Nie czytam tych streszczeń przyszłych odcinków które są tu publikowane od kiedy zaczął się ten wątek i nie wiem co będzie dalej. Pamiętajcie, że jednak z jakiegoś powodu jutro usiądziecie na dupie o godzinie 18:00 i będziecie oglądać. Och, żeby wam wszystkim, którzy krytykujecie Kolumbie miny zrzedły kiedy pojawi się pierwszy Paweł. Bo mam nadzieję, że tylko i wyłącznie po to jest ten wątek. A potem znowu sceny będą nagrywane na planie we Wrocławiu.
Chyba jednak nie :/ A przynajmniej nie w tym wątku. Wchodze na fejsa a tam mi sie wyświetla ze Majka wraca do Wrocłąwia cała i zdrowa. Najeździli sie po Karpaczach czy gdziekolwiek. Żeby taki krótki wątek zrobić. Żałosne. Teraz mnie wkurzyli.
Obejrzałam dzisiaj Pierwszą Miłość po raz pierwszy od kilku miesięcy i za głowę się złapałam, gdy zobaczyłam "Kolumbię". Ta laska z Kolumbii (Leticia?) mówiła gorzej po hiszpańsku niż Harcerz. Mało to w Polsce ludzi, którzy potrafią mówić w tym języku bez polskiego akcentu?
to znaczy ja myślę, że twórcy strzelili sobie w stopę i kiepskie notowania PM polecą na łeb na szyję choć wiadomo powszechnie, że i tak jest cieniutko.
Jakby Paweł w tym wątku powrócił to by oglądalność była zdecydowanie większa. A tak to co teraz będziemy oglądać? Nastawiałem się na jego powrót a oni sprzątnęli wątek po 5 odcinkach :/