4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Tragiczna ta polska Kolumbia. Czy może być jeszcze gorzej?

Whiskerss

Nie czytam tych streszczeń przyszłych odcinków które są tu publikowane od kiedy zaczął się ten wątek i nie wiem co będzie dalej. Pamiętajcie, że jednak z jakiegoś powodu jutro usiądziecie na dupie o godzinie 18:00 i będziecie oglądać. Och, żeby wam wszystkim, którzy krytykujecie Kolumbie miny zrzedły kiedy pojawi się pierwszy Paweł. Bo mam nadzieję, że tylko i wyłącznie po to jest ten wątek. A potem znowu sceny będą nagrywane na planie we Wrocławiu.

mat161

Miejmy nadzieję, że się pojawi, bo póki co to strasznie męczący wątek.

Whiskerss

Chyba jednak nie :/ A przynajmniej nie w tym wątku. Wchodze na fejsa a tam mi sie wyświetla ze Majka wraca do Wrocłąwia cała i zdrowa. Najeździli sie po Karpaczach czy gdziekolwiek. Żeby taki krótki wątek zrobić. Żałosne. Teraz mnie wkurzyli.

mat161

no sam widzisz ;]

ocenił(a) serial na 3
Whiskerss

Obejrzałam dzisiaj Pierwszą Miłość po raz pierwszy od kilku miesięcy i za głowę się złapałam, gdy zobaczyłam "Kolumbię". Ta laska z Kolumbii (Leticia?) mówiła gorzej po hiszpańsku niż Harcerz. Mało to w Polsce ludzi, którzy potrafią mówić w tym języku bez polskiego akcentu?

anita368

to znaczy ja myślę, że twórcy strzelili sobie w stopę i kiepskie notowania PM polecą na łeb na szyję choć wiadomo powszechnie, że i tak jest cieniutko.

Whiskerss

Jakby Paweł w tym wątku powrócił to by oglądalność była zdecydowanie większa. A tak to co teraz będziemy oglądać? Nastawiałem się na jego powrót a oni sprzątnęli wątek po 5 odcinkach :/

mat161

tak, właśnie były spekulacje, że stary aktor powróci. też na to liczyłam.

Whiskerss

Wyślijcie maila do produkcji o jego powrót, może to coś da. adres atm@atmgrupa.pl Może ukradniemy go z M jak miłość :p