Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

książka

ocenił(a) serial na 5

wczoraj skonczyłem ogladac 2 sezon i tak się zastanawiam jaka część książki będzie teraz realizowana.
Bo czytałem na wiki że autorka napisała trylogie ale z powodu dużej ilości fanów napisała 4 część i teraz się zastanawiam jaka część będzie teraz realizowana, bo zamiast czekać do września to bym sobie przeczytał i wiedział co będzie dalej.
Ten serial jest rewelacyjny.
Ktoś mógł by mi pomóc.
Z góry dzięki.

Jak bardzo skuteczne jest wypraszanie z forum widac po Emilce:)

użytkownik usunięty

po pierwsze to ja sobie poszłam a to ze laska ma nie halo pomysly nie moja wina
ja jej nie wyrzucałam

a po ogladnieciu Borgiów to juz odruch ze mówię ze współczuje
alien_2 na pewno wie o czym mówie.

Wiem:D Nie zaczyna się źle ale potem jest coraz gorzej. Nie czuję się obrażona tym, że mi współczujesz:D

użytkownik usunięty
alien_2

Ale Madelaine inaczej zareagowała, gdy to przeczytała.

Jak?

użytkownik usunięty
alien_2

Zrób dochodzenie;)

użytkownik usunięty

Nie, ale dawałaś jej do zrozumienia, żeby sobie poszła w cholerę jak lubi Zmierzch.
Ja już się nie czepiam, tylko życzyłabym sobie żebyś nie pisała innym, że jestem wielką fanką Zmierzchu, w szczególności Jacoba, która nie życzy sobie obrażania kochanego Twajlajtu, ok?;)

Przecież pisałaś w offtopie 7 że jesteś team Jacob:D przed chwilą to czytałam bo nikt mi nie chciał powiedziec o co chodzi:P

użytkownik usunięty
alien_2

no zesz własnie o tym mówie! XD

Sama musiałam dochodzenie zrobic:D Serio zmierzchowo było:D
Żeby nie było wątpliwości- ja nie jestem team Edłord ani team Dżejkob. Jestem team- skończcie to jak najszybciej;P

użytkownik usunięty
alien_2

witaj w klubie w takim razie "skonczcie to jak najszybciej" xDDD

ja sie za to ciągle łudze, że jak edłort i bella mają dorosłego dzieciaka, który byłby w stulu Lestata ( z królowej potepionych) to moze ich jakos rozrusza....bo narazie mumie udja...XD

ja ciagle próbuje zrozumiec blush....XD

http://www.youtube.com/watch?v=LNUqLSnb6oU
Sosnowska a widziałaś tą wersję??:D ta nie była zła;P Lubię moment The black eyed peas i w tym filmie byłam zdecydowanie team wilkołaki:D

użytkownik usunięty
alien_2

błagam nie ...ty tez team J.....i ty Brutusie?
a tak w ogole co to jest? musze to zobaczy??xDDD

http://www.youtube.com/watch?v=M9M6B9MI-jY
Dlatego jestem team wilkołaki;P Nie powiesz, ze ciebie to nie rusza:D

alien_2

Fajna jest ta parodia, czy nie bardzo?:D Oglądajac zwiastun pośmiałam się nawet. Najlepsze jest " You know who we are? You are Black Eyed Peas?":D

Madame_7

Najlepsze momenty są w zwiastunie:P Można posmiac się z tego jaki Zmierzch jest drętwy, wyśmiewają dosłownie wszystko:P Dobra jeszcze była scena pierwszego pocałunku, może znajdę ją;P

alien_2

Ja czytałam, że ten film jest idiotyczny, bo jak mozna robić parodię filmu, który juz sam w sobie jest parodią :p

Oj tam oj tam :p

Madame_7

http://www.youtube.com/watch?v=8slzLm5LIDQ tu masz dobre sceny- w sumie więcej nie trzeba oglądac;P

alien_2

E, taka parodia w stylu "straszny film";p
Czyli nie dla mnie.

użytkownik usunięty

tak rusza....odruch wymiotny
powinno byc sprzedawane w aptekach

Tak mówisz bo jeszcze nie widziałaś sceny pierwszego pocałunku:D I chyba do 3 części ostatniego:P

użytkownik usunięty

mówisz ze jest az tak zle.... to chyba zobacze ta parodie
tylko ta bella w tej parodii jest fajniejsza:)

Aktorzy w parodii są świetnie wybrani. Bella jest dokładnie tak samo irytująca:D

użytkownik usunięty
alien_2

cos ty w trailerze byla ciekawsza niz oryginalna...XD

użytkownik usunięty
alien_2

Pisałam z przymrużeniem oka, że jak mam być w jakimś teamie to prędzej Jacoba niż Edka. Ale lubię Jacoba i nie musicie mi współczuć;) A gdybym była wielką fanką Tłajlajtu i Jacoba to bym siedziała gdzie indziej niż tutaj;)

Myślę, że jedno nie wyklucza drugiego i można byc fanem Zmierzchu i Pamiętników, spokojnie;p

użytkownik usunięty
alien_2

Ja jestem nerwowa i jak mi ktoś czasem przeinacza pewne rzeczy o mnie to mnie to denerwuje. Cóż poradzić.

