Zacznę jako pierwsza...
Co by było gdyby Elena zamieniła się w wampira?
Kolejna osoba odpowiada na pytanie, po czym dodaje swoje "co by było gdyby"
Przekonajmy się jakie byśmy sami napisali scenariusze:)
Elenie by odbiło i uciekłaby z Damonem na 2 koniec świata a Stefan z rozpaczy uchlał się i przespał z Caroline i by był dzidziuś! (choć nie wiem czy to możliwe :P ) xD
Co by było gdyby Tyler zakochał się w Bonnie ? :)
Bonnie by mu dała kosza bo on jest wilkołakiem a Tyler był by załamany.
(Mi jakoś lepiej pasuje Caroline-Tyler,Bonnie-Matt) :D
Co by było gdyby Elijah poświęcił Elenę w ofierze? [ zabił :( ]
Stefan i Damon byliby załamani straciliby sens swojego życie, zaczęli by się obwiniać nawzajem za to co się stało i znowu by się pokłócili a Jeremy by się załamał i chciałby się znowu zamienić w wampira tak jak po stracie Anny.
co by było gdyby uwolnili Katherine z grobowca?
[a to się pewnie stanie] jednakże:
Skruszona i odmieniona dałaby do zrozumienia Stefanowi, że się zmieniła i on by się jej oparł. Elena byłaby załamana, a Damon udowodniłby jej, że jest prawdziwym przyjacielem.
Co by było gdyby Damon nie zabił Lexi?
Lexi zostałaby w Mystic Falls na dłużej, spędzała dużo czasu ze Stefanem, Elena byłaby zazdrosna i zbliżyła się do Damona (tak, marzenia ^^) xD
Co by było gdyby Caroline nie została przemieniona w wampira?
Byłaby nudna i nie lubilabym jej tak bardzo:D Wiodłaby spokojne życie u boku Matta i nie byłaby niczego świadoma, wreszcie, chcąc zakończyc tę sielankę, Damon by ją zabił :)
Co by było gdyby Alaric i Damon poczuli do się miętę (ostatnio czytałam kilka historii na ten temat i dalej mam kwikawkę od tego - kwik! :D) ?
Byłoby strasznie ciekawie!
Wiedli by życie usłane różami w lesie Mystic Falls nosząc różowe bambosze i jedząc jajecznicę z oczu ludzi XD
Co by było gdyby Stefan nie namówił Damona do wypicia krwi tamtej babki? [chodzi mi o te retrospekcje z 1864r.]
Ps. Podałabyś mi linki do tych historii Damon&Alaric? xD moje gg: 7455035
Damon zestarzałby się jak normalny człek i umarł i nie moglibyśmy podziwiać boskiego Iana na ekranie:P
Co by było gdyby Stefana grał Ian, a Paul Damona? (Masakra! :o)
Nie byłoby ciekawego serialu pt. 'Pamiętniki wampirów', Elena wiodłaby szczęsliwe życie u boku Stefana, który się uczłowieczył, a siła ich miłości zniszczyłaby wszelkie zło w każdej postaci
Co by było, gdyby Stefanowi odbiło (interpretacja 'odbicia' dowolna)?
Byłoby nareszcie coś ciekawego bo Stefan to flaki z olejem choć czasem ma fajne momenty
CBBG Stefek uległ Katherine?
Elena byłaby załamana a Damon byłby jej podporą (w końcu zna to uczucie) Elena poddałaby się uczuciu do niego i odkryłaby że związek z nim jest lepszy niż ze Stefano i mielibyśmy dwie pary Stef- Kath i Elena- Damon xD
co by było gdyby:
Elena pierwsze poznała Damona...a dopiero później Stefano?
Myslę, że to samo co jest, to nie jest kwestia kolejności.
W końcu Elena chodziła z Mattem na początku i dla Stefano (między innymi) go rzuciła.
Co by było gdyby Damon znów stał sie człowiekiem?
Okazałoby się, że już od 120 lat ma wątrobę zniszczoną przez alkohol, a jedynym potencjalnym dawcą jest Stefek. Zrozpaczony Damon, od dawna myślący o rozpoczęciu kariery jako główny model Vouge, zauroczyłby Elenę, ta zakołkowałaby Stefka i pobrała wątróbkę - ładując wampirowe podroby w Damona ponownie przeobraziłaby go w krwiopijcę.
Co by było gdyby Stefek odkrył w sobie pociąg seksualny do wilkołaków?
Byłby biedny i bezradny i strasznie z tego powodu wkurzony, Elena stała by się jego niańką a Boonie jego terapeutką, a Stefan by mu robił jeszcze bardziej za tatuśka.
