Eeeee mnie już ta ACTA nudzi, jak oglądałam to spotkanie Rządu z internautami to stwierdziłam, że poszli tam jacyś idioci. Ten koleś co czytał nie chcemy ACTA, nie chcemy tego, nie chcemy sramtego był najlepszy. Takie argumentowanie nie bo nie i tak ma być a jak nie to my strzelimy focha jest na poziomie dziecka 5 letniego. Mogę się założyć, że większość tych internautów ma takie samo pojęcie o ACTA jak rząd czyli żadne.
http://www.youtube.com/watch?v=pyHkutiTYoQ
Jezu...do tego tańczyłam w szkole na akademii :D :D
Ja kiedyś tak się cukru nażarłam że zwymiotowałam na taki mechaty dywan i trudno było to posprzątać, ale zje...y dostałam wtedy.
Ja kiedyś tak się ogórków nażarłam,że zarzygałam całe łóżko bo nie zdążyłam się podnieść.Mama miała na pewno radochę.
Ja po narkozie zarzygałam całą siebie, całe łóżko i wszystko dookoła, pielęgniarki pewnie były szczęśliwe :)
ja kiedys tylko barszczem wymiotowalam po poscieli ale wtedy to chora bylam wiec musieli mi to wybaczyc.
Wstydzę się, wyjdę na nieporządną bo ja taka grzeczna jestem a teraz to się wyda.
No to ja kiedyś tak się nachlałam, że leżąc w łóżku zarzygałam sobie cały pokój,caluśki, dobrze, że ściany się nie obryzgały bo czekałoby mnie malowanie. Podkreślam, że pokoik był malutki więc zasięg rozbryzgu nie był aż taki duży.
No była impreza, jeszcze było nam mało to odpaliliśmy szisze no i potem jak poszłam spać to mi z głowy helikopter się zrobił i jak poszło to ino raz.