Jasne,ma takie żarty,ze boki normalnie zrywać;]
Gdzie mój komentarz,do cholery?!W tym kraju cenzurują prawdę,brawo.
A na wp piszesz? Jak tam to u nich ciężko o to żeby dali Twój komentarz a jak już ich krytykujesz to nie ma szans. Wszędzie cenzurują prawdę, a co nowego Bronek nawyrabiał?
Tak,na wp,to ja nie mogę,napisałam parę słów krytyki na temat tego pajaca i patrz,że nie dodali tego komenta.Chyba się na onet przeniosę,fakt,że tam plują jadem jak cholera,ale zawsze jak dawałam komenta to po 3 min już był.
http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,14254913,wiadomosc.html
Tutaj się wpisałam,ale jak widać to tylko moje pobożne życzenie..
Aaaaa takie buty. Ja tam do Bronka nic nie mam wolę jego niż tego poprzedniego, ale może nie rozmawiajmy o polityce bo możemy się pokłócić a chyba nie chcemy nie?
Tak,lepiej na ten temat nie gadajmy,bo rzeczywiście mamy inne poglądy a nie chce się z Tobą kłócić.
No właśnie. Oglądam właśnie film na tvn i tak patrzę chyba aktorka z TB, muszę aż sprawdzić.
Z Ethanem?Kurde,jak był młodszy to był zajebisty.Ale debil z niego,zdradził Ume z jakaś potatuowaną pokraką.
A nadal jesteś taką fanką Czubaszkowej? Bo po ostatnich jej wypowiedziach robi mi sie niedobrze jak patrzę na tego babsztyla.
Jestem dalej. Ja na tą sprawę patrzę tak : Czybaszek usunęła te ciąże w czasach gdy prezerwatywa była bardzo trudno dostępna, trzeba było sobie receptę załatwić żeby ją kupić a jak szłaś do apteki bo tylko tam były dostępne to patrzyli na ciebie jak na trędowatego. W tamtych czasach skrobanka to był po prostu środek antykoncepcji, pamiętam jak mój prof. opowiadał jak kilka lat z rzędu w szpitalu było więcej skrobanek niż porodów, kobiety się skrobały i za 2 miesiące znowu przychodziły na zabieg. Pewnie powiesz, że mogła urodzić i oddać do domu dziecka, wtedy dzieci z domu dziecka miały jeszcze gorzej niż teraz, były wyrzutkami społecznymi. Wiele kobiet wolało usunąć niż skazywać dziecko na takie życie. Kiedyś kobiety miały inne spojrzenie na te sprawy, dla nas w dzisiejszych czasach, dobie antykoncepcji jest to nie do pomyślenia a mimo to zdarzają się wpadki i aborcje.
Jestem położną więc z założenia powinnam być przeciw aborcji, ale uwierz mi niektóre kobiety nie powinny mieć dzieci.
A ja mam trochę inne zdanie na temat,bo po pierwsze
ona mówi o tym jak o wyrwanym zębie,boli mnie jak cholera-dobra,idę do dentysty i jeeee,już ból mi przeszedł.Jakby na to nie patrzeć,płód to jest chyba człowiek,więc jakkolwiek ona by do tego nie podchodziła to cieszy się jak idiotka,że usunęła ciążę?Czyli zabiła małego człowieka.Dla mnie tak to wygląda.A i masz rację,że niektóre kobiety nie powinny mieć dzieci,I to jest ta ironia losu,że są pary bezskutecznie starające się o dziecko,gotowi zrobić wszystko,żeby tylko mieć potomka,a taka <cenzura> jeszcze radośnie obwieszcza światu jaka ona jest szczęśliwa,że dokonała aborcji.Dobra,rozumiem,że mogła nie chcieć dziecka,ale po co się tym chwalić na całą Polskę?Jeszcze niektóre stacje tv próbują ja lansować,niedobrze mi się od tego robi.Ona zrobiła z tego szoł,a ja się zastanawiam,co poczuły kobiety,które ze względów zdrowotnych musiały usunąć ciążę,bo np.było zagrożone ich własne życie.Ja się dziwie,że tą pokrakę wgl ktoś chciał zapłodnić.Sorry,ale ja tej kobity totalnie nie szanuję.
