http://pierwszamilosc10.pl/justyna-nowa-dziewczyna-adama-zdjecia/
Nie mogę się doczekać jak zachowa się Kinga jak ich zobaczy?
Ostatnio z niej taki pies ogrodnika
oj będzie ,będzie Przecież ona robiła Majcę akcję o Aleksa i Szymona, łzy ma w oczach na myśl o szczęściu Artura wścieka się na ojca i Anetę,więc jak zobaczy zakochaną parę to wyjdzie z siebie i stanie obok:) hahah
no dokladnie - Adam i ciacho? chyba jakieś stare na którym ząbki można połamać ;)
stare to mało powiedziane;) ale każdy ma swój gust Dla nas to odpad z cukierni dla koleżanki świeże ciacho
Adam wygląda "ciapowato" i zachowuję sie "ciapowato"...ciekawe czy ten aktor poradził by sobie w roli..hmm groznego gangstera?
eee...kiepsko to widzę
hehe...ciekawe czy by potrafił trzymać broń w dłoni,jedyne co potrafi ten koles trzymac to albo gazete,filiżanke kawy albo kwiaty dla Kingi prosząc czy może zatrzymać sie na kilka dni w mieszkaniu z nową dziewczyna bo stęsknił sie za dzieciakami.
Ech ale bym chciał zobaczyć taką absurdalną scene,ale scenarzysci chyba jednak nie będą aż tak głupi!
a Kinga jeszcze kłóciła by się z ojcem że Adam ma prawo tu być ze swoją dziewczyną w końcu to ojciec twojego wnuka tato.
ten adam to jedna z największych porazek pm xD juz sam fakt ze jest tancerzem to kpina jak dla mnie. tak wiem ze rózne są zawody itd ale dla mnie facet który tanczy to taka ciapa :D facet powinien byc z krwi i kosci a ten pewnie nawet siekiery czy młotka by nie udźwignął :D
To taka "męska baletnica",ten gosciu nie nadawał by sie do pracy fizycznej,pamietam jak sie Artur nad nim zlitował i dał mu u siebie prace,wytrzymał kilka dni na sam koniec robiąc niezły burdel w biurze,doszło pózniej do jakiś rękoczynów między nim a Arturem,to sie nazywa wdzięcznosc!
Artur się nawet nie bronił pewnie nawet dość słaby Artur jest od niego silniejszy.
Artur głupiutki jeszcze wczesniej dał Adamowi premie...heh..zapewne "motywacyjną",ale cóz wiadomo że Artur robił to wtedy tylko ze względu na Kingę i na ich problemy finansowe
kiedyś widziałam z nim reklamę Grał tak jak miałby zaraz usnąć tak jak piszesz ciapowato
nie ale skoro jej się podoba ma prawo:) na mnie się oburzyła że zaprotestowałam
oczywiście że ma prawo nawet jakby podobał się jej Bartek Zukowski ale faktem jest że niektóre osoby mają większe powodzienie a inne mniejsze.
Adam na pewno ma bardzo niskie Ale w serialu jak jakiś facet jest przystojny to z charakteru jest okropny więc Adam może się podobać taka ciapka
Myślałem że zniknie i tylko Kinga będzie np mówić dzisiaj mam bajerę bo Adam zajmuje się dziećmi albo ustaliliśmy że Adam będzie płacił tyle a tyle na Maćka.
Luis, dla Ciebie co drugi facet w PM to mięczak. Strasznie nadużywasz tego słowa. ;)
tak to napisz mi kogo do tej pory nazwałem mięczakiem bo nie wydaje mi się że było tego tak dużo.
No dobra, przesadziłem, bo używasz często wymiennie dwóch określeń "mięczak" oraz "frajer". Błażej (tu się zgodzę) to mięczak Twoim zdaniem, Natan, Szymon chyba też, podobnie chyba też o Radku coś pisałeś, a Weksler, Artur frajerzy. Nie mam aż tak dobrej pamięci, no ale często używasz tych dwóch słów. ;)
bogiem słownictwa owszem nie jestem.ale jest coś takiego jak frajer w sensie zachował się jak frajer albo wobec tej postaci zachował się jak frajer jest.Artura lubię i szanuje i uważam że nie jest frajerem ale mięczakiem ale w sprawie Zośki zachowuje się jak frajer i według ciebie to samo co być frajerem zawsze?
