4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

w nowym świecie seriali który wyjdzie w pon jest napisane że ktoś po ich ślubie umrze : O
Nie mogę się doczekać kiedy się dowiem , macie jakieś typy ?

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

Ja stawiam, że to będzie ojciec Igora. I znając życie Igorem tak to wstrząśnie, że postanowi z dnia na dzień stać się lepszym człowiekiem

ocenił(a) serial na 8
refleksion

Hmm... No chyba nie Karol, mimo wszystko szkoda by było. ;p Też bym stawiał na śmierć ojca Igora.

ocenił(a) serial na 2
refleksion

Ile już tych wstrząsów było u Kaczmarczyka :D Najbardziej prawdopodobna jest śmierć Wekslera. Igor mówił, że śmierć byłaby mu na rękę. W końcu żeni się z Sabiną żeby zgarnąć kasę Karola. Jak Weksler umrze, to majątek odziedziczy Sabina...

ocenił(a) serial na 8
nick2008

Mimo wszystko, nie wydaje mi się. Strasburger jest cennym dodatkiem do ekipy aktorskiej tego serialu. :PP

ocenił(a) serial na 2
Cefalix

Ja też go lubię. W sumie jest jednym z lepszych aktorów w obsadzie Pierwszej Miłości...

nick2008

dowiemy się jutro kto umrze :D

użytkownik usunięty
Cefalix

nie moze go zabraknąć bo tak naprawde wszystkie sceny z nim oglądam z zaciekawieniem !!
mogli by go więcej pokazywać bo fajnie gra !!

ocenił(a) serial na 7

Ja już się nie mogę doczekać, aż kupię tę gazetę jutro, jestem strasznie ciekawa! Ale, bardziej niż tego kto umrze, jestem ciekawa, kiedy ktoś zepsuje to małżeństwo...

użytkownik usunięty
irminsoon

ale jak kupisz gazete i sie dowiesz to napisz co i jak ;)

ocenił(a) serial na 7

No pewnie :)

ocenił(a) serial na 6

Tam nic nie pisze, tylko że to jedna z głównych postaci... :P
Ja stawiam na starego Wekslera. W końcu Igor w którymś z odcinków mówił, że planuje się go pozbyć :D tzn nie mówił tego wprost, ale tak sugerowała ta jego rozmowa z Czarkiem bodajże .
No nic, trzeba czekać na jakiś dalszy trop, bo teraz to my możemy jedynie gdybać. :P

użytkownik usunięty
karlie

faktycznie masz racje Czarkowi to powiedzial. ale wolałabym aby raczej to nie byl stary weksler a IGOR !! ;)

ocenił(a) serial na 6

oszalałaś ?! Igor jest zajebisty :D

użytkownik usunięty
karlie

dobrze gra i w ogóle ale nie podoba mi sie ze jest z Sabina dlatego byle nie był z nią !!

rozczarowałam się myslałam że tam coś będzie ;//

ocenił(a) serial na 6
virginia_virgi

czytałam na jakimś blogu, że to może być Igor i w sumie to logiczne - niby Igor chciał sprzątnąć Wekslera, ale on z kolei głupi nie jest, dowie się, co planuje Igor i w rezultacie zabije jego :D A wtedy Natan będzie miał wolną drogę do Sabiny, będzie ją pocieszał i tym sposobem może jakimś cudem będą razem ;D

karlie

szczerze chciałabym żeby to był Igor nie lubię go , nikt go nie lubi .

ocenił(a) serial na 6
virginia_virgi

Ja go lubię, bo coś wnosi do tego serialu, w ogóle lubię tego aktora, ale jeśli padnie rzeczywiście na niego, to... może to i lepiej dla niego ;))

ocenił(a) serial na 8
karlie

Ja też lubię Igora. Wbrew pozorom wiele osób go lubi, bo to niejednoznaczna postać, gra go świetny aktor, w dodatku dużo miesza i nikogo się nie boi. ;p

Oby to nie on zginął. To nic nie musi znaczyć tak poza tym, że tam piszą że zginie jedna z głównych postaci. To tylko dla większego efektu, żeby bardziej zainteresować czytelnika. A może się tak naprawdę okazać, że zginie ktoś mniej ważny. Poza tym trudno powiedzieć czy Igor to jedna z głównych postaci, tak samo Karol - niby całkiem długo występują (zwłaszcza Weksler), ale nie ma ich do tej pory w czołówce. Sabina, Mikser, Radek - to są zaś bez wątpienia główne postaci.

użytkownik usunięty
Cefalix

no tak w sumie z tymi postaciami głównymi to masz racje. a wiadomo kiedy bedzie wszytsko jasne kto to bedzie ?

ocenił(a) serial na 8

No trzeba czekać na dalsze streszczenia. Na odpowiedź pewnie co najmniej jeszcze z tydzień poczekamy.

ocenił(a) serial na 4
virginia_virgi

zginą scenarzyści i rezyserzy...i zatrudnią nowych, oby lepszych...

ocenił(a) serial na 4
virginia_virgi

zginą scenarzyści i rezyserży... i zatrudnią nowych, oby lepszych...