PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122282
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Stefan i przyjaciele

ocenił(a) serial na 6

T:45

44: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+i+przyjaciele,2426496?page=20#post_11943910

Marta wróć do nas!

maIinowa

A co studiujesz tak w ogóle jeśli mogę spytać? ;)

martusia_47

filologię angielską:)
A Ty?:)

maIinowa

Elektronikę i telekomunikację ;)

martusia_47

oo kuuuuuuuuuuuu...... :p
nieźle,nieźle,brzmi ciekawie ;)
który rok?:)

maIinowa

To są bardzo ciekawe studia, ale dla pasjonatów bardziej, czyli nie dla mnie :D
2 rok już, jeszcze tylko półtora zostało :D

martusia_47

To Ty młodsza ode mnie jesteś,chociaż ja pierwszy rok ;)

maIinowa

Oo to który Ty jesteś rocznik? ;)
I kogo masz na awatarze? :D Już się tyle czasu chciałam o to zapytać i zawsze zapominałam :D

martusia_47

92 ;)
Ha,to jakaś modelka,zapominałam jak się nazywa.Chciałabym tak wyglądać ;P

maIinowa

To tylko rok różnicy ;)
Ehh taka szczuplutka!

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

A propos nauki... Śniło mi się, że u mnie nocowałaś (chociaż to nie wiem czyje to było mieszkanie, bo na pewno nie moje) i byłam na Ciebie zła, bo z tego co mi się wydaje to chciałam porozmawiać, a Ty powiedziałaś, że musisz się uczyć, bo we wtorek jedziesz na narty (wtf xD), ale w sumie to przyda Ci się przerwa i potem piłyśmy chyba czerwone wino z takich na maksa brudnych kieliszków. No ale to po prostu okropnie paskudnych, że bym w życiu takiego nawet nie potrzymała, a co dopiero pić.
Ale byłaś w tym śnie tylko chwilkę, bo potem zamiast Ciebie była już taka moja koleżanka i siedziała na Twoim miejscu i było tak jakby od początku Cię w tym śnie nie było, tylko była ona.

Sorry, że Ci piszę takie głupoty, ale gdzieś kiedyś usłyszałam, że sny o kimś trzeba opowiadać czy coś tam, nevermind xD

Slutty_Pumpkin

Niezły sen :D Trochę to do mnie podobne niestety no i we wtorek planowałam wyjazd :D Chociaż nie do końca na narty ;)
Ale te kieliszki FUJ! No i zawsze mnie śmieszą takie zamiany w snach, że najpierw śni Ci się coś, a za 3 sekundy zupełnie co innego ;D

Spoko, spoko, chętnie poczytam :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Ostatnio mi się śnią takie sny z dużą ilością szczegółów i jakichś symboli. W sumie właśnie "byłaś mi potrzebna" do rozszyfrowania tych nart tylko, (bo kieliszki, nauka i wtorek, to akurat moje zmartwienia, a jakoś to po prostu przeniosłam w śnie na Ciebie), ale właśnie sobie uświadomiłam że wczoraj oglądałam kurtki narciarskie, więc może potem jakoś się wkradło to do snu.
Przez chwilę też zastanawiałam się czemu akurat Ty, ale potem mi się przypomniało, że ostatnią rzeczą jaką robiłam przed snem było lajkowanie "Przeżyć w NY", także spoko :)

Już dwie godziny temu chciałam to napisać jak czytałam 1 raz komentarz o tej nauce, ale się powstrzymałam wtedy. Niestety nie na długo. Przepraszam:))

Slutty_Pumpkin

W ogóle fajnie, że Ty tak dokładnie zapamiętujesz te sny potem, ja z tym mam zawsze ogromny problem. Widzisz, to nauka i ten wtorek się nam obu nałożył:D
I serio nie masz za co przepraszać, naprawdę :) Przecież nie piszesz nic niestosownego :D

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

Nie zawsze zapamiętuje, ale jak już zapamiętam, to potem, jak zresztą widać, nie daje mi to spokoju.
Oj wiem, ale obiecałam sobie, że nie będę nikomu zawracać gitary moimi magicznymi snami i przeczuciami:D

Slutty_Pumpkin

Uwierz, że gdyby mi to przeszkadzało, gdybyś naprawdę zawracała mi głowę, to napisałabym Ci to :D
Ja właśnie ostatnio miałam jakiś ciekawy sen, ale zupełnie już nic z niego nie pamiętam :(

ocenił(a) serial na 1
martusia_47

To czy Tobie to przeszkadza to akurat najmniejszy problem, bo Ty nawet nie musisz tego czytać. To sobie obiecałam;)
Po obudzeniu musisz się zaraz skupić na powtórzeniu go sobie, nie można też bezpośrednio po obudzeniu się patrzeć w okno i telewizor/ekran komputera ;) Ja niestety często zapominam sny, bo zaraz po obudzeniu mam w łapie telefon komórkowy, a chwilę później laptop już jest włączony. Priorytety :p

Slutty_Pumpkin

Ok rozumiem :)
Skoro to pomaga, to postaram się tak robić :)

ocenił(a) serial na 5
Slutty_Pumpkin

Pisz częściej jak Ci się coś ciekawego przyśni! Mi się takie głupoty z niczym niezwiązane śnią najczęściej, a Ty masz jakieś symbole cholera.. znaki, amulety.. woah. Chętnie poczytam jbc xD

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

Znowu jest koniec tygodnia, a ja mam wszystkie seriale i TVD obejrzane ;)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

A ja nadal nic nie obejrzałam, jestem beznadziejna... Zaraz chyba coś sobie włączę, chociaż z jeden... :D

ocenił(a) serial na 1
Kejt__

OK, ja już od jutra jednak spadam, także życzę Wam dziewczyny udanego weekendu majowego :)

Slutty_Pumpkin

Ty też baw się dobrze :)

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Nawzajem :)

Slutty_Pumpkin

dzięki i wzajemnie ;)

Kejt__

Malina oglądałaś??? ;D
Mi się bardzo podobał pilot. Tego właśnie oczekiwałam, świetny klimat, ciekawa fabuła i nawet trochę strasznie było momentami ;) Mam ochotę na więcej, w sumie odc już jutro, tylko ciekawe jak z napisami.