Ty w ogóle jesteś nerwowa, napij się ziółek albo zajaraj coś, spojrzysz na świat pozytywniej:D Stres skraca życie, a jak ciebie tak drażni forum to nie wiem jak jest w prawdziwym życiu.

użytkownik usunięty
alien_2

Wróciła Alien dobra rada;)
Nie dzięki, nie muszę jarać żeby być wyluzowana. I nie gadaj, że ciebie nigdy nikt nie wkurzył bo nie uwierzę.

Na forum- nikt aż tak żeby się tak frustrowac:P Emilka czasami ale po krótkiej rozmowie z nią stwierdziłam, że chyba jest nieszkodliwa:P
Jutro jadę nad jezioro więc będziesz mogła cieszyc się moją nieobecnością, ale tylko do wieczora:P Uśmiechnij się trochę;P

użytkownik usunięty
alien_2

mówiłam ze emilka jest nie szkodliwa XD

widzialam ten klip... i cóz .... po prostu ....zmierzch...XD

Vampires suck jest chociaż momentami śmieszne;P Chociaż niektóre sceny które są niby sparodiowane nie różnią się niczym od oryginalnych:P

użytkownik usunięty
alien_2

ja tam mysle ze wyklucza chyba ze ktos nie czai co oglada a moze sie tak zdarzyc
patrz borgiowie - mozna przysnac...

użytkownik usunięty
alien_2

z tą łopatą to mi sie Ze Smiercią Jej do twarzy przypomniało....XDD

użytkownik usunięty

blush....XDDDD po pierwsze.... przeczytaj jeszcze raz to co pisalam
nigdy nie nazwałam cie fanką zmierzchu.... nawet nie pamietalam jak pan J mial na imie a o tym ze jestes w team J to sama napislas XDDDD

i wcale nie dawalam jej do zrozumienia...

użytkownik usunięty

Oj czytałam Twoją rozmowę z Alien. Nie napisałaś od razu co zaszło tylko dawałaś jej do zrozumienia, że jestem fanką Zmierzchu i Jacoba ;) Spoko, Jacoba lubię i się tego nie wstydzę.

I tak nie wiem co zaszło:p rozmowa chyba toczyła się gdzieś jeszcze poza offtopem:P ja się pośmiałam (ale chyba tylko ja)

użytkownik usunięty

nie powiedzialam ze jestes fanka.... chyba ze jestes i sie teraz wsciekasz
ale o zmierzch poszło i o twojego pana J

użytkownik usunięty

OMG:/
O to poszło że Cię prosiłam żebyś przestała kpić z tej "dziewczyny co miała nie halo". Bo to, że sobie komentowałaś jaki Zmierzch jest beznadziejny szczerze mówiąc mnie nie obchodziło. My też pewne rzeczy negatywnie komentowałyśmy. Ale Ty udawałaś, że nie wiesz o co chodzi chociaż mi przyznawano rację.

Więc nie, nie poszło o 'mojego pana J".
Kończę tą dyskusję.

użytkownik usunięty

tak przyznawala ci racje laska od zmierzchu bo myslala ze jestes w jej teamie i raczej i tak nie kminiła o co idzie...

użytkownik usunięty

Ty jak widać też nie...

użytkownik usunięty

blush tu juz nikt nie łapie o co tobie chodzi:)

użytkownik usunięty

Na razie to jesteś Ty i Alien;)
Gadajcie dalej, ja zmykam ;] Cześć.

Cześc:D

użytkownik usunięty

czesc blush:)

użytkownik usunięty

jak już to tłajlajt ....xD

użytkownik usunięty

No rzeczywiście błąd zrobiłam;) Z pośpiechu zapewne...

bobas1989

Serial ma niewiele wspólnego z książkami, pierwotni, historia Kat to wszystko dzieło twórców serialu. Myślę, że scenarzyści będą tworzyć własną opowieść...;)

bobas1989

Nie czytaj książek! Nie powiedzą Ci nic na temat przyszłości serialu, bo za bardzo się różnią, a to tylko strata czasu, bo nie wiem w ogóle, jakim cudem takie gnioty mają taką rzeszę fanów.

użytkownik usunięty
Evarini

Ja nawet nie doczytałam do końca tego tematu tylko od razu odpisałam xD
Rzeczywiście autor/ka łudzi się jeśli pozna dalsze losy serialu...