http://pierwszamilosc10.pl/fani-pierwszej-milosci-chca-powrotu-mateusza-janickie go-w-roli-pawla/
Wlasnie mialem o tym pisać
Hmm.... Nie spodziewalem się, że tyle osob będzie za powrotem Janickiego do roli. Wręcz jestem zszokowany ile jest tam pozytywnych wypowiedzi odnośnie Janickiego! Widzę, że wiele osób pogodziło się wreszcie z tym, że Krawczyk, choć dobry w tej roli, to już nie wróci i potrzeba znaleźć najlepsze możliwe zastępstwo. :)
Jeśli to prawda, co tu piszą czyli że ten ich profil dostaje wiele maili z prosbą o powrot aktora i że przekazali to do produkcji PM, no to....
Może coś z tego będzie!!!
Aneta Zając mówila mi też (gdy ją spotkalem na planie serialu), że niby los Pawla jest wciąż nierozstrzygnięty i trzeba pisać prośby o Janickiego do produkcji. Skoro z Pniewskim (Krystianem) posluchali i przywrócili go na życzenie bandy nastoletnich fanek....
Wiele na pewno od samego Mateusza zależy (bo nikt mu nie rozkaże by wracał po 10 latach do PM), ale szok... bo sporo glosow jest na TAK! :D
Dodam jeszcze, że to by bylo idealne posunięcie na 10-lecie PM w listopadzie i 2000-ny odcinek przecież się zbliża. No i jest Rafał Cieszyński, ktory partnerował Janickiemu w pierwszych odcinkach. Widzę tu masę okazji do retrospekcji z młodymi aktorami (Zając, Janickim, Zienkiewicz, Płoszajskim i Cieszyńskim).
A najlepsze, że produkcja PM często słucha głosów fanów, o czym dobitnie świadczy choćby przywrócenie postaci Krystiana.
Fajnie, że zostało to nagłośnione, ale pewnie tak czy inaczej najwięcej zależy od samego Janickiego. Stawiam, że żadnego Pawła jeszcze nie ma i wszystko jest możliwe. Wiele osób jest na tak i ja też wole go bardziej od Krawczyka. Byleby tylko aktor się zgodził, byłoby zajebiście :P
Trzeba być dobrej myśli,ale też się nie napalać,bo jeszcze nic z tego nie wyjdzie i będzie rozczarowanie.Tak z innej beczki to Janicki przez 9 lat niewiele się zmienił.
Ja jestem zszokowany ile osób go wspomina, pamięta i lubi. A tak wogóle Aleksandra Zienkiewicz udostępniła ten link na facebooku dzisiaj, to fajnie, niech teraz tam w produkcji działają.
Chyba raczej jeden z jej fikcyjnych, nieoficjalnych fanpejdżów udostępnił. Jedyne oficjalne, prawdziwe i zarazem jej prywatne konto to Alex Kahlo.
Aktorki raczej takie rzeczy nie obchodzą, więc nic dziwnego. Najważniejsze, żeby produkcja postarała się o powrót Janickiego.
Ci od produkcji teraz muszą postarać się o niego. Tyle pozytywnych komentarzy i lajków jest na fb. Niech każdy kto chce Janickiego to napisze na maila do produkcji. Ja napisałem już tydzień temu, niech reszta z filmwebu co chce go TO NIECH NAPISZE! Taki to problem? Przecież go chcecie!