PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121964
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
syllwunia14

wstydziocha?:D

ocenił(a) serial na 4
red_nails

troszkę tylko :D

Hejj:**

ocenił(a) serial na 4
Malaga_13

Hejcia ;*

ocenił(a) serial na 4

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lz9naeOSav1rn3ooao1_250.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lz9naeOSav1rn3ooao2_250.png
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lz9naeOSav1rn3ooao3_500.png
padłam :D

syllwunia14

Co oni zrobili z twarzą Niny na pierwszym zdjęciu??!! :D

ocenił(a) serial na 4
Malaga_13

Jak pierwszy raz zobaczyłam fotki z tej sesji, to moja pierwsza myśl była taka, że ona wygląda tam strasznie staro. Jak nie ona.

xena_4

Okropnie tu wygląda, a szkoda bo to bardzo ładna dziewczyna.

syllwunia14

I co to niby ma byc?:D Robią Damona na Erica;P

ocenił(a) serial na 9

Heja ;))

anulka88

:**
Oglądam Lost :D Już 3 odcinki za mną :P
I na razie obejrzałam też 3 odc. Anioły w Ameryce... nuda jak dla mnie. Ale skończę :)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Pierwszy sezon? :) A ogólnie pierwszy raz oglądasz czy oglądałaś już kiedyś? :)
No dla mnie też... :/ Skusiła mnie obsada i opinie, ale... to nie dla mnie... ;/ Ale muszę przyznać, że Pacino i Streep całkiem inaczej wyglądali :))

anulka88

Tak pierwszy :) Nigdy nie oglądałam.

Muszę uciekać, może jutro wpadnę na dłużej :))

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Ooo... Szkoda... Bo ja mam teraz chwilkę... Jutro może uda mi się wpaść też na troszkę... Dopiero we wtorek wracam do siebie... Ale dzień już zarezerwowany, więc dopiero od środy będę już dostępna :D

ocenił(a) serial na 9

Hop, hop ;))

ocenił(a) serial na 5

Hej :)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 5
anulka88

Co tam Anulka porabiasz?

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Idę oglądać 14 odcinek :D

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Jeszcze nie widziałaś? To idź obejrzeć i napisz jak Ci się podobały wybryki Elki.

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Już po ;p Idę się wypowiedzieć do odpowiedniego tematu :)

Hej :))

ocenił(a) serial na 9
anulka88

:*
Idę z Lost do przodu :))Zaraz włączam 6 odcinek :P
A powiedz mi co jest w odcinkach specjalnych, warto je oglądać??

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Fajnie :) Za kilkanaście odcinków spytam za jaką parą jesteś :D
Ja ich nie oglądałam, bo jak poczytałam streszczenia to nic nowego nie wnosiły do serialu, skróty, przypomnienia, lub omówienie czegoś z perspektywy któregoś z bohaterów, więc stwierdziłam, że dam sobie spokój :PP

anulka88

A to ja też sobie odpuszczę :P
Ale tych Aniołów to mi się kończyć nie chce ;/ Zwłaszcza, że w tym czasie mogłabym sobie oglądnąć 4 odc Lost :D
A nie lubię tak zostawiać serialu niedokończonego, bo mi w kokpicie nie gra :PP

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Malaga przemęcz się... Ile Ci zostało...? 2?3? Dasz radę, ja się wymęczyłam, ale przynajmniej nikt mi nie zarzuci oceny, bez obejrzenia czegoś do końca ;p A tym bardziej, że to nie jest długie :)

anulka88

Ok, dam radę. 3 mi zostały :)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Nooo :) 3 godziny : Wiem, że przy tym serialu to dużo, bo jest ciężki i specyficzny... ale dasz radę :D Bądź lepsza od malinki :PP

anulka88

A mogę wiedzieć jaką ocenę wystawiłaś??:)

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Ojjj... ;/ :PP
Mam udostępnione głosy :) :PP

anulka88

A faktycznie :P

ocenił(a) serial na 9
anulka88

A po cóż Ty mi kazałaś to oglądać?? :P
Nie wybaczę Ci tego :PP

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Ale Tobie bezpośrednio kazałam...? Może wyszło jakoś w trakcie rozmowy... Może lubisz Pacino...? Może coś o krótkim serialu była mowa...? Nie pamiętam... ;p A też ja mówiłam o tym serialu, bo naprawdę obsada robi wrażenie, oceny i opinie też nie byle jakie a po seansie... nie wiedziałam gdzie mam włożyć ręcę z bezradności... kompletnie mi nie podeszło, może za głupia jestem... nie wiem... ;p Dlatego też chcę zobaczyć inne opinie :D

anulka88

Pytałam o jakiś fajny, krótki serial :P
Ocena jest na 8, więc to wysoko, obsada też dobra...ale dla mnie wieje taką nudą, że to aż szok :D Może ja też jestem za głupia na ten serial :D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

No właśnie o to chodzi... Nie lubię takich mądrych, ambitnych rzeczy... ;p Chociaż nie znaczy, że oglądam same głupie sitcomy z podkładanym śmiechem lub kino familijne :PP Czasem coś się tradi co naprawdę mną ruszy, ale nie... ten serial kompletnie mnie nie rusza :) A fajnie, że masz podobne odczucia, bo w dyskusji pod serialem same superlatywy, tylko jeden wątek znalazłam, gdzie mogłam się podczepić z moją słabą opnią, ale i on był już dawno opuszczony... :PP Mądrzy ludzie na tym świecie :D

anulka88

Ja też nie lubię takich seriali/filmów. Przychodzę zmęczona z pracy i nie mam siły zastanawiać się jeszcze co autor miał na myśli :P Wolę coś lekkiego i przyjemnego :)
Jednak od czasu do czasu obejrzę coś "mądrego" :D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Jak skończysz daj znać ;))
Ipomyśl nad "Odwróconymi" za to mogę wziąć pełną odpowiedzialność :D Serial jest świetny :)

anulka88

Co to, to nie :D

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Naprawdę... Zobacz sobie oceny, opinie i dyskusje pod serialem i jak się dokładnie zaznajomisz to wtedy podejmij decyzję, ale nie po tym, że zobaczysz, że to polskie i od razu skreślasz... :

anulka88

Oceny mogą być najwyższe, a opinie najlepsze..ale jak ciągle widzę te same ryje w serialach/filmach to się odechciewa oglądać.. naprawdę ;P

ocenił(a) serial na 9
Malaga_13

Ale tam akurat nie wszysycy są Ci sami a też trzeba wziąć pod uwagę, że serial był nakręcony już jakiś czas temu, więc nie jest na jedno kopyto... :)

ocenił(a) serial na 9

Gdzie się wszyscy podziali...??

anulka88

Spałam;p

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Ooo... Hej :* A co się w nocy robiło? :D

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Widzę, że się zgrałyśmy z "Diabłem" co do czasu i oceny :PP

anulka88

Bez szału film. Mam ochotę na taki horror żebym bała się iśc w przerwie do łazienki ale jakoś nie mogę trafic.
A w nocy też spałam;P Śpię do wiosny, wtedy się rozbudzę;P

ocenił(a) serial na 9
alien_2

Też bym taki chciała... Ale teraz na taki trafić to jak trafić totka... ;p Wszystkie na jedno kopyto... :/
Ohoho... Mi by było szkoda czasu w dzień na sen :PP