Radek, Mikser i Błażej- trzech detektywów, trzech muszkieterów! Oni oczywiście znajdą nożownika i złapią, rozwiążą tę zagadkę ! Teb serial robi się z odcinka na odcinek coraz bardziej absurdalny...
To jest chyba najbardziej żenujący motyw od długiego czasu- trzech półdebili, z których jeden jest głupszy od drugiego bawi się śledzenie i łapanie mordercy (5-krotnego, jeśli dobrze usłyszałem). Oczywiście daję sobie rękę uciąć, że uda im się go złapać i doprowadzić przed wymiar sprawiedliwości.
btw. Panowie scenarzyści- miejcie litość...
dorwą skurczybyka - ja wam to mówię! A Ola wyjdzie z deprechy i będą szczęśliwi, to próba ich uczucia, na bank.
Z tym to już przesadzają,policja nie może go złapać a trzech jakichś głupków (bo inaczej nazwać ich nie można) złapią tego psychopate,a złapią napewno;to już wiadomo:) Policja która ma odpowiednie narzędzia do tego nie może a oni nie mając praktycznie nic rozpracują jakiegoś psychopate który zabił pięć osób;porażka.
Marek i Turczyk to już prawie jak małżeństwo albo nawet lepiej,jeszcze jakieś sceny łóżkowe z nimi by sie przydały i podejrzewam że do tego niedługo dojdzie:(
Ten koleś z niemiec oczywiście niedługo wprowadzi sie do Marysi,a co tam w Niemczech zostawił wszystko i przyjechał sobie ot tak do Wrocławia pomieszkać no a u kogo jak nie u Marysi,oczywiście sie w niej też zakochał,ech
Mariusz niby miał nowotwór i chemie a jak go ostatnio pokazywali to włosów na głowie cała szopa,nie wiem czy ci co wymyślają te głupoty wiedzą że po chemii nie ma włosów ani nawet brwi.
Historyjka z tym kolesiem co znaleźli go na trawie,nic nie wie nie pamięta i oczywiśćie Śmiałek z Emilką wzięli go do siebie do domu żeby pomieszkał,ku.wa. to przechodzi ludzkie pojęcie
Cały obraz tego Wadlewa to wogóle jakaś porażka,co to jest???
Jest jeszcze więcej ale nie chce mi sie nawet wymieniać dłużej,to jest opera mydlana dla jakichś babć bez mózgu albo dla chorych na umyśle.
I ta Teresa wyjechała za granice do tych Indii i ma już święty spokój nie musi w tym grać i patrzeć na to wszystko i dobrze zrobiła z tym wyjazdem.
luki341; postaram się rozwiać niektóre twe wątpliwości:
1/ wątek nożownika; jak sam wiesz z policją różnie bywa, nie od dziś wiadomo że aparat bezpieczeństwa w naszym kraju nieco szwankuje. Nie będę wymieniał absurdów o jakich mówiono nie raz np w TV. Może niedorzeczne jest by 3 amatorów robiło takie rzeczy, ale reżyser na pewno ma na myśli aby pokazać że ludziom pokrzywdzonym czasem bardziej zależy niż samej policji na wymierzeniu sprawiedliwości. Ja sam wiem coś na ten temat, bo dostawałem do domu listownie umorzenie sprawy w której za pewne palcem nie kiwnięto.
2/Marek i Antek - element humorystyczny. brawo za ten wątek.
3/ Marysia i Hubert - zgadzam się z tobą, niby rzucił prace karierę tam i życie i przyjechał Audicą za 150 tys do samotnej i sfrustrowanej matki, w której jak się okazuje nieszczęśliwie się zakochał, więc szanse nie powinny być duże, no chyba że ją przewiezie z 2 razy tym pięknym samochodem to wówczas może księżna zmieni zdanie. Generalnie większość z tych głównych bohaterów jest około 30 przed lub zaraz po a ustawieni bardziej niż niejeden emeryt w tym kraju. naiwne.
4/ Włosy po chemii owszem wypadają, ale dopiero po jakiejś serii
5/ Wadlewo - głupie jest jak stodoła, psuje serial na maksa, tak samo jak delirka śmiałka i wszystko to co się działo z Bartkiem, mecze nie mecze, naiwne gierki Wiktorii bez sens! Tak samo Kamil i jego nieoficjalne mieszkanie, a jak się nie mylę to był tam policjant, powinni beknąć. No ale wytłumaczyć to można prowincjonalnymi układami..
6/ popieram
..oj jest więcej, jest. I wymieniać można by bez końca tak bieżące jak i starsze wątki, jednak coś przykuwa uwagę że chce się to po prostu oglądać...