T:49 Poprzedni: (48) : http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2469587
:O -> serio mam teraz taką minę :D No ale to właśnie o to chodzi... Naszemu by też się przydało jakąś taką dedykację zrobić...
:D :D :D
O co chodzi? :D
Tylko po co? Prezydent w naszym kraju nie sprawuje tak naprawdę żadnej większej władzy. Funkcja reprezentacyjna połączona z jakąś kontrolą, no i jeszcze inicjatywa ustawodawcza, ale to i tak przecież musi być przegłosowane w sejmie.
Także mnie osobiście wystarcza jak prezydent się AŻ TAK nie kompromituje i git prezydent :D
Politykę i religię staram się ograniczac do minimalnego minimum, bo i tak rzygać się chce jak się patrzy co się wyprawia u nas i na świecie... Każdy pięknie gada, złapie stołek a później każdy jak by tracił wzrok, udają, że nie widzą...
Dla mnie Pink zrobiła coś bardzo odważnego...
Może i odważne, ale ktoś tam w końcu tego "pana Prezydenta" na te dwie kadencje wybrał, także trzeba mieć też to na uwadze :D
Też już się staram religię i politykę zostawiać w spokoju, bo tylko się niepotrzebnie do ludzi zrażam jak tak się wejdzie na te niebezpieczne wody xD
No tak, ale u nas też jest zacofanie i hipokryzja, każdy gada a jak idzie głosować to na te same, najgorsze gęby... a później płacz... OK, zostawiam ten temat :P
zła passo trwaj... http://www.bezlitosna.pl/950/przyzwyczailam_sie_juz_do_tego_ze.html
Jak ja uwielbiam takie teksty i te obrazki z potarganymi, laskami bez butów siedzącymi na asfalcie xD
A tak poważnie - Nie wiem co tam u Ciebie się dzieje, ale są na świecie ludzie którzy na pewno i tak by się chcieli z Tobą zamienić. Będzie dobrze :)
Hahahhaha :D Ja też nie jestem zwolenniczką tego typu złotych myśli :p Ale czasami coś się przebije przez ogólną tandetę... OK, ten też jest kiczowaty, w sumie sama nie wiem czemu tak mnie wziął... :D
Wiem, wiem, zawsze może być lepiej, zawsze może być gorzej... :D Te problemy, które miałam kilka miesięcy temu się rozwiały i już jest OK, teraz całkiem inna płaszczyzna się odezwała... Także... zawsze coś... :D słodko :)
Moja przyjaciółka takie często udostępnia na fejsie i po prostu zawsze się z tego nabijam potwornie. Właściwie to może powinnam jej o tym powiedzieć... hmmm :D Chociaż niektóre nie są złe :)
Wiadomo, problemy zawsze są i będą, ja sama tyle czasu, energii i zdrowie marnuje na zamartwianie się, że innym zwykle nie pozwalam i każę brać się w garść :)
Ja też mam sporo takich znajomych, LudzieZłotychMyśli :D :D :D Dzień w dzień... :D
To chyba normalne, bo mam podobnie :P
No tak, każdy zna kogoś takiego :D
O ile moje życie byłoby łatwiejsze gdybym korzystała za wszystkich rad jakie udzielam innym xD
hahahahha :D Dokładnie :D
Jak tam ogladanie? Dalej nie masz weny czy jak? Co oglądasz, co czytasz? :)
Filmy oglądam :) Seriale tyle co Czystą krew nadrobiłam, bo w poniedziałek ostatni odcinek serialu, więc chcę już obejrzeć i kolejny serial z głowy :D Chociaż trochę mi smutno, tak jak zawsze gdy coś się kończy :( :D
Książki nie pytaj w ogóle, napoczynam, nie kończę xD Warunków ostatnio za bardzo nie mam dobrych, wieczorem nie mam siły, oczy bolą, a w ciągu dnia jakoś nie mogę się skoncentrować. Niestety nie jestem z tych co potrafią zawsze i wszędzie :D
No chociaż filmy oglądasz, dobre i to :D :PP
Ja na razie znowu przerwałam filmy, jedynie po książce będę oglądać :p Ale już mi parę filmów tylko na dysku zostało, więc na następnym "etapie filmowym" obejrzę do końca i dysk z głowy :D Mogę zaczynać filmografie lub rekomendacje lub TOP :D
Zaczęłam "13 posterunek" :D hahahhahah, śmieszny ten serial :D 17 odcinek za mną :D
A czytam teraz http://www.filmweb.pl/Przetrzymac.Te.Milosc (ktoś chętny na film?? ale jeszcze kilka dni co najmniej) ale nie jest przyjemnie... ciężka... :/ Film też mam 44% :o
No, to fajnie :D A ja teraz chyba trochę spontanem polecę, co mi przyjdzie do głowy to obejrzę + trochę filmów bym sobie chciała powtórzyć :)
Ja jakoś tak nie szalałam za tym :D Trochę jak bardzo mała byłam, ale generalnie to takie głupoty :D
Jak już coś w tytule ma słowo "miłość" to z reguły staram się omijać xD No i średnia nie powala :D
Ja też nie szalałam, wyrywkowo jakieś odcinki, tego 2 sezonu to w ogóle nie wiem czy coś widziałam... :P Taki sitcom czyli wiadomo, ze nic ambitnego :D
