PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122095
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Stefan i przyjaciele

ocenił(a) serial na 6

T:45

44: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2426496?page=20#post_11943910

Marta wróć do nas!

ocenił(a) serial na 1
maIinowa

No bo to jest taki serial, że jak już się wciągniesz, to nie da rady nawet przerwać.
I teraz się tęskni :/

Slutty_Pumpkin

no tęskni,teraz wszystkie seriale oceniam przez pryzmat BB i póki co żaden serial nie urywa tyłka jak BB własnie ;/

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Nowa Avrilka :D http://vimeo.com/92584727 Lubię tą piosenkę :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

O matko.
xD

anulka88

jezus maria,co to jest?:P

anulka88

Okropieństwo ;D
Co się z nią stało?

ocenił(a) serial na 1
anulka88

O matko, miałam maksymalną głośność i aż się wystraszyłam - obejrzę chyba bez dźwięku (przewinę xD), bo piosenkę już kiedyś tutaj wysłuchałam i starczy :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ja miałam maksymalną głośność i słuchawki. Jeszcze nigdy tak szybko nie klikałam pauzy :D
I też już to niestety słyszałam. Chyba wtedy też przez ten wątek i Anulkę XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Też miałam słuchawki, tyle że się cieszę, bo by mnie zabito za obudzenie w taki nieładny sposób :D
Ja zastopowałam :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Też się cieszę, bo bym domowników obudziła i jeszcze bym się musiała wstydzić za to CZYM ich obudziłam xD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Już wystarczy, że dzisiaj niechcący wyrwałam w trakcie oglądania słuchawki nogą xD Dobrze, że akurat jakaś normalna scena była, bo czasem trochę głupio jak ktoś nagle wpada i pyta co oglądasz xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ja to notorycznie robię! I to zawsze na tych "najciekawszych" scenach. Z równie ciekawymi odgłosami albo dialogami xd

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Haha :D
Jak mam coś ściągnięte i oglądam na odtwarzaczu, to od razu uderzam w spację i jest stop, ale parę razy zdarzyło mi się tak w domu coś oglądać na yb i szybko uderzyć w spację, ale wtedy tylko ekran zjechał w dół i jest panika i zanim zastopuję, to już po zawodach :P

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Ekran zjechał w dół? XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

No taki scroll down :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

yb rozumiem youtube? Czy co? XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Tak, youtube. Nic innego! :D

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Jak naciskam spację to pauzuję...

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Ahahah, a ja jak zwykle na przekór :D Cała ja... :D

ocenił(a) serial na 6
anulka88

To jest żart czy tak serio? Avril teraz taką muzykę robi? Myślałam, że rzeczy typu Girlfriend to był jakiś jednorazowy wyskok xD

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Nie nazwałabym tego w ten sposób... :p Płyta jest bardzo różnorodna, jak widać na razie każdy singiel pokazuje inne oblicze, bo "Here's to never growing up", "Rock'n'roll", "Let me go" i teraz "Hello Kitty" są całkiem różnymi piosenkami, jest powrót do deskorolki i nostalgiczny utwór moim zdaniem mimo wszystko, misiorekin i trochę typowa szalona Avril, spokojny duet z mężem i mózgojebny kawałek :D + do tego na płycie są jeszcze całkiem inne utwory - genialne "Give you what you like", duet z M. Mansonem, który co raz bardziej mi się osłuchuje i podoba :D ale co do pytania to "Hello Kitty" jest jedynym takim tworem na płycie :p

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Aha, no to dzięki za rozjaśnienie trochę tego :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Polecam się na przyszłość :D

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

Oglądałam Glee w nocy, a zaraz pewnie jeszcze raz jak będę robić napisy.

Czułam się jakby to było stare Glee, cały odcinek o Rachel xD No ale dobrze, akurat z tym jej się należało.
Ten sen na początku był dobry :D i Sue oskarżająca Willa, że chce się z nią przespać :D
Ucieszył mnie powrót Tiny, bo była absurdalna jak zawsze i Santany. Bardzo mi się podobała jej scena z Rachel.

Sue i ten facet po prostu... fujka xD Jak wyszedł z tym szlafroku Kurta... fujka x2 xD

Poza tym co za gej orgia w klubie <3 Bawi mnie, że taki nażelowany i ubrany jak dziadek Blaine ich zaprowadził w takie miejsce :D

Na minus, że znowu dali flashback z Finnem. Moim zdaniem sama rozmowa Rachel-Will wystarczyła i była wzruszająca, za bardzo tym grają. Na minus też, że nie powiedzieli chociaż słowa co z Brittany. A no i brak tatusiów Rachel... :/

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Właściwie rozbawił mnie jedynie ten fragment z Sue i Will'em próbującym ją zaciągnąć do łóżka xD
Poza tym jej wątek był beznadziejny według mnie.

Odcinek taki sobie, ale wiadomo że inaczej nie dało się pokazać otwarcia Funny. To było raczej nieuniknione.

Z Finnem rzeczywiście trochę przesadzili. Wystarczyło już, że oczy się zaszkliły w trakcie śpiewania na sam koniec - to było wystarczająco wymowne i subtelne.