Malaga_13

Nie uwierzysz,ale oglądałam :P
Mnie się też podobał,no przez 7 lat żeby zmienić się z przyjemnej dzieweczki w taką bitch,nieźle...
Masz rację,trochę straszny ale oglądam dalej :p \
Szkoda,że tego starego dziada od razu ukatrupili,wydawał się być w porządku.
A ksiądz nieźle sobie dogadzał:DD

maIinowa

Bardzo mnie to cieszy ;)
Niezła bitch właśnie, podobało mi się jak tego dziadka załatwiła ;) Wiedziałam, że się go na pewno pozbędzie, ale nie sądziłam że w tak przebiegły sposób. Dobra jest ;)
Najbardziej podobały mi się sceny księdza z tą opętaną dziewczyną. Ta wiedźma ;D I jak pierwszy raz wszedł do jej pokoju a ona wybiegła z ciemności to mało co nie podskoczyłam ;D
To przecież tylko facet ;D

Malaga_13

Też wiedziałam,ale nie sądziłam,że tak szybko :P
Te sceny z opętaną laską trochę straszne,na mnie takie coś działa,było ciemno w pokoju jak oglądałam i zapaliłam lampkę,haha bohaterka ze mnie :D

Facet,ale jak ją teges to Pismo Święte cytował,no nie mogłam z tego xDDD

maIinowa

Ja nie oglądałam sama, ale i tak miałam ciary :P

No to było zabawne ;D Później wyszedł taki speszony ;D

Malaga_13

jest już nowy odcinek,oglądałaś?

maIinowa

Na napisy czekam.
A Ty?

Kejt__

Kejt,oglądasz Orange is the new black?:P Widziałam,że masz zaznaczone,jak Ci się podoba?:)

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

Oglądam! Na 8 odcinku bodajże jestem :D Rany, strasznie mi się podoba, inny taki.

Kejt__

Zmrozili mnie Inni, brr. Już nie lubię niebieskich oczu :)

Madame_7

Bo najładniejsze są brązowe, prawda? :D

http://stream1.gifsoup.com/view/198560/joey-ross-flirt-o.gif

martusia_47

Biorąc pod uwagę, że to mój kolor, oczywiste :D

martusia_47

Ty nie oglądasz GoT? Nieważne. Dormer miała taką dość zalotną scenę, z dzieckiem. Co tu kryć.
http://24.media.tumblr.com/4a5f8c9829910d16ae97a19195b6ca12/tumblr_n4r5ckxgBS1r5 s47zo7_r1_250.gif
http://31.media.tumblr.com/54bce47abe2a8a762cfa9116c9b62ae7/tumblr_n4r5ckxgBS1r5 s47zo10_r1_250.gif dał radę, ale reakcja świetna :D W ogóle nie dziwię mu się to raz. Po drugie ładny ten dzieciak. Mam wrażenie, że to czyni mnie już pedofilem, więc muszę natychmiast sprawdzić ile on ma lat. Jak Kejt potrzebuję to jej nie ma!

Madame_7

Oj ma coś w sobie Dormer, nie jest klasyczną pięknością, ale no jest oryginalna. No i w Tudorach miała tak piękne włosy!
No dzieciak ładniutki :D Ale myślę, że dopóki nie wyobrażasz go sobie naga, to jeszcze nie jesteś pedofilem Sara :D chociaż... hahahah :*

martusia_47

Marto o co mnie podejrzewasz? Jestem z natury wzrokowcem i wrażliwa na piękno. Nieważne czy to piękny człowiek, piękny krajobraz, budynek,auto... Uwielbiam się tym zachwycać i patrzeć, tak po prostu. Nie ma tu żadnego zabarwienia erotycznego. Czy to Dormer, Meyers, Newman, czy Ty - uwierz mi na słowo.

Przynajmniej się postaraj.

:D

Madame_7

Obiecuję, że się postaram :* Też jestem wzrokowcem :D
I nawet nie wiesz jak się cieszę, że nie miałaś mnie okazji poznać na żywo, przynajmniej możesz nadal mieć złudne wyobrażenie na mój temat :D

martusia_47

I vice versa, choć nie mam pojęcia, jakie te Twoje wyobrażenie w głowie siedzi ;)

Madame_7

:D
Też lubię ładne rzeczy.Dlatego tak ciężko jest mi wyjść z empiku,chciałabym stamtąd każdy zeszyt ;D

maIinowa

Mi ciężko wyjść przez ich ofertę:3 książki w cenie 2, o joj :P

Madame_7

nie kupuję książek ;) wypożyczam albo pdf,za droga inwestycja na moją kieszeń ;)

maIinowa

Masz e-booka?

Madame_7

ale,że jak mam e-booka?

maIinowa

Skoro w pdf czytasz to na laptopie? Ała, moje oczy.

Madame_7

tak,ale staram się jedynie to,czego naprawdę nie mogę dostać nigdzie.Czyli najczęściej prywatne tłumaczenia książek które jeszcze nie wystygły po drukarni ;)

ocenił(a) serial na 5
Madame_7

Chyba zacznę Cię cytować :D