Pcin Dolny

The League of Gentlemen
1999 - 2017
7,8 1,3 tys. ocen
7,8 10 1 1256
Pcin Dolny
powrót do forum serialu Pcin Dolny

ocenił(a) serial na 10

Dla mnie numer jeden wśród brytyjskich(i nie tylko) seriali.Niesamowicie czarny humor,serial inny od innych.Szkoda tylko,że polski dystrbutor nie zdecydował się na wydanie 3 sezonu.Szkoda,ale może kiedyś...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Metzger_213

Czołem, obywatelu! Ja serial obejrzałam już z jakieś 5 razy w ciągu 3 lat i za każdym razem podoba mi się jeszcze bardziej -żałuję wtedy, że już wiem jak się skończy. Twórcy trafili w 100% w twój gust. To unikatowa rzecz z naprawdę dobrym aktorstwem (sama nie wiem, jak oni wyrobili z zagraniem kilkunastu postaci na łebka).Jeśli jakimś cudem obywatel nie widział, to polecam Christmas Special.

Z poważaniem,
Tow. Wiera,I sekretarka filmwebu, szpieg wszechrusi

ocenił(a) serial na 10
zulia_wedrowniczka

Witam,witam.Christmas Special oczywiście widziałem oraz League Of Gentlemen's Apocalypse czyli pełnometrażówka.Zgadzam się w całości z przedmówcą.Salut!

Metzger_213

Obywatelu, ja odkryła coś fajnego i kul, eto czołówka:
http://pl.youtube.com/watch?v=SjmJWVc1RGY&feature=related
ratowanie dziecka z płonącego ambulansu mnie osobiście rozwala. Polecam, chociaż tenże serial- "Garth Marenghi's Darkplace", parodia produkcji z lat 80. + elementy horroru- jest nieco nierówny, to 2 i 3 odcinek są warte obejrzenia. Zdrastwujtie!
PS. CCCP. Och, chyba niedługo zrobię na blogu wątek poświęcony moim ulubionym angielskim serialom, bo razem jest ich duuużo i zasługują.