4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

A gdzie jest Gabi?

użytkownik usunięty

Ta ruda co pracowala w Barbarianie jakis czas. Klocila sie z Kaska, a potem on chcial
ja poderwac,ale ta go odrzucila twierdzac,ze nie jest w jej typie.

wyjechala

ocenił(a) serial na 1

ty niezły orient jej już nie ma jakieś 2 lata :) jeszcze paweł był :D

użytkownik usunięty
blade96

No wiem,ale wczoraj sobie obejrzałam kawałek odcinka na Polsat film i akurat była scena jak Kaśka wypytywał Gabi czy mają szanse, a ona mu powtarzała,że nie jest w jej typie. Kaśka nie poddawał się i zapytał czy moze z profiilu ładnie wygląda. Gabi mu na to:"jest jeszcze gorzej". Wtedy mi się przypomniało,że ona tam była:D. A gdzie wyjechała?

ocenił(a) serial na 1

tego nie wie nikt :D Ale jak chcesz się dowiedzieć to oglądaj regularnie na polsat film i już

użytkownik usunięty
blade96

Za bardzo czasu nie mam. Poza tym zapominam o tym,ze leca powtorkowe odcinki na polsat film. Wolalabym obejrzec takie sprzed kilku lat kiedy Majka byla maslana i zadnego innego faceta nie byla w stanie pokochac poza Pawlem,a teraz ma co chwile innego. To byly czasy :D.

ocenił(a) serial na 4

wystarczy wejść na IPLA!

użytkownik usunięty
mateusz815

Taa,ale mi slabo dziala. Poza tym do szalu doprowadzaja mnie ponad 2 minutowe reklamy przed uruchomieniem ipli i 3 przerwy podczas ogladania. Aby pozbyc sie ich to trzeba zaplacic. Szkoda mi kasy.

ocenił(a) serial na 5

No strasznie kasują se na tej Ipli ,żeby pozbyć się reklam trzeba płacić i jeszcze drogie to jest.

użytkownik usunięty
gumis882

Zarobic chca i tyle. Cwaniaczki.