Mnie osobiście ucieszyło jeszcze dziecko Willa. Chciałabym zobaczyć Emmę. No i imiona też oczywiście na plus, ale tym bardziej mogli już darować z tym flashbackiem.

Jestem w tym na 100% odosobniona, ale ja znowu mam nadzieję, że Santana mimo wszystko już nie wróci. Ale z Tiny też się ucieszyłam <3

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

O, a co się stało, że tak z Santaną?

Dziecko Wemmy w samą porę, ucieszyłam się jak Will powiedział, że jest szczęśliwy ;)
Jak nie ma tych swoich creepy momentów to spoko z niego facet xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

A nic się specjalnie nie stało, ale jej brak uświadomił mi, że w ogóle mi do szczęścia jej postać nie potrzebna, a wręcz milej się zrobiło jakoś. Poza tym Brittana też jest mi obojętna, także nie widzę dla nich powrotu już w zasadzie.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Złamałaś mi serce :< XD

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Sorry ;<

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

*chlip chlip*

ocenił(a) serial na 5
Kejt__

Też mi się strasznie nie podobał wątek Sue! Przewinęłam ze dwie jej sceny xD
Ten facet.. w szlafroku Kurta.. prawie mi oczy wypaliło.

Ogólnie mi się podobał odcinek. Sen na początku był świetnie zrobiony, strasznie mi się podobał. I o dziwo ucieszyłam się, że przyjechała Tina ^^ I podobała mi się rozmowa Rachel z Santaną. Wkurzyłam się jedynie, że zupełnie nic nie wspomnieli o Britt ani w ogóle o Santany "wakacjach". Przecież nie było jej z kilka miesięcy O.o

No i w sumie miałam nadzieję, że się pojawi Quinn z Puckiem xd

Co do tego Flashbacku z Finnem to też myślę, że przesadzili. Zepsuli efekt tym tak na prawdę. Każdy dobrze wiedział o kim myślała Rachel śpiewając i skąd łzy. To już samo w sobie było wystarczająco wymowne. Nie podobało mi się też, że wcisnęli w to Sue. M a s a k r a. Dobrze, że jej później Rachel wygarnęła :D

I wzruszyłam się jak Will zadzwonił, że ma syna ^^

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Quinn też już nie chcę xD

Jestem nietypowym fanem Glee xD

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Jak można Quinn nie chcieć? XD

Ja też jestem nietypowym. Bo rzadko hejtuję :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Coś czuję, że to jest podchwytliwe pytanie, no nie? :D

Postać średnio lubiłam, zresztą pisałam już wcześniej.

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Nieco dwuznacznie wyszło XD

Eh. Nawet nie próbuję zrozumieć, wybacz :D

ocenił(a) serial na 1
rose_fw

Przywykłam :D
http://25.media.tumblr.com/038b539fffa07f4fc4c57a57e7d68dc1/tumblr_mi8uqwFLVJ1qb 6ikpo6_r1_250.gif

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Nie wstawiaj mi takich gifów, okrutna istoto! -,-
Przynajmniej nie wieczorem. Bo ja wieczorem mogę dziwne rzeczy napisać xD

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Muszę wrócić do spamu :D
http://www.serialowa. pl/73242/

ocenił(a) serial na 1
anulka88

Khaleesi najsłabsza. Jon nawet mnie rozbawił :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

;)

Kto by pomyślał że "Littlefinger" tak się umie całować i jeszcze z tą samą płcią;P
https://www.youtube.com/watch?v=31N4QGYJUZg

Kojarzycie Queer as Folk ale UK?
Bo na wersję US nie paczę bo mi jeszcze zepsujom wrażenie;)

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Jak ja lubie takich wszechstronnych aktorów ^^
O, widzisz... A może by właśnie tę wersję obejrzeć, bo fw mi ciągle podsyła w rekomendacjach tą US :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

NiEEEE. NIE SŁUCHAJ TEGO GŁUPKA FILMWEBA, BIERZ UK!!!
Nie żebym naciskała czy cuś;P

Ja też lubia:)) Już wiesz czemu ja się Littlefingerem jaram ;), choć takich boskich scenek w GOt nie ma, a szkoda:/ Taki potencjał marnować, toż to jakby z Oberynem poszedł w tany iiii, &lt;333

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Haha :D
Tyle, że zawarłam pakt z samą sobą i mam nie zaczynać już żadnych seriali :P
Ale to tylko 10 odcinków...

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

"Ale to tylko 10 odcinków..."

Nom, długo Ci nie zajmie;) jakby co polecam chociaż pakty z własną sobą to rzecz święta, hihi.

ocenił(a) serial na 1
WhiteDemon

Taaa... moje pakty zwykle są łamane w przeciągu paru godzin od złożenia, także jak już zobaczę to najwyżej dam Ci znać :D

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

XDHahahahah

ocenił(a) serial na 6
WhiteDemon

Oberyn tak się trenuje, że zaczynam podejrzewać, że chce uwieść Górę xD

ocenił(a) serial na 6
Kejt__

XDDDDDDDDDDD Omg wyobraziłam to sobie yyy;P

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Haha, dobre naprawdę :D Jon mnie rozśmieszył :D