdjęcia.

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Nom... i tak do najszczuplejszych nie należy, ale całkiem ładnie mimo tego :) nie jest wielorybem :D

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

https://www.youtube.com/watch?v=8kP2piN-03k

Kojot Willluś złapał Strusia Pędziwiatra...
Moje życie już nigdy nie będzie takie samoXD
PRAWDZIWY HORROR.

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Jeja, bajki od Looney Tunes to było coś <3
W tej niby wiecznie to samo i z tym samym skutkiem, ale tak to zawsze uwielbiałam, że szok :D

Może ja chora psychicznie jakaś jestem (zapewne), ale mnie strasznie kojota żal było i jak tę wersję zobaczyłam kiedyś, to się ucieszyłam trochę :D Niech struś ma! Za te wszystkie lata, co biedny, chudy kojot wpadał w ścianę zamiast przebiec tunelem xD

To samo zresztą Tom i Jerry. Toma żałowałam :< xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

XDD Bo w sumie to te "uciekacze" irytujące nawet były;) I zawsze im się wszystko udawało, ha.

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

No właśnie! Jakby cały wszechświat im chciał pomóc. To nie fair... xD

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

Są widocznie uprzywilejowani eheheh. Ja uwielbiam tego tam prosiaczka, Porky mu było? I Duffy Kaczor!!! Albo ten Skunsik śmieszny, lowelas co to wszystko więdło jak przechodziłXDDD

A jak tam znajdziesz kiedyś czas, to pamiętaj że dla relaxu polecam Ci to:

http://youtu.be/5fz4ykXesu4
To taka fajniutka komedyjka jest, a Pablo tam takiego uroczego pantoflarza gra;) Zwykle nie cierpię takich postaci, ale sama rozumiesz;) Pablo nawet z tego zrobi coś fajnego.

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Tak, Porky :D Też ich lubiłam :)
Dużo tego było ogółem jeszcze - Tweety i Sylwester też byli słodcy razem. I tam też żałowałam tego kotka biednego, głupi kanarek zawsze się wywinął! xD

To od Alexis chyba co rozmawiałyśmy...
Mam już zaznaczone :) Zobaczę kiedyś, bo tylko 31 głosów tam widzę ;))

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

On zawsze seplenił ten prosiaczek nie? Kwiczałam z niego niemożliwie. Jeszcze taki kosmita, marsjanin nawiedzony, chyba chciał zniszczyć Ziemię? Też na maksa go lubiłam chociaż był piepsnięty;)

A no, bardzo mało ma głosów toto, szkoda bo to takie słodziutkie cosiwo..ech;)

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

O Marsjaninie zapomniałam :D
Prosiak to się chyba tak bardziej jąkał, tak mi się wydaje;)

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

FAKTYCZNIE. On się jąkał, głupia jaXD

WhiteDemon

WHITE! Piękny awatar!! <3

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Dzięki!!! Twój to samo :))) :*

PS. Ten gifek zrobiła mi kumpela z FW, co z nią sobie o Pablo też gadam;) Spytałam ją tylko jak to robi że ma ruchomego gifa w avku, bo mi nigdy nie chce przyjąć a ona do mnie że jak chce to może mi zrobić;) I za chwilę mi pisze że ma do mnie niespodziankę i przysłała mi tego gifka z Pablo. Najlepiej że dokładnie o ten chciałam ją poprosić ( nie zdążyłam, była szybsza;) żeby mi go przerobiła. Normalnie przeczytała mi w myślach, myślałam że padnęXD

WhiteDemon

Właśnie oglądam Butch Cassidy i Sundance Kid i nie mogłam się powstrzymać <3
Cudowny duet :D

Niezła jest ;D Też muszę się kiedyś nauczyć robić gify na fw, chociaż wtedy to już na pewno bym zmieniała awatary co 2 dni :D

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Dwóch bogów <33 Słodcy tam są niemożliwie, na końcu to w taki ryk, chociaż nawet nie pokazali wiesz czego;)

XDD Znam ten ból.

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

* znaczy ja w ryk;)

WhiteDemon

Trudno się nie zgodzić :D

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Właśnie też miałam napisać, że w szoku jestem, że się jeszcze rusza! :))

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

No nie?;) So sweet ihihi

Kejt__

Co tam ciekawego porabiacie dzisiaj? ;D
OMG.. oglądam właśnie 6x10 Blitzgiving, ale świetne nawiązanie do Lost ;) Nie dość, że gra tam http://www.filmweb.pl/person/Jorge+Garcia-165750, to jeszcze te cyferki ;D 4 8 15 16 23 42 dla przypomnienia ;)

Malaga_13

I jeszcze nawiązanie do wyspy, no nie mogę ;D Teraz tęsknię za Lost ;((

ocenił(a) serial na 6
Malaga_13

Nooo pamiętam to, dobry odcinek w ogóle był :D I też się jarałam że Lost <3

Kejt__

Ja w ogóle bardzo lubię tego aktora, on sam już mi się kojarzy z Lost wystarczająco, a jeszcze jak powiedział te cyferki to aż podskoczyłam ;D

ocenił(a) serial na 1
Malaga_13

Też uwielbiam ;)
Ech, muszę dokończyć tego Losta. Może w wakacje spróbuje :P

Slutty_Pumpkin

Gdzie jesteś?

ocenił(a) serial na 1
Malaga_13

W mieszkaniu :P
Nawet nie pamiętam gdzie tego Losta skończyłam prawdę mówiąc, ale zdaje się że na tym sezonie w którym się zaczęły te wizje z przyszłości, to był chyba 4? Czyli skończyłam tak w połowie serialu gdzieś. Ale prawda jest taka, że powinnam zacząć od początku, bo ostatni raz tego Losta to chyba w liceum jeszcze oglądałam i mimo, że niektóre wątki pamiętam całkiem dobrze, to i tak by wypadało powtórzyć.

Slutty_Pumpkin

:P
No to już sporo widziałaś, ale tak jak mówisz najlepiej zacząć od początku. Co to dla Ciebie ;P
Ja już nie pamiętam co w jakim sezonie było, więc nie pytaj ;) Ale jakoś tak, nie wcześniej.

ocenił(a) serial na 1
Malaga_13

No właśnie ten motyw mnie trochę już zniechęcił do serialu i się poddałam. Tak się mówi, ale zmobilizować się trudno ;)

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

KEJT, zaczęłam Looking :D Jestem na drugim odcinku :P

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

Ooo jak dobrze! Chociaż bardziej bym się cieszyła jakbyś BB oglądała dalej xD ale Looking krótkie to pewnie zaraz obejrzysz, zakochasz się, a tu rok czekać xD

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Trochę mnie teraz pochłonął tumblr znowu, ale zaraz obejrzę kolejny odcinek :D To takie podobne do QAF i jeszcze z Jonathanem <3

ocenił(a) serial na 6
rose_fw

I takie uroczo awkward :D

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Wiem ^^
Jonathan jest w tym przeuroczy po prostu :D Mógłby się pojawić w Glee znowu, tak btw.. xd

rose_fw

właśnie,będziemy Cię dopingować,żebyś skończyła BB! ;)

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

Dopingujcie. Mam słomiany zapał, więc się przyda :D

rose_fw

znam to :D oglądam Sherlocka ale pewnie zdąże obejrzec wszystko jak zacznie się 4 sezon czyli za dwa lata :P

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

Nie przypominaj mi nawet, że znowu tyle czekania ;( Nienawidzę twórców XD
Ja pewnie jeszcze dobrych parę miesięcy będę męczyła te BB - albo parę miesięcy minie zanim się za nie w ogóle zabiorę :D