PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=197687}

Pcin Dolny

The League of Gentlemen
1999 - 2017
7,8 1,2 tys. ocen
7,8 10 1 1237
Pcin Dolny
powrót do forum serialu Pcin Dolny

Numer 1

ocenił(a) serial na 10

Dla mnie numer jeden wśród brytyjskich(i nie tylko) seriali.Niesamowicie czarny humor,serial inny od innych.Szkoda tylko,że polski dystrbutor nie zdecydował się na wydanie 3 sezonu.Szkoda,ale może kiedyś...

Metzger_213

Czołem, obywatelu! Ja serial obejrzałam już z jakieś 5 razy w ciągu 3 lat i za każdym razem podoba mi się jeszcze bardziej -żałuję wtedy, że już wiem jak się skończy. Twórcy trafili w 100% w twój gust. To unikatowa rzecz z naprawdę dobrym aktorstwem (sama nie wiem, jak oni wyrobili z zagraniem kilkunastu postaci na łebka).Jeśli jakimś cudem obywatel nie widział, to polecam Christmas Special.

Z poważaniem,
Tow. Wiera,I sekretarka filmwebu, szpieg wszechrusi

ocenił(a) serial na 10
zulia_wedrowniczka

Witam,witam.Christmas Special oczywiście widziałem oraz League Of Gentlemen's Apocalypse czyli pełnometrażówka.Zgadzam się w całości z przedmówcą.Salut!

Metzger_213

Obywatelu, ja odkryła coś fajnego i kul, eto czołówka:
http://pl.youtube.com/watch?v=SjmJWVc1RGY&feature=related
ratowanie dziecka z płonącego ambulansu mnie osobiście rozwala. Polecam, chociaż tenże serial- "Garth Marenghi's Darkplace", parodia produkcji z lat 80. + elementy horroru- jest nieco nierówny, to 2 i 3 odcinek są warte obejrzenia. Zdrastwujtie!
PS. CCCP. Och, chyba niedługo zrobię na blogu wątek poświęcony moim ulubionym angielskim serialom, bo razem jest ich duuużo i zasługują.