Jakiś czas temu gościłem na planie "Pierwszej Miłości". Mam na sprzedaż autografy Marysi, Kingi,
Błażeja, Miksera, Kaśki, Sabiny i Huberta. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt gg
47612845
Jakim trzeba być idiotą żeby odkupywać kartkę papieru z podpisem jakiegoś pseudo aktora od jakiegoś pseudo cwaniaczka, który próbuje na tym zarobić ? ;)
Jakim trzeba być idiotą, żeby udzielać się w wątku, który Cie nie dotyczy? :) Cwaniaczkiem możesz nazwać kogoś ze swojej rodzinki, jeśli Ci na to pozwolą.
dlaczego chcesz je sprzedac i za ile??!! ja bym je oprawil w ramke i na sciane!!!! sa bezcenne!!!
Bo sam dla siebie mam swoje. Specjalnie wziąłem na plan kilka zdjęć, abym później mógł je sprzedać ew. dać rodzinie. Kilka rozdałem, kilka mi zostało, więc pomyślałem, że sprzedam. Napisz najlepiej na gg, bo jak widzisz w moim temacie pisze osoba, która ma wysokie mniemanie o sobie.
Pozdrawiam.
Cóż za debilizm sprzedawać autografy jakiś marnych aktorów, ale nie martw się większymi debilami są ci co je kupią.
Jeśli kogoś interesuje ten serial, czy jego aktorzy to indywidualna sprawa. Jeśli boli Cie to, że kogoś interesuje ten serial, to wyżyj się gdzieś indziej. Pozdrawiam.
Jak będziesz miał do sprzedania stanik bądź majtki Sabiny daj znać. Kartką papieru z podpisem mogę sobie dvpe podetrzeć :D
Widzę, że lubisz deseczki :) Sabina nie nosi stanika, bo nie ma na co go nakładać. Pozdrawiam.
to moze byc w sumie dobry interes :D sprzedawanie falszywych autografow :D ilu jest takich debili co to kupia bez chwili zastanowienia? :D
Wlasnie mi sie przypomnialo ze takze posiadam pare autografow, udalo mi sie je zdobyc jak bylem niedawno we wroclawiu w barbarianie, sprzedam taniej bo za 5 zl jak coś to PM
5zl? dam max 5gr od papierka. moze wyjdzie taniej niz za papier do dupy. wiadomka trzeba oszczedzac na czym sie da