Dłuższy: http://www.youtube.com/watch?v=muztsp2qAkI&feature=player_embedded
Krótszy: http://www.youtube.com/watch?v=soB8GmXE8G0&feature=relmfu
Będzie się działo xP
Oglądając zwiastun nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Co to dopiero będzie gdy będę musiał czekać do września na 3 sezon. :O
Nie wiem czemu, ale po obejrzeniu tego zwiastuna tym razem, naszła mnie myśl że Stefan zginie ...
Możliwe. W tym promo też jest Bonnie jeśli się nie myle i Wtedy gdy Stefan krzyczy "no"
Kurcze zaraz ściągnie promo i obejrzę go w programie Nero klatka po klatce XD
Haha wszystko w zwolnionym tempie przeanalizowane. Ta osoba która stoi koło Stefana to siostra Lucki. Tam Klaus rzuca kimś i jak każdy przypuszcza jest to Jenna. Nic więcej nie da się powiedzieć jest kiepski obraz i filmowcy naprawdę nie uronili żadnego szczegółu. Mogę jeszcze tylko powiedzieć, że na tej ręce z różą nie ma żadnego pierścienia, nie pamiętam na którym palcu swój pierścień nosił Stefan. Czyli nic nowego nie wiemy :D
No ale siostra Lucki nie ma rozpuszczonych włosów. Wiem że Damon nosi na lewej a Stefan na prawej (w 1 odcinku tak miał)
Nie daje 100% gwarancji, bo mogę się mylić obraz w tym zwiastunie nie jest najlepszej jakości i co więcej powiem wam, że kiedy tworzyli to promo specjalnie trochę twarz zamazali to Stefana widać o wiele wyraźniej XD
Patrzę na zdjęcia Bonnie i jest inaczej ubrana, ma bluzkę na ramiączka a w tej scenie ubiór bardziej pasuje do siostry Lucki. Ona ma częściowo upięta a częściowo związane włosy.
Właśnie oglądałam zdjęcia Damona i Stefana, żeby zobaczyć na której ręce który nosi pierścień. Damon nosi pierścień na lewej ręce, a Stefan na prawej. W zwiastunie widać prawą rękę bez pierścienia. Zakładając, że różę położył któryś z braci to był to Damon ;) Jednak wydaje mi się mało prawdopodobne widzieć Damona na pogrzebie. Wątpię, aby tą różę kładł któryś z braci.
Jeśli to Jenna to może być to Elejha który ją polubił lub bardziej prawdopodobny Alaric, który ją kochał. Jeśli to Jules to pewnie ręka należy do Tylera.
Nie wiem czy zauważyliście ale w tej scenie widac na 2 planie grób podpisany "Gilbert" dlatego myślę ze to moze zginie ojciec Eleny... (biologiczny oczywiście)
ciekawie by zrobili, gdyby ten grób był grobem Eleny. dramatyzm by był :D oczywiście wiadomo, że "zmartwychwstanie", ale myślę, że byłoby to niezłe rozwiązanie. chociaż - kto składałby kwiaty na jej grobie, skoro większość wie, że miała tą wampirzą krew w organizmie. CHYBA, ŻE tatuś John? on nie wie - acz sądząc ze zwiastuna chyba się dowie w nadchodzącym odcinku..
Myśle,że umrze jakiś człowiek,bo wampirowi by chyba grobu nie zrobili.
W każdym bądź razie wątpie by to była Jenna,bo ona nie ma na nazwisko Gilbert.Jeśli chodzi o śmiertelników to są mi obojetni,tylko po Alaricu bym płakała ; D A najbardziej prawdopodbnie umrze Jules,John lub Jeremy ; D Ale wątpie.
A mooże scenarzyści dadzą nam prezent i Matt odejdzie w zaświaty ^^
Ja uważam, że będzie to John.
Dlatego prawdopodobnie była ta scena na cmentarzu gdy Elena pożegnała się z matką. Wygląda na to, że teraz straci w ogóle rodziców.
Ale przecież widać, że pochowana osoba leży OBOK tego grobu z napisem "Gilbert".
