Mial byc tylko miesiecy. Pozwolil Beacie mieszkac w jego mieszkaniu,ale pod warunkiem,ze przywroci ona jego dawny wyglad na
jego powrot. Daga juz dawno wrocila,ale po nim slad zaginal. Nie,zeby mi go brakowalo,ale tak mnie to zastanawia. Pamietam,ze jadl
na sniadanie pizze :D. Krolowi to sie nie podobalo i mu ugotowal mu pare rzeczy. Lepiej,zeby nie wracal,bo Kinga znowu bedzie sie
denerwowala,ze ten kreci sie wokol Majki. Teraz ma pretensje do Harcerza,ze ten skacze wokol kuzynki.
Myśle, że póki co scenarzyści nie mają na tę postać pomysłu, dlatego wysłali go do Hiszpanii i dalej nie wraca... Wokół Majki kręcą się teraz Harcerz i Aleks, po co jeszcze Szymon? A Beatka i Filip tak się zadomowili w jego mieszkanku, że raczej prędko pewnie się z niego nie wyniosą. Wg mnie są małe szanse na powrót Szymona, przynajmniej w najbliższym czasie.
dokładnie .Dużo jest teraz scen z Beatką i Filipem a mieszkać gdzieś muszą powrót Szymona jest mało realny bo by ich pogonił,do tego Marysia ma Aleksa Daga z nim skończyła jakoś do Błażeja nie pasował więc nie bardzo jest co dla niego wymyślić i tak siedzi bespiecznie w Hiszpanii wraz z Olą i jej ukochanym