Wiesz... Czasami tytuły potrafią być bardzo mylące :D Tutaj też akurat nie o typowy romans chodzi ani tęskne patrzenie w oczka... :D Bardzo zryta ta książka... :D ughhh... chcę już szybciej skończyc :D
To mało, myślałam, że będziesz miała dużo, bo "dramat, thriller", który ja mam małoprocentowy i już mogę stwierdzić, że średnio mi się podoba Ty masz często wysoko rekomendowane i później wysoko oceniasz w przeciwieństwie do mnie :D
No jak polski sitcom to na pewno :D Jednak te zagraniczne mają według mnie humor na wyższym poziomie mimo wszystko :D
Ale jak ocena społeczności niska to bardzo rzadko mi się zdarza, żeby w moim guście było :) Poza tym nie oglądam za dużo Thrillerów, często właśnie absurdalne mi się wydają :)
Btw, odkryłam, że tego "Papieża" co mi parę dni temu wstawiłaś, też miałam w rekomendacjach, tylko u mnie trochę niżej przy 60% był xD
Nasze to zawsze ma niższy poziom :D Ale Pazura daje radę, dobrze gra tą rolę :D
To możemy się na seans umówić :D :D :D
Z tego co pamiętam, to Czarka strasznie shippowałam z Kasią i do tego się całe moje oglądanie sprowadzało xD
OK. a potem sobie może strzelimy jakiś maraton ze Smoleńskiem? Co Ty na to? Ale to już może namówimy też resztę dziewczyn :DDD
No na pewno lepiej z nim niż ją z Arniem lub jego z Jolą :D
A całość dopełnimy i zakończymy niemym :D
Może być http://www.filmweb.pl/serial/Bleach-2004-199156 ? :D
btw. "Pszczółka Maja" też jest anime... :o :D
Jakieś felerne znalazłaś, bo tylko 66% w moim guście xD
2 znajomych oglądało - "brak oceny" i 7/10 :D
Wiem, już zostałam w liceum uświadomiona :D
To ja mam więcej 68% :D Tylko szkoda, że odcinki takie krótkie... :/
Serio?! To tylko ja taka...ekhmmm... Serio teraz zobaczyłam dopiero i WTF?! :D
No lipa, ale może jeszcze się coś znajdzie :/
Tak, ja byłam kiedyś na jakiś takich warsztatach czy cholera wie czym z filmoznawstwa i tam trochę było o anime i coś o tej Pszczółce mówili :D
Na pewno dla Slutty, a dla kogo jeszcze...? Wybaczcie, ale nie wiem... :D http://www.serialowa. pl/81141/najokropniejsze-smierci-z-true-blood-wideo/
Dzięki :) Malina i White jeszcze na pewno :)
Haha, dobre zestawienie xD Ta na końcu z tym wbijaniem twarzy tej laski w te kratki chyba najbardziej mnie obrzydziła z tego co pamiętam :D Powinni lepiej dać najobrzydliwsze sceny seksu, tu by dopiero mieli wybór xD
Obejrzałam Twoje "wiewiórki" :D 6/10 i to tak oceniane "z punktu widzenia małego dziecka" :D Tutaj to ja dopiero nie rozumiałam co mówią :D
W 2 części dochodzą dziewczyny i każdy z chłopaków ma swoją odpowiedniczkę :D też są słodkie :))
Anulka jakim cudem już wyśledziłaś, że oglądałam Django? :D
Scena z workami podobała mi się oczywiście ;D
hahahahaha :D
Nie no ogólnie bardzo fajny film, chociaż trochę za bardzo Tarantino poniosła wyobraźnia, ale z nim już niestety tak jest z tego co zauważyłam :D
Taka konwencja :P Chociaż u niego i tak to zabijanie jest jakieś... Hmmm... teatralne :D Jak w Pulp fiction jak tego gościa w aucie "rozwalają" xD
Ja nie przepadam za takimi scenami, a u niego w każdym filmie takie są, no ale idzie wytrzymać ;)
Tak, to w aucie pamiętam i potem jak oni to sprzątają jeszcze :D
Ja też wielką fanką nie jestem, ale w jego wydaniu to czasem nawet mi się podoba, on to jakoś tak potrafi przedstawić w tak absurdalny sposób, że aż śmieszne to jest :D Chociaż w "Wściekłych Psach" jest taka scena tortur i ją akurat przez palce oglądałam, bo mam nerwy za słabe na takie coś :/
Właśnie chyba to czyszczenie samochodu to moja ulubiona sekwencja filmu, zresztą w niej gra sam Tarantino, a on jest taki zabawny w tych swoich filmach i chyba zawsze umiera xD
Wściekłych psów nie widziałam, ale teraz jestem ciekawa tej sceny :D
Tarantino chyba własnie w PF nie umiera, przynajmniej sobie nie przypominam tego ;D I też bardzo lubię te sceny z samochodem, ogólnie sceny Johna i Samuela ;D
Ja oglądałam jak na szpilkach, może nie jest jakoś mega brutalna, ale ja się boję takich scen z psychopatami, gdzie nie wiadomo co się stanie i jak długo to jeszcze potrwa. Wolę już własnie dużo krwi, szybka strzelanina i cześć :D Mniej mi się mózg męczy.
Nie? No to może tam się oszczędził xD W "Psach" za to ginie na 100% :D
Muszę dzisiaj pamiętać, żeby powtórzyć tę scenę, bo znowu pojęcia nie mam o co chodzi, a już jak Kejt obejrzała jakiś czas temu, to jej to samo pytanie zadałaś i wtedy też już nie kojarzyłam xD