W tej wiosny ma zginąc jakaś czołowa postać w wypadku komunikacyjnym
Można było się domyślić. Zmienili czołówkę i w niej nie ma już Dagi( w salonie jest Natan, Sabina i Radek), więc od razu coś od tej pory podejrzewałam. szkoda że nie zośka:(. Dagę ani lubię ani nie lubię, taka w miarę neutralna postać, choć czasem irytuje bo się wymądrza. Tylko teraz Sabina zostanie bez projektantki.
A ja jestem w szoku! Naprawdę rzadko umiera "święta krowa" w serialu, chyba aktorka chciała odejść na dobre, jak serialowy Patryk.
szkoda ze akurat ona , lubilam ja. nudno bedzie bez niej. zastanawiam sie tylko ile osob jeszcze zabije igor....co za lajdak !
Cóż, jak dla mnie dobra decyzja scenarzystów. Dawno nikt ważny nie zginął, a Daga akurat ze wszystkich młodych bohaterów wnosiła najmniej. Od pewnego czasu nie miała żadnych wielkich wątków (Krystian i jego zauroczenie Dagą to był krótki i marny wątek). Scenarzyści pewnie nie mieli już na nią żadnego pomysłu.
Zanalazłam na fb takie info w jaki sposób dojdzie do tego wypadku w którym zginie Daga wstawiam 2 raz bo nie wyswietla mi komentarzy nie wiem czemu :
Pamiętacie, jak wspominaliśmy, że już wkrótce jedna z pierwszoplanowych postaci straci życie? Dziś wiemy, że będzie to niestety Dagmara!
Kobieta zginie w wypadku samochodowym, w którym będzie uczestniczyć także Sabina. Podczas wspólnej przejażdżki dziewczyny wpadną w poślizg. Po kilku sekundach samochód zacznie dachować, a pasażerki stracą przytomność. Jedna z nich nie obudzi się już nigdy.
Decyzja o uśmierceniu szalonej projektantki należała do scenarzystów, nie do aktorki. Na otarcie łez dodamy, że zanim śmierć Dagi zostanie wyemitowana, minie jeszcze trochę czasu, lecz stanie się to jeszcze w wiosennym sezonie.
Wiadomość o śmierci Dagmary nie jest jeszcze potwierdzona, ale patrząc na zdjęcia, które od kilku dni krążą po internecie, nie ulega wątpliwości, że jest to prawda. Igor nie bedzie chciał zabić Sabiny
Ludzie jest wyjaśnienie sprawy jak dojdzie do tego wypadku czytajcie :
Pamiętacie, jak wspominaliśmy, że już wkrótce jedna z pierwszoplanowych postaci straci życie? Dziś wiemy, że będzie to niestety Dagmara!
Kobieta zginie w wypadku samochodowym, w którym będzie uczestniczyć także Sabina. Podczas wspólnej przejażdżki dziewczyny wpadną w poślizg. Po kilku sekundach samochód zacznie dachować, a pasażerki stracą przytomność. Jedna z nich nie obudzi się już nigdy.
Decyzja o uśmierceniu szalonej projektantki należała do scenarzystów, nie do aktorki. Na otarcie łez dodamy, że zanim śmierć Dagi zostanie wyemitowana, minie jeszcze trochę czasu, lecz stanie się to jeszcze w wiosennym sezonie.
Wiadomość o śmierci Dagmary nie jest jeszcze potwierdzona, ale patrząc na zdjęcia, które od kilku dni krążą po internecie, nie ulega wątpliwości, że jest to prawda. Igor nie bedzie chciał zabić Sabiny
teraz jak wiadomo że Daga zginie to ciekawe jak tam w salonie, w końcu wszyscy są teraz współwłaścicielami. Sabina i Radek fifty-fifty! Tylko kto im będzie szył. Już w ogóle nie mówiąc o tym, że to absurd że Daga szyje te ich wszystkie ciuchy (tak zrozumiałem z ich wcześniejszych rozmów). Każda firma przecież szyje w Chinach, Pakistanie itd a tu biedna Daga szyje to wszystko?
Nie, oni mają krawcową z tego co kojarzę z dialogów. Ona jest projektanką tylko [albo aż ;) ].
No tak Radzio to teraz szycha, lepszy niż Jowita, teraz to ona jest na parterze a on na 10 piętrze. Tylko właśnie ciekawe jak długo. Bez Dagi nie dadzą sobie rady, chyba ze znajdą jakąś projektantkę, bo na szczęście krawcową to mają, Daga tylko projektowała ubrania i coś poprawiała po krawcowych, doszywała itd coś drobnego. No ale nie wiadomo czy teraz biznesik się nie posypie bo oni mają duzo zleceń a jak Daga nagle umrze to nie będą się wyrabiać a tak szybko nikogo nie znajdą, conajmniej kilka dni- tydzień to potrwa a oni nie wyrobią się ze zleceniami. Tak myślę:).
No tak teraz Radek i Daga to szychy i współwłaściciele, wznieśli się na wyżyny i są teraz wyżej od Jowitki. Ale pewnie nie na długo bo Daga zginie, a bez niej nie będą wyrabiać się z zleceniami. Mają krawcowe ale Daga projektowała ubrania i robiła poprawki na ubraniach. Musza znaleźć nową projektantkę ale to pewnie potrwa a oni mają dużo zleceń więc będzie problem. Może skończy się bankructwem.