Natan to też fajny facet,meski,odważny,zdecydowany ale z relacjach z Sabiną miękną mu nogi i co też mam napisać że to on nosi spodnie w tym związku żeby nie było oskarżenia że się go czepiam?
Weksler pisałem że ostatnio zrobił się mieczakiem i tylko na gruncie prywatnym więc to chyba też nie jest klasyczny mięczak?
o Błażeju,Szymonie czy Radku dużo osób pisze że to mięczaki więc chyba 3 osoby to nie tak dużo no chyba że w serialu mamy 6 męzczyzn?
Dobrze, przesadziłem z tą "połową". To napisz mi kto Twoim zdaniem jest obecnie serialowym nr 1, jeśli chodzi o męzczyzn, komu z nich najdalej do mięczaków i frajerów? Ciekawi mnie Twoja opinia. ;) Wybierz tylko tego najlepszego.
najlepszego ciężko wybrać ale daje ci słowo honoru że sporo facetów w serialu uważam za męskich i to nie jest tak że wszyscy to cioty,pierdoły,frajerzy cieniasy itd.
męski napewno jest właśnie Artur,Natan,Karol(zawodowo a nie prywatnie),Grzegorz,Mikser,Dominik.Robert,Seweryn,MArek,Paweł,Hubert,Aleks(poza tym że łatwo go zastraszyć),Ludwik,męski był też Kuba.więc jak widzisz więcej facetów mam za męskich niż za cioty(zresztą trudno żebym takie tuzy jak Adam,Radek,Błażej,Szymon miał za herosów.
owszem,poza tym Ludwik ale on mało gra,Hubert przed pojawieniem się Sandry,Seweryn,Mikser to chyba czołówka.
wiesz,poza tym ostatnio jeden gośc założył temat że Mariusz mógłby wrócić i kumplować się z tymi frajerami Błażejem,Mikserem,Radkiem więc też można byłoby się go czepiać że wszędzie widzi cioty.
Ludwik nawet miewał dawniej swoje mniejsze wątki, ale teraz jak nie ma jego najlepszego kumpla - Pawła, to już na pewno nic mu nie wymyślą. Do Anety to on raczej nie pasuje, a szkoda, bo to chyba ta sama kategoria wiekowa.
Hubert u mnie też kiedyś był numerem 1.
Kacper jeszcze jest w porządku. To teraz taki "etatowy" policjant we Wro, często się w coś angażuje.
podobały mi się sceny jak brał PAwła za bety mało kto by się w serialu odważył,Szymon ostatnio prawie z mieszkania uciekł.Aneta ma MArka więc raczej nic z tego poza tym Ludo był znany głównie w straży a teraz głównie jest w kuchni której nie pokazują.
Ja się w tej kwestii nie wypowiadam bo to nie moja "Działka"..
poza tym gdybym to zrobił to było by "Trzech na jednego"
a ja tu nie chcę nikomu podpaść
Adama postawił bym tuż obok Błażeja...podobni..te same cechy itp..heh
Jestem facetem i do tego hetero, ale muszę przyznać Ci rację. W tej nowej fryzurze naprawdę nieźle się Adam prezentuje. W sumie ja tam nic do Adama nie mam. Raczej pozytywna postać, mimo iż trochę ciapowaty. Ale czy w życiu nie ma takich typów? ;)
Ja się cieszę, że Adaś się pojawi, całkiem go lubię. Chociaż jest "jakiś". Jak wyznał Kindze przy kotlecie, że ją zdradził i że to w ogóle nie ma znaczenia, że nie ma o czym mówić to myślałem, że padnę :)
MArek też jak na początku powiedział Teresie że jej nie kocha mówił jakby sobie jaja robił.