http://28.media.tumblr.com/tumblr_lz9naeOSav1rn3ooao1_250.png
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lz9naeOSav1rn3ooao2_250.png
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lz9naeOSav1rn3ooao3_500.png
padłam :D
Jak pierwszy raz zobaczyłam fotki z tej sesji, to moja pierwsza myśl była taka, że ona wygląda tam strasznie staro. Jak nie ona.
:**
Oglądam Lost :D Już 3 odcinki za mną :P
I na razie obejrzałam też 3 odc. Anioły w Ameryce... nuda jak dla mnie. Ale skończę :)
Pierwszy sezon? :) A ogólnie pierwszy raz oglądasz czy oglądałaś już kiedyś? :)
No dla mnie też... :/ Skusiła mnie obsada i opinie, ale... to nie dla mnie... ;/ Ale muszę przyznać, że Pacino i Streep całkiem inaczej wyglądali :))
Ooo... Szkoda... Bo ja mam teraz chwilkę... Jutro może uda mi się wpaść też na troszkę... Dopiero we wtorek wracam do siebie... Ale dzień już zarezerwowany, więc dopiero od środy będę już dostępna :D
Jeszcze nie widziałaś? To idź obejrzeć i napisz jak Ci się podobały wybryki Elki.
:*
Idę z Lost do przodu :))Zaraz włączam 6 odcinek :P
A powiedz mi co jest w odcinkach specjalnych, warto je oglądać??
Fajnie :) Za kilkanaście odcinków spytam za jaką parą jesteś :D
Ja ich nie oglądałam, bo jak poczytałam streszczenia to nic nowego nie wnosiły do serialu, skróty, przypomnienia, lub omówienie czegoś z perspektywy któregoś z bohaterów, więc stwierdziłam, że dam sobie spokój :PP
A to ja też sobie odpuszczę :P
Ale tych Aniołów to mi się kończyć nie chce ;/ Zwłaszcza, że w tym czasie mogłabym sobie oglądnąć 4 odc Lost :D
A nie lubię tak zostawiać serialu niedokończonego, bo mi w kokpicie nie gra :PP
Malaga przemęcz się... Ile Ci zostało...? 2?3? Dasz radę, ja się wymęczyłam, ale przynajmniej nikt mi nie zarzuci oceny, bez obejrzenia czegoś do końca ;p A tym bardziej, że to nie jest długie :)
Nooo :) 3 godziny : Wiem, że przy tym serialu to dużo, bo jest ciężki i specyficzny... ale dasz radę :D Bądź lepsza od malinki :PP
Ale Tobie bezpośrednio kazałam...? Może wyszło jakoś w trakcie rozmowy... Może lubisz Pacino...? Może coś o krótkim serialu była mowa...? Nie pamiętam... ;p A też ja mówiłam o tym serialu, bo naprawdę obsada robi wrażenie, oceny i opinie też nie byle jakie a po seansie... nie wiedziałam gdzie mam włożyć ręcę z bezradności... kompletnie mi nie podeszło, może za głupia jestem... nie wiem... ;p Dlatego też chcę zobaczyć inne opinie :D
Pytałam o jakiś fajny, krótki serial :P
Ocena jest na 8, więc to wysoko, obsada też dobra...ale dla mnie wieje taką nudą, że to aż szok :D Może ja też jestem za głupia na ten serial :D
No właśnie o to chodzi... Nie lubię takich mądrych, ambitnych rzeczy... ;p Chociaż nie znaczy, że oglądam same głupie sitcomy z podkładanym śmiechem lub kino familijne :PP Czasem coś się tradi co naprawdę mną ruszy, ale nie... ten serial kompletnie mnie nie rusza :) A fajnie, że masz podobne odczucia, bo w dyskusji pod serialem same superlatywy, tylko jeden wątek znalazłam, gdzie mogłam się podczepić z moją słabą opnią, ale i on był już dawno opuszczony... :PP Mądrzy ludzie na tym świecie :D
Ja też nie lubię takich seriali/filmów. Przychodzę zmęczona z pracy i nie mam siły zastanawiać się jeszcze co autor miał na myśli :P Wolę coś lekkiego i przyjemnego :)
Jednak od czasu do czasu obejrzę coś "mądrego" :D
Jak skończysz daj znać ;))
Ipomyśl nad "Odwróconymi" za to mogę wziąć pełną odpowiedzialność :D Serial jest świetny :)
Naprawdę... Zobacz sobie oceny, opinie i dyskusje pod serialem i jak się dokładnie zaznajomisz to wtedy podejmij decyzję, ale nie po tym, że zobaczysz, że to polskie i od razu skreślasz... :
Oceny mogą być najwyższe, a opinie najlepsze..ale jak ciągle widzę te same ryje w serialach/filmach to się odechciewa oglądać.. naprawdę ;P
Ale tam akurat nie wszysycy są Ci sami a też trzeba wziąć pod uwagę, że serial był nakręcony już jakiś czas temu, więc nie jest na jedno kopyto... :)
Bez szału film. Mam ochotę na taki horror żebym bała się iśc w przerwie do łazienki ale jakoś nie mogę trafic.
A w nocy też spałam;P Śpię do wiosny, wtedy się rozbudzę;P