PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34532
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

AUTOGRAFY

ocenił(a) serial na 10

Jakiś czas temu gościłem na planie "Pierwszej Miłości". Mam na sprzedaż autografy Marysi, Kingi,
Błażeja, Miksera, Kaśki, Sabiny i Huberta. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt gg
47612845

mati113

Jak nie masz autografu bereciary to nie jestem zainteresowany ;-)

ocenił(a) serial na 10
Gibon1991

W takim razie nie widzę sensu wypowiadania w moim wątku :)

ocenił(a) serial na 5
mati113

Jakim trzeba być idiotą żeby odkupywać kartkę papieru z podpisem jakiegoś pseudo aktora od jakiegoś pseudo cwaniaczka, który próbuje na tym zarobić ? ;)

ocenił(a) serial na 10
dziubek1991

Jakim trzeba być idiotą, żeby udzielać się w wątku, który Cie nie dotyczy? :) Cwaniaczkiem możesz nazwać kogoś ze swojej rodzinki, jeśli Ci na to pozwolą.

użytkownik usunięty
mati113

dlaczego chcesz je sprzedac i za ile??!! ja bym je oprawil w ramke i na sciane!!!! sa bezcenne!!!

ocenił(a) serial na 10

Bo sam dla siebie mam swoje. Specjalnie wziąłem na plan kilka zdjęć, abym później mógł je sprzedać ew. dać rodzinie. Kilka rozdałem, kilka mi zostało, więc pomyślałem, że sprzedam. Napisz najlepiej na gg, bo jak widzisz w moim temacie pisze osoba, która ma wysokie mniemanie o sobie.

Pozdrawiam.

mati113

Cóż za debilizm sprzedawać autografy jakiś marnych aktorów, ale nie martw się większymi debilami są ci co je kupią.

ocenił(a) serial na 10
anonymouss

Jeśli kogoś interesuje ten serial, czy jego aktorzy to indywidualna sprawa. Jeśli boli Cie to, że kogoś interesuje ten serial, to wyżyj się gdzieś indziej. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
mati113

Jak będziesz miał do sprzedania stanik bądź majtki Sabiny daj znać. Kartką papieru z podpisem mogę sobie dvpe podetrzeć :D

ocenił(a) serial na 10

Widzę, że lubisz deseczki :) Sabina nie nosi stanika, bo nie ma na co go nakładać. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
mati113

a ciekawe jak udowodnisz autentycznosc autografow tych osob...?

użytkownik usunięty
mati113

to moze byc w sumie dobry interes :D sprzedawanie falszywych autografow :D ilu jest takich debili co to kupia bez chwili zastanowienia? :D

użytkownik usunięty

stanikiem albo majtkami tez mozna sie podetrzec :D

mati113

ty tak na serio?!

mati113

Dziwne...

mati113

Jako kto tam gościłeś? Wizytacja z Ministerstwa Kultury?:P
W jakiej cenie poszczególne autografy?

ocenił(a) serial na 10
malafrezja

Mam w ekipie znajomego. Hm, mysle, ze 10zl to odpowiednia suma.

mati113

drogo:P

ocenił(a) serial na 10
malafrezja

Przecież Ja nikomu na siłę tego nie wpycham, prawda? Niech leżą :-)

ocenił(a) serial na 4
mati113

Wlasnie mi sie przypomnialo ze takze posiadam pare autografow, udalo mi sie je zdobyc jak bylem niedawno we wroclawiu w barbarianie, sprzedam taniej bo za 5 zl jak coś to PM

użytkownik usunięty
lww

5zl? dam max 5gr od papierka. moze wyjdzie taniej niz za papier do dupy. wiadomka trzeba oszczedzac na czym sie da

ocenił(a) serial na 10

To jest zdjęcie. Pozdro

użytkownik usunięty
mati113

oj czyli nie kupuje

ocenił(a) serial na 10

Pozdrowka :) Milego wieczoru

ocenił(a) serial na 2

10zl to bym mógł dać za noc z Marysią :D

nick2008

chyba tyle brała jak była ze zbyszkiem