Idę spać,bo oczy mnie bolą.
Dobranoc :))
I się nie obrażaj czasem;p
A na co mam się obrażać? Masz paro mieć własne zdanie i ja je szanuję i nie dziwię się, że tak reagujesz. Na studiach od wykładowców nasłuchałam się jak to kiedyś było i wtedy dla kobiet to było właśnie jak wyrwanie zęba. Według mnie dobrze, że Czubaszek nie ma dzieci bo byłaby okropną matką i myślę że pluje sobie w brodę, że to powiedziała.
Ja jestem jeszcze w stanie zrozumieć taką Czubaszek ale nie zrozumiem młodej dziewczyny, która w dobie wszechobecnej antykoncepcji zalicza wpadkę, dokonuje aborcji i jeszcze chwali się tym w szkole (przykład z mojego bliskiego otoczenia) to dopiero jest chore.
Generalnie nie jestem za aborcją teraz, ale należny wziąć pod uwagę fakt, że kiedyś mentalność ludzi była inna, teraz jest inna a aborcja nie jest taką rzadkością jak może się wydawać.
A jeszcze napiszę, że mi jest szkoda tych kobiet, które nie mogą mieć dzieci a w tv widzą, np. taką panią Chmielowską Olech, która wygaduje że jest lepszym pracownikiem bo jest matką. Mi jest szkoda takich kobiet bo nie są niczemu winne a na każdym kroku jest im przypominane, że są do niczego i nie są warte nawet złamanego grosza bo matka to najlepszy pracownik.
No dobra napisałam się trochę. Ty też się nie obrażaj i nie myśl że jestem potworem.
No to Ci zaśpiewam na pożegnanie joł joł joł joł joł joł joł joł wielkie JOŁ, wielkie JOŁ
:)
Katar obrzydliwy, kaszel i ból głowy... Nic poważnego, być może tylko zwykłe przeziębienie, ale paskudnie się czuję...
Jeszcze nie... Wycwaniłam się :D Pod kocykiem leżę z laptopikiem na offtopiku a narzeczony poszedł do sklepu :D
Znam ten ból. Ja już czwarty dzień jestem chora (zawalone zatoki). Wreszcie mam wolne, ale dzisiaj muszę iść do banku. Mam jednak to szczęście, że w Anglii zrobiło się cieplej ;)
Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie, bo na weekend jestem umówiona i we wtorek mam poważną sprawę do załatwiania i muszę być w pełni na nogach...
Lecę jeść :D
Pa :*
O kurczę... To ja taki żarłok?? :D Opchnęłam 4... :D I chyba ze 2 faworki... ;p A za chwilę koleżanka z ciachem przyjdzie na kawusie :)
Mmmm faworki, lubię ale nie umiem ich robić. Chciałam dzisiaj zrobić pączki hiszpańskie, ale kupili tyle pączków że chyba nie przejemy. Poczkaj poczkaj jeszcze mam czas, wsunę jeszcze ze 4
Jak tam uczta? :D Ja trochę faworków wsunęłam :D I kawałek mazistego ciacha :))
Oho :D Gonisz :D Ja z pączkami na dzisiaj skończyłam, zostały tylko faworki :)
Te pączki dzisiejsze chowają się do tych, które pamiętam z dzieciństwa. Najlepsze były te z adwokatem i z czekoladą na wierzchu,mmmm aż mi ślinka poleciała.
Ja jadłam z adwokatem i cukrem pudrem x1, z jakimś nadzieniem marmoladowym czy coś takiego i lukrem z posypką czekoladową x1 i x2 z wiórkami kokosowymi :D
Wiitam :)
http://1.bp.blogspot.com/_JiTsmSkzEh4/TTnOkt3SNqI/AAAAAAAAACI/Ct5A7e0PHOY/s1600/ paczki%255B1%255D.jpg
Smacznego patrzenia :D