Wlasnie wyliczylam, ze 15 grudnia 2014 zostanie wyemitowany 2000 odc ;3 Jestem ciekawa co scenarzysci przygotuja na ten odc, zwlaszcza, ze to 10 lecie serialu :D Chcialabym, zeby to byl powrot Pawla, ale to pewnie niemozliwe, bo poki co nikt nie wspomina, o tym by mial sie pojawic... Pewnie bd tak, ze my bd oczekiwali jakiegs hitu, a tu sie okaze, ze bd normalny odc, bez jakiejs rewelacji ;3 a wy jak myslicie? :)
Wszyscy na forum szykujemy się na powrót Pawła:) Albo na dziesięciolecie, albo na 2000 odc:) W każdym razie inny scenariusz nie wchodzi w grę:) I chcemy żeby to był pierwszy Paweł, Mateusz Janicki. Na razie wszystko musi być tajemnicze i twórcy nie zdradzą nam nic w tej chwili, czy wogóle Paweł powróci. Pozostaje tylko czekać:) A Cefalix i Zbiebongo dostarczają nam informacji tutaj na forum w sprawie serialu, więc mamy info zza kulis. Więc to świetnie:) Witaj na filmwebie i na forum:)
Dziekuje, za mile przyjecie ;) sledze forum juz od roku, ale dopiero dzis postanowilam napisac ;d rowniez chce powrotu Mateusza Janickiego, bo ogladam seriam od poczatku i byl w tej roli swietny i nadal jest swietnym aktorem. Idealnie pasuje do klimatu Pm :D dobrze, ze sa takie osoby, ktore odwiedzaja plan i dostarczaja nam informacji. Mam nadzieje, ze wkrotce sie dowiemy co wygarzy sie w tym jubileuszowym odc :) pozdrawiam
Gwoli ścisłości Cefalix chodzi na plan a Zbiebongo daje nam różne wiadomości z sieci ( nikt nie wie skąd je bierze:p ) np. to zdjęcie z planu PM http://s3.ifotos.pl/img/auto1jpg_ewwaeep.jpg A Cefalix pewnie jak będzie miał czas to pójdzie na plan.:)
Widziałam to zdjęcie musi dobrze szukac takich fotek ja probowałam na rózne sposoby i nic nie znajduje. Na pewno się zjawi jeszcze na planie Pm duzo przekazał nam wszystkim informacji Cefalix.
Jak niespodzianka to niespodzianka:-) . Trzeba uzbroic sie w cierpliwosc. Majka,,wzielas pod uwage w swoich obliczeniach,ze 11 listopada moze nie byc PM,bo to swieto? Moze wypasc..
Ja nie liczyłam kiedy wypadnie 2000tysieczny odcinek Pm , no wiadomo ze trzeba czekac co wymysla.
Chciałbym żeby odcinek 2000 był taki. Od samego początku pojawia się Paweł ( Janicki )
ale przez cały odcinek przewijają się różne watki. Fajnie jakby to było tak
pokazane, żeby widz się nie cierpliwił na spotkanie Pawła i Marysi.
A w ostatnich sekundach odcinka, Majka widzi Pawła i on ją. Przebiją się wzajemnymi
spojrzeniami i odcinek się kończy. Czyli tak jak to było na końcu pierwszego odcinka w 2004 r.:)
Co wy macie z tym Janickim ? W ilu odcinkach zagrał ten aktor- 20 ? A wy cały czas Janicki i Janicki
Janicki gral w pierwszych 60 odc. To w wiekszosci dzieki jego roli ludzie zaczeli ogladac ten serial, byl najlepszy, byli zawiedzenie, gdy tak szybko zmienili glownego bohatera. Swietnie wygladal razem z Aneta Zajac :D z rezszta, mysle, ze sama Aneta chcialaby jego powrotu. Jednak jezeli on nie zgodzi sie zagrac, bo w koncu minelo 9 lat od kiedy go nie ma w serialu to nikt na sile go nie zmusi. Pewnie wielu z Was nie pamieta pierwszych odc i nie ma pojecia, o tym, ze w ogole byl ktos taki jak Mateusz w serialu. Moim zdaniem nie ma sensu dawac nowego aktora do roli Pawla, skoro Krawwczyk w 100% nie wroci, a Janicki nie bd chcial to lepiej zakonczyc postac Pawla na zawsze, bo to nie mialoby juz sensu...