Zacznę jako pierwsza...
Co by było gdyby Elena zamieniła się w wampira?
Kolejna osoba odpowiada na pytanie, po czym dodaje swoje "co by było gdyby"
Przekonajmy się jakie byśmy sami napisali scenariusze:)
Sookie został by tylko Bill.
Co by było, gdyby Rose szczerze porozmawiała z Eleną na temat uczuć Damona?
Elena zaczęłaby się poważnie nad tym zastanawiać, aż w koncu doszłaby do wniosku, że dziewczyna ma rację. Ale potem dowiedziałaby się, co łączyła Domona i Rose, więc wściekłaby się na obu i oddaliła od D, po raz kolejny.
Co by było, gdyby John nie wyjechał z miasta i obudził w sobie ciepłe uczucia do córki?
Pozwolił by jej odejść. A ona wykorzystując to uciekła by do swojej ekipy E, D, S, T, M, B, J xD i wszystko wypaplała. Oni by się wzięli do roboty i zaczęli go szukać. Na końcu Car kazała by mu się poddać, a on z miłości do niej sam wbił by sobie kołek w serce. Tak z... Happy Endem :D
Co by było gdyby... okazało się, że Damon będąc w LA, na jednej z imprez ze studentkami, został zauroczony przez pierwotną (bądź silniejszą i starszą wampirzycę) i pod jej urokiem, ożenił się z nią?
Ona wróciła by do MF, bo go bardzo kochała.... ?
Hahah xD ależ to nieprawdopodobne.
Damon nieustannie by ją ignorował, nie wiedząc nawet, kim jest XD No, bo przecież byłby wcześniej zauroczony i nie wiedziałby, że wziął z nią ślub etc.
W końcu wampirzyca spotkałaby Elijaha, podobnego do niej wiekiem i razem z nim chciałaby złapać Elenę, a przy okazji zemścić się na Damonie.
Co by było, gdyby Caroline namówiła Damona do przeczytania wszystkich części sagi Zmierzchu i opętałaby go zmierzchomania? XD No, wiecie, chodzenie wszędzie z książką, ciągłe nawijanie o Edku, Belli etc. xD
Stefan miałby niezłą polewkę. No i nie tylko on ^^.
Wszyscy by go wyśmiewali, a on by się denerwował, co doprowadziło by do jego załamania nerwowego i zamknięcia w psychiatryku, gdzie spotkał by... inne zmierzchomanki ; P
A co by się stało, gdyby tak Jenna zaszła w ciążę z Alaric' kiem? ; D
łoooooo, to by była ciężka sprawa xD A, no właśnie, jakby zaszła w ciążę po tym incydencie (zwiastun kolejnego odcinka), w którym Elena przyłapuje Alarica nago i jeszcze Chunky Monkey - genialne :D
Alaric zostałby opiekuńczym tatusiem, nie odstępowałby Jenny na krok i próbowałby pogodzić pracę jako nauczyciel historii z tajemniczym stowarzyszeniem przeciwko Pierwotnym wampirom (tak sobie to nazwałam XD) i opiekowaniem się ukochaną Jenną oraz nienarodzonym jeszcze maleństwem :D
Co by było, gdyby Anna w niewyjaśniony sposób odżyła?
Jenna dowiedziałby się o wampirach, urodziłby im się śliczny chłopczyk, a za 20 lat z Alaric'kiem polowaliby na Krwiopijców żeby uściśnic relacje ojciec-syn. ;D
CBBG Elena i Katherine zostały kumpelkami? ;D (nie wiem, czy było już takie pytanie wcześniej bo nie czytałam innych odpowiedzi. ;))
Zdaje się, że było, ale to nic ^^
Więc... Obydwie wymyśli by jakiś podstępny plan pokonania pierwotnych, a potem Elena zeszła by się z Damonem a Kat ze Stefkiem i wszyscy byli by happy :D
Co by było gdyby ... Stefan pijąc krew Eleny zapomniał by się i zabił ją definitywnie? XD
Sam popełniłby samobójstwo i koniec serialu. Albo zdesperowany wrociłby do Kat. ;]
CBBG Eleny nie zagrała Nina Dobrev, a twórcy zaangażowaliby jakaś blondynkę o niebieskich oczach? I kto by to mógł być?
