http://www.jelonka.com/news,single,init,article,33958
Normalnie nie mogę uwierzyć... Zwłaszcza, że jeszcze niedawno widzieliśmy panią Krystynę na ekranie...
nom ostatnio jeszcze w kiepskich zagrała jako sędzina na sprawie rozwodowej Ferdka, jako Maria Karwasz-Barabasz. Młoda babka, szkoda
Strasznie mi przykro!! :( Świetna postać :( w serialu pewnie zniknie po prostu, bez wyjaśnienia... Kondolencje dla rodziny [*] :(
Ta, Łazankowa wyjedzie na stare lata? Co, że niby zostawi sklep, Wadlewo i Łazanka i wyjedzie jak Teresa do Indii, a stary Łazanek zacznie oglądać się za Wiktorią, Malwiną lub innymi młodymi "spódniczkami"? Najprawdopodobniej albo zaginie w "akcji" tak jak dziadek Antoni i Natalia, kumpel Pawła, Łukasz i jego narzeczona Iwonka czy ostatnio Janek (o nim w ogóle nie słychać) albo nie uśmiercą Natalii, będą o niej nadal mówić, dalej będzie tak jakby "uczestnikiem" fabuły ale nie będą jej pokazywać na ekranie.
Jak ma na imię Łazankowa, Natalia??
I zupełnie mi wyleciało jak miała na imię pierwsza pielęgniarka pracująca z Bartkiem :/ świetna była. I zauważ że też wyjechała, za miłością... Może ktoś dostanie list od niej, może będzie absurd jak z Teresą, kto wie.... Albo wyjedzie na inną wieś, niby do rodziny? Opcji jest wiele, aktorka zastępcza nie wchodzi w grę niestety
Pani Janina? A pamiętam, dostała list od marynarza i uciekła płynąć ze swoją wielką miłością :D. Ale dobrze, że tak się stało, bo przyszła Pani Celina, ona jest świetna :D.
Nie będzie takiej drugiej aktorki, która tak dobrze by ją zagrała. A Łazankowa to nie wiem jak ma na imię, pewnie wspomnieli ale nie pamiętam.
Pani Celina jest w porządku, ale Janina też była świetna! Taki miała charakterek :)
Łazankowa to bez wątpienia bardzo lubiana postać, miała wyrazistą rolę (świetnie zagrana!), była trochę komiczna i miała nieraz poważny udział w fabule, to jej ciągłe rozsiewanie plotek :) nie wierzę, że zrezygnują ze sklepu w Wadlewie, wiele osób się tam spotykało i były ciekawe sceny... Zobaczymy, dokładnie nie wiadomo ile odcinków naprzód nagrano z jej udziałem.
Jak mieszkańcy Wadlewa byli w gabinecie Bartka podziękować bratu Tomaszowi za nastraszenie ojca kolegi Mirka.