4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

http://pierwszamilosc10.pl/justyna-nowa-dziewczyna-adama-zdjecia/

Nie mogę się doczekać jak zachowa się Kinga jak ich zobaczy?
Ostatnio z niej taki pies ogrodnika

ocenił(a) serial na 8
aron312

Adam to taka niedołega życiowa a poderwał kolejna dziewczynę,Kinga wpadnie w szał. Znając Adam nie zdziwię się jak będzie chciał przez parę nocy u Kingi pobyć hahah

użytkownik usunięty
ewi184

To żle że wraca bo może wróci do Kingi.Kinga zacznie o niego walczyć a on uzna że liczy się tylko Kinga.miałem nadzieje że będzie sie pojawiał jak Hubert od święta spotkać się z dziećmi i siostrą.

ocenił(a) serial na 8

on mi się z taki nieudacznikiem życiowym kojarzy od momentu jak pieniądze przegrał jakoś nie widzę udanego związku z Kingą, Nigdy do siebie nie pasowali

użytkownik usunięty
ewi184

Kinga to też żadna kobieta sukcesu.raczej frustratka której wszystko się należy.

ocenił(a) serial na 8

wiem Ona nawet nie ogarnia dzieci i mieszkanka a pracy przecież nie ma Jak by miała tak 8 godz od do popracować zająć się dziecmi domem i życiem to pewnie samobójstwo by popełniła

Ta scena jak prasowała ubrania podczas wizyty Majki,te wory pod oczami i zmeczenia było słychać w jej głosie,już nawet nie miała siły kłócic sie o faceta i jej dogryzać,widocznie wpadła do "Barbariana" na kontrole i do fitnessu i to ją fizycznie wykończyło.
Ten sukces naprawdę ją wykancza a może to cisza przed burzą bo jak Adam wpadnie z nową laseczką to sie dopiero "rozkręci"!

użytkownik usunięty
aron312

ta ich rozmowa to żenada.Maryśka po chamskim zachowaniu poszła poskarżyć się Kindze która im nie kibicuje to już lepiej jakby się Kaśce poskarżyła.

Majka i tak była skromna w tej wypowiedzi,gdyby jej powiedziała co zamierzał zrobić Aleks po pijaku Kinga ze szczescia skakała by po pokoju pod sam sufit,Majka ma pecha do facetów bo kazdy z nich lubił zaglądać do kieliszka jak ma łproblemy (Paweł,Hubert a teraz załamany Aleks)ale usmiechu na twarzy Kingi po kolejnym rozczarowaniu kolejnym facetem siostry nie zniosę.

użytkownik usunięty
aron312

dlatego nie rozumiem czemu Kindze że zali jak może Anecie,Beacie czy nawet takiemu Ludwikowi.