Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

książka

ocenił(a) serial na 5

wczoraj skonczyłem ogladac 2 sezon i tak się zastanawiam jaka część książki będzie teraz realizowana.
Bo czytałem na wiki że autorka napisała trylogie ale z powodu dużej ilości fanów napisała 4 część i teraz się zastanawiam jaka część będzie teraz realizowana, bo zamiast czekać do września to bym sobie przeczytał i wiedział co będzie dalej.
Ten serial jest rewelacyjny.
Ktoś mógł by mi pomóc.
Z góry dzięki.

ocenił(a) serial na 5
Evarini

Ja mam wakacje nie mam za bardzo co robić to ściągam różne seriale i oglądam, a ten zresztą mi się spodobał i za bardzo nie chce mi się czekać do września i myślałem że w książce będzie mniej więcej opisane dalsze plany serialu

bobas1989

Trzymaj się ściągania seriali :P Nie ma co tracić czasu na "dziełka" pani Smith ;)

ocenił(a) serial na 6
bobas1989

W serialu jest już taki mega "rozjazd" pomiędzy tym co jest w książkach - że czytanie i tak nic nie zdradzi z fabuły;)
Dzięki Bogu.

ocenił(a) serial na 5
WhiteDemon

To pozostaje więc mi czekanie do września

użytkownik usunięty
bobas1989

Jak każdemu.

użytkownik usunięty

Jak się naprawde te ksiązki kończą bo juz było tyle historii ze dramat...

użytkownik usunięty

Przecież pisałam, że nie czytałam...

użytkownik usunięty

aha .... myslalam ze jako fanka pana J

tak wiem to było wredne....XD

Hahaha Sosnowska:P Załóż Lożę Szyderców;P

użytkownik usunięty
alien_2

zaczynam myslec nad tym projektem....XD

to co alien_2 przyłączasz się do firmy i jutro startujemy z pierwsza emisja na forum zmierzchu....

Co ty ja tam nie wchodzę:P Kiedyś już mnie napadły:D Może jeszcze trochę i odkryję w sobie Emilkę;P

użytkownik usunięty
alien_2

bylas tam?
ja jeszcze nie postawilam nogi na tej nieznanej ziemi....XD

Tam to jest dopiero wariactwo. Tam co trzecia ma orgazm jak widzi Edwarda;P Napisałam w jednym czy dwóch tematach ludzi którzy wyglądali na ogarniętych ale nie wracałam tam potem:P

użytkownik usunięty
alien_2

czyli az strach sie bac
to musi byc horror.

użytkownik usunięty

A co, Jacob wystąpił w książkach The Vampire Diaries?
No żesz, ja taka fanka i tego nie wiem;)

użytkownik usunięty

blush z logika o tez porze ciezko...

chodziło o to ze ksiązki VD i zmierzch sa w tym samym stylu, wiec skoro jestes fanka J to znaczy ze taka literature musisz znac
\no nie kaz mi tłumaczyc tak oczywistych rzeczy...

użytkownik usunięty

Dziwny tok myślenia doprawdy...

Jak już napisałam, kończę tą dyskusję.
Powodzenia z Lożą Szyderców;)

użytkownik usunięty

a dzieki:)
musze w koncu wejsc na to zmierzchowe forum...

hehehe wchodz;P ja się dowiedziałam, że nie mam serca i jestem pozbawiona uczuc bo nie wzrusza mnie cierpienie Belli:D

użytkownik usunięty
alien_2

a kiedy ona tak strasznie cierpiala, chyba jak rodzila chociaz to naturalne... ale moze wtedy tez bedzie miala kamienna mine...

użytkownik usunięty
alien_2

ja sie dowiedzialam ze jestem okrutnym podłym człowiekiem na Tudorach bo bronilam Marii krwawej a nie Anny..

hehe a na Tudorach chyba się nie wdawałam w żadne dyskusje, ewentualnie zachwycałam się Charlesem Brandonem:D Idę, bo miałam dzisiaj maseczkę robic twarzy i włosów a skończyło się na tym, że dyskutujemy na forum o Zmierzchu:D

użytkownik usunięty
alien_2

dramatXD
dzieki za linka z ta parodia i powodzenia z maseczkami za chwile bedziesz sie nadawac do jednego z tych filmow:)

Heheh na pewno:D a jutro nie zamulam przed kompem tylko jadę nad jeziorko:D Życzę udanych dyskusji na forum Zmierzchu:D Wątpię czy ogarniesz to ale próbuj;P

użytkownik usunięty
alien_2

na pewno nie w najblizszym czasie:)
tez sie stad wyprowadzam na jakis czas:)
pokazalam własnie twoj trailer bratu..... na scenie z kontraktem popłakał się ze smiechu...