PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34538
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jak wrażenia po pierwszym odcinku nowego sezonu ? Igor dostał to co chciał. Ciekawe czy uda mu się dotrzeć do Monachium.

Krystian sprzedaje narkotyki jest zły na ojca.

Problemy Bartka i Emilki.

Jak wrażenia.

kchm1

oglądałam już parę godzin temu. Taki sobie odcinek, a tyle się na niego naczekałam :P. Ale wiadomo że to dopiero początek przed kolejnymi bardziej ciekawymi i emocjonującymi odcinkami. Ogólnie ok. Szkoda tylko że Radek spóźnił się z dwie minuty :P. Ciekawe czy dopadną Igora. A on też cwaniak że nie leci samolotem. Ale też jak Radek pojechał do mieszkania Sabiny, reszta mogli dalej próbować dodzwonić się do Wekslera i Natana, bo Grażyna miała wyłączoną komórkę to i tak by nie odebrała. Weksler też szybko przelał te pieniądze, szybko wpisał te 20 liczb z konta bankowego Igora. A reszta odcinka bez emocji. Na Krystiana już mogę patrzeć, nie denerwuje mnie, Melka też nie była irytująca w tym odcinku ale Bartek zaczyna mnie już wkurzać swoją osobą .

Penelope261988

Najbardziej czekam na spotkanie Radka i Dragona to będzie jazda a jeszcze Krystian i Melka są z nim powiązani to już tylko zacierać ręce.

kchm1

Dokładnie, będzie ciekawie. To będzie jeden z najciekawszych wątków. W sumie prawie nikt nie lubi Krystiana i Melki a tym bardziej ich oglądać ale perypetie z Dragonem są ciekawe i patrzeć jak ta dwójka nie może sobie z nim poradzić i robią co im karze :). Nigdy nie zapomnę miny Krystiana jak Dragon i spółka wpadli do jego mieszkania. Też ciekawie będzie ponoć u Beaty niedługo. Czytałam w streszczeniach, ale to akurat nie wątki kryminalne. Ciekawe czy Filip wróci. :P.