PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121975
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

T:49 Poprzedni: (48) : http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+i +przyjaciele,2469587

Madame_7

Wyśle Ci na priv :)
Idealny czyli taki,w którym mogę wystąpić na rozdaniu Oscarów,oczywiście wypacykowana lalka idzie w nim po marchewkę i śmietanę do sklepu. Nie powiem,bo na wyjście można się tak zrobić,ale bez przesady znów. Szminki nie używam,ale podkład obowiązkowo ;D

maIinowa

Malina z kim Ty na Oscary się wybierasz? O czymś nie wiem? ;D Podkładu to większość używa. Chyba, że są szczęściary, co nie potrzebują niczego zakryć...

Madame_7

Na Oscary to tylko z Oscarem:D Jeszcze swojego nie znalazłam,ale może się jakiś napatoczy ;D
Oj,nawet mi nie mów o tych szczęściarach bo z chęcią potraktowałabym je miotłą z zazdrości :P

maIinowa

Prawda jest taka, że w większości człowiek sam sobie winny jeśli ma jakieś niedoskonałości. Nie mam na myśli poważnego trądziku, ale właściwie są gwiazdki, które go sobie zaostrzają.

Madame_7

Ja wiem,że np.papierochy,opalanie niekorzystnie wpływają na cerę,ale takie blizny i przebarwienia po trądziku jest strasznie ciężko wyleczyć.A wtedy musisz sie uciekać bo biadolenia i walenia sobie szpachly na twarz :D Ale jak to mówią,każda potwora... :P

maIinowa

Przebarwienia to mój problem. Wystarczy ugryzienie, już mi zostają plamy. Przez lato mi przybyło, bo cera mieszana nie lubi gorąca, oj nie lubi. Na to trzeba cierpliwości, bo w końcu same się rozjaśnią choć to trwa miesiącami. Gorzej jak się pojawiają niespodzianki, jedna za drugą.

Madame_7

No to piąteczka kochana ;) Też się z tym zmagam,muszę wybrać się do kosmetyczki na jakiś peeling,bo to jedyna droga na pozbycie się tego cholerstwa.Mnie sie same nie rozjaśnią,niestety,peeling własnie,zwłaszcza teraz na jesień i dobra maść na przebarwienia.Chociaż u mnie tragedii nie ma,tylko wiesz jak jest... Dla kogoś może być to całkiem naturalne,ale Ciebie to wkurvvia bo to Twoja twarz.

maIinowa

Ja sobie zakupiłam taki krem http://www.bingosklep.com/rozjasniajacy-krem-kwasem-kojowym-askorbinowym-bingosp a-p-405.html działa :) Na niespodzianki słynne benzacne i jakoś uspokaja się to cholerstwo. Niestety lubię za bardzo swoją twarz dotykać i masz babo placek... Muszę się oduczyć, tylko jak?

Madame_7

Zamawiałaś przez internet czy w aptece/drogerii? muszę poczytać o nim.
Ja też zaraz wszystko maltretuje,później wokoł tego miejsca robi się wielka czerwona plama i jest ze sto x gorzej niż było.Masakra.Ale później wpisuje sobie w google gwiazdy bez makijażu i mi odrobinę lepiej ;)

maIinowa

To jest sklep internetowy, nigdzie indziej produktów z firmy bingospa nie dostaniesz. Ja tylko stamtąd używam kosmetyków, zero tej chemii i sztuczności. W końcu mam ładne włosy, bez łupieżu (jak w reklamie teraz gadam), ale taka prawda. Maski do włosów są najlepsze.

Madame_7

Skąd tą firmę wytrzasnęłaś?:D Skoro tak zachwalasz to się zastanowię,czytałam opinię i babki były zadowolone,więc...

maIinowa

Więc bierz. Skąd znam? Hmm się miało styczność, to się zna ;)

Madame_7

Aa..takie buty;) Zamówię na pewno,przekonałaś mnie:)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Idzie odebrać nagrodę za wpuszczonego w maliny :D

Kejt__

Hmm, a sam tytułowy "wpuszczony" też powinien być nagrodzony, za dramaturgię ;)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Wiadomo :D

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

Też się tego bałam okropnie i dalej boję ;p

Kejt__

Dobrze,że nie jestem sama:D

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

MATKO KEJT WIDZIAŁAŚ?!
ARROW SPOILER
http://33.media.tumblr.com/e6e4aaccaac85d16997799764a1e3838/tumblr_nb006lOuuD1sd qkmvo2_500.gif

syllwunia14

Ej. Ja już się o to pytałam,ale zdążyłam zapomnieć,niech mi ktoś to jeszcze raz wyjaśni.Jakim cudem on ją całuje,nie powinien być z tą druga taką,dziennikarką?