To mogła by być... Dolly Parton, nie bez przesady, nie wiem czy ma niebieskie oczy? XD
Było by beznadziejnie, każdy uważał by ją za pustą i takie tam.
Cbbg Stefan zakochał się w Bonnie, która go zauroczyła czarami? XD
Damon na pewno poleciałby na wieeeelkie "balony" Dolly. xD Hahah. Nie, nie żartuje sobie. ;]
Elena byłaby z Damonem. ;D Ale w końcu Bonnie stwierdzi, że jednak czuje coś do Jeremiego i rzuciłaby Stefana, który wróciłby do Kat. xD
Cbbg do MF nagle wróciłaby Isobel, bo zrozumiałaby że chce się opiekować Elena?
I zagubiło się gdzieś pytanie Neff :
"Co by było, gdyby Anna w niewyjaśniony sposób odżyła?"
Jo myślę, że Jeremy kopnął by ją w tyłek, bo już zależy mu tylko na Bonnie. W sumie kibicuję im. Jedna z niewielu par człowiek-człowiek w TVD. ;]
A mnie się wydaje, że wrócił by do niej a kopnął Bonnie xD
No, ale.. nie ma co GDYBAĆ.
Elena by ją ignorowało , bo nie uważa jej za jej prawdziwą matkę xD
Cbbg , Damon oszalał z miłości do E i zaczął tańczyć w klubie jako striptizer ? haha
Ps. załóżmy może jakiś nowy temat... np. x czy y ?
czy 10 pytan o vampire diaries xD co?
Hahha. Elena przychodziłaby wieczorami i wkładała mu do majtek stodolarówki. ;D Jednak jako że wciąż kochałaby Stefana, Damon co noc spał by z jakaś jego "fanką" by stłumić ból. xD
No właśnie, bo już nie ma co za bardzo wymyślać. I tak wszyscy pokazali jak wielka jest ich wyobraźnia. ;D
Ewentualnie Cbbg w serialu gościnnie wystąpiła Lady GaGa i poczułaby miętę do Damona? (haha, jakie głupoty!)
Damon wystąpił by z nią w jej teledysku do piosenki ' vampires really exist and I fall in love with one of them '
gdzie gryzł by ją po ciele xD
dobra to nowy temat tak? ale jaki? ^^
tak wiesz... żeby było dużo odp xD
O taaak. na pewno oglądałabym ten teledysk wyobrażając sobie że GaGa to ja. xD
10 pytan o vampire diaries -> w sensie, że o co tam by miało chodzić?
' Gaga to ja ' o fak , faktycznie :D
No dobra, może nie 10 tylko 5 i...
a nie masz może gg? xD to ci wytłumaczę.
A może założymy ten temat x czy y? Zdaje się, że kiedyś już taki był, ale czemu nie założyć go na nowo? :P Pewnie długo by się pociągnął, bo da się chyba wymyślić więcej takich pytań, niż tutaj, o gdybaniu xD
Przyzwyczaiła by się do tej myśli. Ale w jakiś pokręcony sposób jeden z pierwotnych by ją zabił.
Co by było gdyby Damon zakochał siew Rose.?
Zdałby sobie sprawę, ze to błąd i wyrwał jej serce we śnie xD
Co by było gdyby 146 lat wstecz Katherine nie zdradziła braci Salvatore?
Elena w przypływie zazdrości zorientowałaby się że go kocha i rzuciłaby dla niego Stefana ;P
Co by było gdyby Stefan zostawił Elenę dla Katherine z własnej woli? ;>
Elijah niema ludzkich emocji za dlugo jest wampirem wiec to byla by nieszczesliwa milosc przeszlo by jej po tym jak bym on zabil jej brata
Co bylo gdyby Damon zakochal sie w jemmie ?
Co by było gdyby Damon zniknął z serialu, boooo.....oooo....
....bo ten aktor rzuca grę, by poświęcić się karierze kelnera?
Ah, nawet nie spekulujmy. Większość fanek zaprzestałaby regularnego oglądania, bo znudziły by się każdemu nudne flaczki z olejem pt. "ElenciaLOFStefcio".
Co by było gdyby... Oboje Salvatorowie by wyjechali z miasta, po "cofnięciu" miłości do Eleny?
* Kontynuuje temat, bo nie wiem o co chodzi O_O A jeśli pytanie było, to gomenasai.