Wyobraźcie sobie,że polscy twórcy chcą nakręcić polską wersję naszego ukochanego serialu. Kogo widzielibyście w rolach Eleny, Stefana i Damona(to dobrze przemyślcie!)Kogo w pozostałych...Czekam na propozycje...
Moja własna-Elena Gilbert-nie wiem skąd to wytrzasnęłam, ale Ewa Farna....
malaszynski na alarica jak dla mnie pasuje :)
a moze rysiek na stefana, grazyna na elene a maciek na damona?:D
nienaiwdze polskich filmów i aktorów i seriali więc ... głupi pomysł, polacy nie umieją grać
Laska,psujesz nam zabawę.Jezu,mea culpa-pomyliłam Lewandowskiego z Żurawskim...........Trza się wieszać...a może Maryś Opania na Stefana, a Englert na podstarzałego Damona?Głośno myślę...
Nie zgodzę się z Tobą, mamy zarówno lepszych i gorszych aktorów, niestety wielu z nich koczuje w tych wszystkich naszych serialach, gdzie nie mogą się wykazać. Tylko takie już nasze przekonanie, że wystarczy że aktor mówi po angielsku i gra w jakimś amerykańskim filmie to jest świetny, a Polak to dno...
Antoni Pawlicki? XD nikt inny mi nie przychodzi do glowy, a on tak średnio mi pasuje, przyzwyczaiłam się chyba do jego wojennego wizerunku :P
tylko musiałby ktoś dać im sznase w jakiejs wiekszej, swiatowej produkcji, żeby mogli się wykazać :D
troche nie na temat ale musialam to wrzucic :D http://www.youtube.com/watch?v=caL8kNYYuOA
Klaudia Halejcio na Caroline, tylko jeszcze loczki...(http://www.filmweb.pl/person/Klaudia+Halejcio-339592) A Maria Góralczyk jako Vicky? :D ;P
Dlaczego musicie obsadzać najgorsze możliwe osoby, jakie się da? xD Halejcio jest straszna, Góralczyk ujdzie, ale Żukowska? Fuj!
Coraz bardziej się przekonuję, że nie dałoby się zrobić polskiej wersji TVD.
No pewnie, że się nie da. Zresztą nasi spece od seriali biorą cały czas tych samych aktorów. Gdyby jakaś polska stacja wzięła się za VD nie zdziwiłabym się gdyby Elenę grała nasza przesłodka Kasia Cichopek ( trzeba przecież brać się za ratowanie jej kariery), Stefana Wesołoski (wiem, że obsadziliście go już w roli Matta, ale przecież połowa nastolatek za nim szaleje), Damon pewnie Damięcki, albo Dorociński, co do Alarica to pewnie daliby Małaszyńskiego ( także uważam, że trafiliście z aktorem).
E tam, nie znasz się :P Elenę grałaby Socha, przecież ona do każdej nowej produkcji się pcha :/
Ona mi na Jenne pasuje xD
http://www.topstars.pl/wp-content/uploads/2011/02/mwmedia_20110208_122136.jpg Ale jej grę aktorską "podziwiałam" jedynie kilka lat temu w "Z jak zazdrość", więc trudno mi powiedzieć :P
O mamo, no fakt przypomina,ale obawiam się, że Jenna w jej wykonaniu byłaby rozlazła jak rozgotowane kluchy. ;)
Cichopkowa nie, bo za dużo kitu ludziom nawciskała i nikt jej teraz już nie weźmie. Ale Jabłczyńska mogłaby zagrać Elenę, na Damona pewnie wzięliby Żurka bo ostatnio TVN go wszędzie wpycha, a z Wesołowskiego zrobili Stefana (lub odwrotnie - Żurek - Stefan, Wesołowski - Damon), Bonnie pewnie zostałaby Kazadi (zważywszy na ilość imprez w oryginalnym VD może na którejś pojawiłby się i Piróg), Caroline - faktycznie pewno Socha, Małaszyński Alariciem a Brodzik Jenną (i te wielkie plakaty promocyjne - Brodzik i Małszyński znowu razem na ekranie!). Rolę Tylera pewnie daliby młodemu Królikowskiemu i ogłosili nowym ,,młodym gniewnym" polskiego showbiznesu.
A o jaki kit chodzi bo ja nie za bardzo interesuję się polskim szołbiznesem ? ;)
Jabłczyńska - o nie! To już wolę Martę Niklińską.
No właśnie, o jaki kit? Bo ja też jestem ciekawa. Dawajcie jakieś newsy ze świata naszych "wielkich" gwiazd.
Cichopkowa reklamowała jakąś smsową loterię czy coś w tym stylu (darmowe smsy co sie nie okazały darmowe :P), ludzie potracili pieniądze, a oszustami zainteresowali sie nie tylko reporterzy a nawet prokuratura :)
Łooooo, nie gadaj. Nasza zacna Kasia i taki występek? No no no rozkręca nam się kobitka, jak to mówią " cicha woda brzegi rwie".
No tak, pewnie wciągali razem proszek a potem prali brudne pieniądze. Ot Ci spryciarze dwa.
A co nie chciałabyś żeby ktoś pranie za Ciebie robił? Pan Zygmunt całkiem przystojny jest, nie wpuściłabyś? Nie no żart, mnie też to dobija, najlepsze reklamy puki co maja samochody i tp oczywiście.
Jakby je dobrze ucharakteryzować to mogłyby być:D
chociaż Żukowska bardziej mi pasuje na Caroline, z tym że troche starsza:)
Ja już mówiłam- Stefan- Borys Szyc, Damon- Maciek Zakościelny-, Elena-Anna Mucha itd według popularności na Pudelku. Tylko musiałyby byc pewne zmiany. Elena koniecznie musiałaby byc z biednej rodziny i poznac Stefana, który ma rodzinna firmę albo przynajmniej bardzo dobrze zarabia. Elena musi ubierac się w H&M lub Reserved. Damon musi strzelac złymi spojrzeniami i uzywac słów w stylu o kurka wodna. Już nie wspomne że nie ma mowy o piciu krwi- tylko Actimel lub Benecol, zależy kto sponsoruje odcinek. trzeba też wcisnąc jak najwięcej produktów do reklamowania. Damon musi wstac rano i powiedziec Nigdy nie wstanę z łóżka zanim nie włączę Radia Zet i nie wypiję dobrej kawy Inki. Stefan natomiast powinien wyjsc z łazienki i powiedziec nic tak nie niweluje uczucia balonika w brzuchu jak Activia. No i tak dalej.Scenariusz w sumie nie ma znaczenia
Twoja wypowiedź to esencja polskich seriali, super, podoba mi się to, co napisałaś.
No to jest straszne, ale niestety prawda. Idę na koncert T LOVE właśnie, weszłam na chwilę żeby powiedziec wam cześc;) A jak jutro wejdę będziemy już po ostatnim odcinku:D Szybko minęło;)
Jak będziesz śpiewała,,Gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje..."to pomyśl o nas.
Nie, lepiej niech nie powstanie byłaby to żenada na całej lini, jak każda podróbka.
To moje subiektywne zdanie, bo nie lubię takich powielanych produkcji, obraz pierwotny jest zazwyczaj najlepszy.
Może na Damona.. wiem, że nikt nie będzie wystarczający... no ale może... *boi się, ze ją zlinczują jak to napisze* xD Jan Wieczorkowski...? http://www.polskiefilmy.com/images/jan_wieczorkowski.jpg
Na pewno lepszy niż Cieszyński, który mi jakoś nie pasuje... Za to Jasio za stary troszkę :P No i do Jasia Somerhaldera mu daleko ;)