4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Mial byc tylko miesiecy. Pozwolil Beacie mieszkac w jego mieszkaniu,ale pod warunkiem,ze przywroci ona jego dawny wyglad na
jego powrot. Daga juz dawno wrocila,ale po nim slad zaginal. Nie,zeby mi go brakowalo,ale tak mnie to zastanawia. Pamietam,ze jadl
na sniadanie pizze :D. Krolowi to sie nie podobalo i mu ugotowal mu pare rzeczy. Lepiej,zeby nie wracal,bo Kinga znowu bedzie sie
denerwowala,ze ten kreci sie wokol Majki. Teraz ma pretensje do Harcerza,ze ten skacze wokol kuzynki.

ocenił(a) serial na 5

Na pół roku wysłali Szymona do Hiszpanii i jakoś go dalej nie ma w Pm

Szymon/ ten aktor gra w Przyjaciółkach i jest zakochany w szefowej heheh.

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

Taa, a o pierwszej miłości zapomniał. Marysia usycha z tęsknoty ;P.

ocenił(a) serial na 8

Myśle, że póki co scenarzyści nie mają na tę postać pomysłu, dlatego wysłali go do Hiszpanii i dalej nie wraca... Wokół Majki kręcą się teraz Harcerz i Aleks, po co jeszcze Szymon? A Beatka i Filip tak się zadomowili w jego mieszkanku, że raczej prędko pewnie się z niego nie wyniosą. Wg mnie są małe szanse na powrót Szymona, przynajmniej w najbliższym czasie.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

dokładnie .Dużo jest teraz scen z Beatką i Filipem a mieszkać gdzieś muszą powrót Szymona jest mało realny bo by ich pogonił,do tego Marysia ma Aleksa Daga z nim skończyła jakoś do Błażeja nie pasował więc nie bardzo jest co dla niego wymyślić i tak siedzi bespiecznie w Hiszpanii wraz z Olą i jej ukochanym

użytkownik usunięty
ewi184

A nie moglby miec watku niezwiazanego z Marysia?

ocenił(a) serial na 8

pewnie nic sensownego nie potrafią dla niego napisać

użytkownik usunięty
ewi184

Licza na to,ze widzowie zapomna o Szymonie,ale nic z tego.

ocenił(a) serial na 8

dużo jest takich wątków że nie dokończyli,pomineli itp a zaczynają inne

użytkownik usunięty
ewi184

Tak,to prawda. Nie zostalo wyjasnione co stalo sie z Majka,pierwsza miloscia Pawla.