No właśnie mogą to być rodzice Eleny a obok ich grobu ktoś inny nie koniecznie z nazwiskiem Gilbert.
a może to pani szeryf i możliwe że to Damon kładzie róże na jej grobie w końcu współpracowali razem przez pewien czas
A może zabrakło już miejsca na cmentarzu i chowają gdzie bądź. Mogę się założyć, że scenarzyści zrobią nam nie małą niespodziankę.
ale to nie grób rodziców, bo w pierwszych odcinkach wygląda całkiem inaczej i nie ma na dole napisu Gilbert, jak na grobowcu rodzinnym, tylko osobno są dane rodziców, no chyba że to po prostu błąd scenarzystów. a zgodnie z tą teorią to nowy grób i prawdopodobnie wujka Johna.
mi się wydaje , ze to na czym ktoś kładł kwiatka to będzie grób Jenny , no bo w końcu ta czarownica mówiła o przemianie . może Jenna jej nie przeszła i umarła ? nie wiem czy tak może być , no ale ;D a z resztą w opisie do 21 odcinka jest , ze wystąpi tam Jenna , a w opisie do 22 odcinka już o niej nic nie ma. A z resztą , to że na grobie obok było napisane 'Gilbert' , to nie znaczy , że osoba obok też musi być tak napisane . to może być ktoś z rodziny , a Jenna jest z rodziny . nie wydaje mi się , żeby to był Damon , lub Elena . bo tak to nie byłoby sensu kręcić kolejnego sezonu bez któregoś z nich , a jak wiadomo kolejny sezon będzie ;D może nie do końca taki jak dwa poprzednie ,ale będzie ;) ale się rozpisałam xd
Też myślę, że to jednak Jenna. Mogłoby być tak, że przemiana by się nie dokonała, np gdyby Jenna nie napiła się ludzkiej krwi po ''śmierci''.
eeeeee tam.Ja Wam mówię, że zginie Elena (która już przez chwilę będzie wampirem w kolejnym odcinku - oczywiście przed kolejną śmiercią, tą "całkowitą"), a w kolejnym sezonie zstąpi z nieba jako skrzydlata i będzie się unosić w powietrzu i całować ludzi na przywitanie. Byłoby zwałowo i tandetnie, ale przynajmniej zgodnie z powieścią. Kto jest za?
Możliwe że cała trójka zginie elena ,stefan i damon.
"Scenarzystka zdradziła, że sezon 3 będzie "rokiem Pierwotnych". Na chwilę obecną nie podjęto jeszcze decyzji czy Daniel Gillies (Elijah) i Joseph Morgan (Klaus) będą głównymi bohaterami w następnej serii. "Tę decyzję podejmiemy kiedy zabierzemy się za [szkicowanie] fabuły 3 sezonu, co nastąpi gdy wrócę z Meksyku" śmieje się Plec."
Tylko mi takie zakończenie się nie podoba.....................
Proszę Was...
TVD są o D&E&S - nie panikujcie.
To tylko slogan z tym rokiem Pierwotnych.
Dobra, powtarzam się - ale sru;)
II sezon był szumnie zapowiadany jako Powrót suczki - Rok Katherine i co?
Zabrakło Wam w nim głównych bohaterów?
I don't think so;)
no prosze Cie wszystko tylko nie to. jesli pojda w strone szmirowatej ksiazki to ja przestane ogladac pamietniki.
akurat elijah nie trafia w me gusta :D
ci panowie nizej to moj ulubiony team. jak mi ich usmierca razem lub osobno to sie zdenerwuje ;)
http://images4.fanpop.com/image/photos/20600000/Alaric-3-alaric-saltzman-2061936 1-500-333.gif
Ja tam samo! Kładę naciska na Alarica, jeśli on zginie mega, mega się zdenerwuje to moja ulubiona postać. Kiedy Klaus był w jego ciele modliłam się aby nic mu nie było XD
To ja chyba jakaś dziwna jestem, bo ostatnio jestem bardziej za Klausem i Elijahem - bardzo hardcorowi bracia...hihi
Bardzo, bardzo się denerwuję, ponieważ nie wiem czy Elena zostanie tym wampirem czy nie. Mam wielką, wielką nadzieję, ze jednak nie zostanie. Moment, w którym móiła Stefanowi o tych dzieciach i przyszłości był bardzo smutny. No wiecie ale trochę późno jej się przypomniało, że chce mieć dzieci bo na Stefana nie ma co liczyć. Już nie mogę się doczekać piątku!
Nie wiem czy było ale ta lecąca dziewczyna, którą ' popycha ' Klaus, to Elena. I jestem prawie pewna, że owa ręka należy do Jeremiego.