Co by było gdyby Katerina wyznała miłość Damonowi?
Damon oszalałby z radości i robił to co Katerina mu rozkaże. Zabiłby Elenę. A potem Kat zabiłaby go żeby być ze Stefem
Co by było gdyby Alaric zakochał się w Katerinie jak ją zobaczy?
Skoczyliby do łóżka na szybko....
Po czym Damon by jej powiedział, że wie że to nieprawda, ale że nie może tego robić z Eleną, to sobowtór jest wystarczający (póki co;p)
Co by było gdyby Mason nie zginął? (plan A Katy był aktualny?;p)
Zaatakował by Damona, niestety Salvatore by zwyciężył i od tej pory chodziłby na spacer z Masonem na smyczy ;p
Co by było gdyby Jenna zaczęła podrywać Stefana?
Ukrywaliby swą miłość, a co noc umawialiby się na cmentarzu. Damon w końcu by ich nakrył, nakablował Elenie, a ta załamana zamknęłaby się w grobowcu XD
Co by było gdybyśmy pisali scenariusz do TVD? xD
Elena byłaby z Damonem ;]
Co by było gdyby Bonnie przemienili w wampira?;o (co by ona zrobiła)
Nie będę snuć brutalnych scenariuszy, ale jak ona nie znosi wampirów to będąc sama wampirzycą cóż może zrobić ;d
Co by było gdyby okazało się, że Elena pamięta wszystko co powiedział jej Damon?
Na pewno nie mogłaby o niczym innym myśleć, unikałaby Stefcia, byłaby bardziej skołowana niż zwykle. I przy pierwszym bohaterskim czynie Damona rzuciłaby sie w jego ramiona i dała mu soczystego dziękczynnego całusaaaa ;p
Co by było gdyby okazało się, że Matt jest wampirem?
PS. Chciałam zauważyć, że prawie każde pytanie możnaby odpowiedzieć "Elena byłaby z Damonem" itp haha xDDD <delena's fans>
oj fajnie jest tak pomarzyć nie ? xD
To byłoby beznadziejne bo znów zmniejszyłoby się grono ludzi w serialu..
Co by było gdyby Damon zaczął romansować z Rose?
(SPOILER! Cholera, ma coś być między nim a nową postacią :/) <team delena>)
przestałby na chwilę wzdychać do Eleny ale w końcu i tak nic by z tego nie wyszło i Rose miałaby złamane serce, Damon znowu wzdychałby do Eleny i mielibyśmy po prostu kolejne złamane serce, których jak widać nie brakuje.
co by było gdyby: tzn. co by Stefan zrobił (sobie, Elenie albo Damonowi) gdyby Elena rzuciła go dla Damona?
skończyłabym oglądać ten serial podobnie jak inni fani deleny xD
Co by było gdyby w serialu zagrał Gracjan Roztocki?
wzięłabym bandę i napadła na twórców XD
co by było gdyby Damon zakochał sie w Caroline?
Tyler i Matt spuściliby mu manto plus stałby się niewiarygodną postacią;)
Co by było gdyby Stefek zaczął znów zabijać ludzi i pić ich krew?
Zabiłby przypadkowo Elenę, która mając w sobie krew Damona zamienia się w wampira.
Co by było gdyby Major Lockwood nie umarł?
Mason nie miałby wiarygodnej wymówki na przybycie do miasto :P a tak to nic xD
Zagubiło sie pytanie Ananany więc przekazuje dalej:
co by było gdyby: tzn. co by Stefan zrobił (sobie, Elenie albo Damonowi) gdyby Elena rzuciła go dla Damona?
właściwe jest odpowiedz na to pytanie ale dobra...
Stefan chciałby szczęścia Eleny i pozwolił by jej być z Damonem, wyjechałby z mistic falls a z rozpaczy wyszedł na słonko bez pierścienia uratowałaby go przed tym Caroline która od dawna się w nim kocha ale z lojalności do przyjaciółki nie przyznawała się do tego...
Co by było gdyby okazało się że Elena jest w ciąży?
Jeśli byłaby w ciąży ze Stefanem to byłaby klapa z romansu Damon&Elena. Ale ciąża z wampirem chyba nie wchodzi w grę. Może to i lepiej?
Co by było gdyby Elena pocałowałaby Damona na oczach Stefana?
Stefek by cierpiał katusze, a Elena z wyrzutami sumienia błagałaby go o wybaczenie.
Co by było gdyby Damon wreszcie przyznał się Stefanowi że kocha jego dziewczynę?