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

CAŁUJE JĄ BO JĄ KOCHA :D Z tego co pamiętam (a nie zwracam zbytnio uwagi na Lauren w tym serialu) to Oliver już z "ta dziennikarką" (która chyba bardziej jest prawniczką) nie jest :D

syllwunia14

Serio kocha?:D Kurde,ja myślałam,że to coś jak Delena,pare tiruriru but at the end będą razem. A jak wyszło,że on się w blond zakochał? Bo ja trochę Arrow oglądałam,ale później chyba mi się znudziło.

maIinowa

I tam miało być : "at the end of the end' oczywiście :)

ocenił(a) serial na 4
maIinowa

Wiesz, niby nie powiedział że kocha SPOILER powiedział ale okazało się że to fake SPOILER, ale sposób w jaki na Nią (Felicity) patrzy mówi sam za siebie :D
NIGDY NIE PORÓWNUJ OLICITY DO DELENY PROSZĘ CIĘ :D

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Ona porównała lauriver do deleny xD chyba :D

Kejt__

No xD

ocenił(a) serial na 4
syllwunia14

Dobra,dobra,ale kurvva i tak dalej nie kumam jak to się mogło zostać,myślałam( na podstawie tych pierwszych odcinków) że od początku jest takie założenie,że oni mają być razem,ten goguś i prawniczka,a tu takie buty ;O
Widze,że takie podrajcowane jesteście,że nie wiem czy się nie brać za Arrow teraz,tym bardziej,że nie mam aktualnie nic do oglądania ;D

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

No bo było takie założenie, ale Felicity i Oliver mieli taką świetną chemię i tak poprowadzili ich historię, że teraz oni są główną parą, chociaż jeszcze nią nie są :D

Bierz się, bo im dalej tym coraz lepsze póki co ;D Ja się nudziłam pierwsze 13 odcinków, a teraz nie żałuję <3

Kejt__

No własnie już mi się sciąga pierwszy sezon ;)

Chociaż nie wiem czy podświadomie nie bd kibicować Oliverowi i prawniczce ;P

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

Im się nie da kibicować :P Laurel jest taka wkurzająca w pierwszym sezonie, że mało kto nie życzy jej śmierci xD

Kejt__

Heh ;D Zobaczymy ;) Wieczorem zabieram się za ogladanie ;P To chyba moje 3 podejście,albo i nawet 4:)

ocenił(a) serial na 6
maIinowa

I co Malina, ogladasz? ;d

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

WIDZIAŁAM BOŻE SERCE MOJE <3

ocenił(a) serial na 4
Kejt__

coś czuję, że to będzie nasz sezon :D

ocenił(a) serial na 6
syllwunia14

Czemu to się nie może we wrześniu zacząć :P

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Wiedziałam, że sukienki zrobią furorę :D

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

http://www.bustle.com/articles/36433-the-6-reactions-book-lovers-have-to-people- who-dont-read :)

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Chyba już można powoli wracać do tematu ściśle serialowego :D
http://showtv. pl/zmiany-w-nowym-sezonie-quot-the-vampire-diaries-quot-.html

anulka88

Mnie tam vampire diaries już wcale nie obchodza ;P

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Halo? Jest ktos? :)

ocenił(a) serial na 6
anulka88

Nie ma Dyni to cisza znów :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

Niestety :D A obiecałam skończyć temat :o

ocenił(a) serial na 6
anulka88

W bólach ale to zrobimy :D

Kejt__

Smutno tak bez Pani Dyni :(

ocenił(a) serial na 6
martusia_47

Ciekawe czy już mają Dyniowe lattte w starbucks :D

maIinowa

Przybyłam, aby pomóc w skończeniu tematu. Dawać kobitki. Właśnie... Gdzie jest Robb?

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Zniknął kiedyś tam. Nie wiem czy my go przeraziłyśmy czy TVD :D

ocenił(a) serial na 9
Kejt__

ahaahhahaha :D Nie wytrzymal :p