Stefan by powiedział "Wiedziałem!" a potem by cały czas był tym zazdrosnym chłopakiem ;p
może sie by wszczeli w bójkę czy coś ;p
Co by było gdyby na poćzatku pierwszego sezonu Elena nie miała naszyjnika, a Damonowi udałoby sie ją wtedy pocałować (wtedy przy aucie, co mu dała plaskacza)?
Losy Deleny potoczyłyby się beznadziejnie,a gdy Elena zamieniłaby się w wampira przypomniałaby sobie to wszystko i nie byłoby fajnie;]
Co by było gdyby Katherine uwolniła się jakimś cudem z grobowca?
Ucieszyłabym się, gdyby przyszła do Eleny, a ta przypadkiem miałaby obok siebie drewniany kołek i skończyłaby z tą (...) raz na zawsze.
Co by było gdyby Elena przyznała otwarcie, że kocha Damona i chce z nim być?
Eee. dla mnie to nie wchodzi w rachubę. Ale to moje zdanie, nie wnikam w to. ; )
Co by było gdyby Bonnie była z Damonem?
Ja tego bym bardzo chciała ;D
Chyba bym zwymiotowała;d serio, wtedy ten serial byłby dla mnie totalną klapą chociaż go uwielbiam...
Co by było gdyby porwano Damona? ;d
Elena uratowałaby go narażając swoje życie i na koniec wskoczyłaby w jego ramiona, mówiąc "zrozumiałam w końcu, że kocham Ciebie". Zbyt idealnie? Wiem to surrealistyczne. Ale pomarzyć można.
Co by było gdyby Stefan wyjechał z Katherine?
Elena byłaby załamana, a Damon byłby przy niej wiernym przyjacielem... po czym skończyliby razem : D
Co by było gdyby Matt zginął ?
Załamana Caroline poszłaby wypłakać się do Tyler'a . Wypili za dużo alkoholu , w wyniku czego przespali się ze sobą i Caroline urodziła dziecko wampiro-wilkołaka. ;D
Co by było gdyby Elijah zakochał się w Bonnie ?
Zależy w kim ... Dajmy że z Rose ... To nie zabiłby tego kolesia a Koledzy Salvatore by wykorzystali moment i żyliby dłygo i szczęśliwie ... NIe licząc Damona
Co by było gdyby Elijah zakochał się w Bonnie ?
Bonie by go nie chciała wiec on by ją porwał ... Bonie ze złości odnalazłaby w sobie nowe pokłady mocy i zgładziła pierwotnych
Co by było gdyby całe Mistic Falls znów było świadome istnienia wampirów?
wszyscy zamykali by sie w domach i byli podejrzliwi co do kazdej napotkanej osoby, nawet własnego sasiada. alaric opatentowalby swoje super bronie do usmiercania wampirow i zbil na tym mase kasy. generalnie chaos chaos chaos i panika, pewnie miasteczko zaraz by sie wyludnilo i zostalo siedliskiem samych wampirow. jenna tez by spanikowala i chciala wyjechac z jeremym i elena, ale damon badz stefano, przez wzglad na elene, zahipnotyzowaliby jenne zeby zapomniala o wszystkim i zostala.
co by bylo gdyby ,matt dowiedzial sie ze caroline jest wampirem?
albo nie uwierzyłby albo kompletnie zrozumiał, czemu do siebie nie pasują xd
jesli ją kocha, to spróbowałby to pogodzić, ale byłoby już za późno, bo Car by już romansowała z Tylerem. I matt by sie załamal.
Co by było gdybyyyy Kat i Elena zostały przyjaciółkami, bo odkryłyby że dużo je łączy?:D
Stefan i Damon by tego zupełnie nie rozumieli, a Bonnie by się strasznie zdenerwowała i by zakończyła ich przyjaźń (w sensie Bonnie i Eleny).
Co by było gdyby Tyler w czasie przemiany w wilkołaka zabił Stefana ?
Damon i Elena byli by razem. Do tego, Elna postanowiłaby sie przemienic.
Co by bylo gdyby, Stefan zostawiłby Elene dla Katheriny?
W końcu doczekalibyśmy się pary Damon & Elena. Na co niektórzy (razem ze mną ;-) ) bardzo czekają.
Co by było gdyby Alaric nie zakochał się w ciotce Eleny?
Alaric byłby nudnym nauczycielem, Elena nie dowiedziałaby się, że Isobel jest jej matką, i nie byłoby super akcji Damona i Alarica. ;)
Co by było gdyby Jenna zmarła od tego ugodzenia się nożem ?
Alaracic popadłby w deprechę i w przypływie nienawiści do wampirów.
C b b gdyby w filmie nie było Damona?