pomijam kwestię czy przystojny bo to zależy od gustu, ale zwyczajnie irytujący. mimika, bezczelny głos, teksty... przy nim nawet Kinga wydaje się sympatyczna
True, true. Ze swojej strony dodałbym, że:
- mawia się, że w każdej plotce jest ziarno prawdy, a wiadomo, że po przedszkolnych korytarzach krążyły o nim i jego zainteresowaniu dziećmi plotki dość nieciekawe.
- podstawowa zasada: przed potencjalnym teściem nie zgrywa się taniego cwaniaka, tylko zagryza zęby i udaje ucieleśnienie wszelkich cnót, z kulturą osobistą i szacunkiem wobec starszych na czele.
hehe olewanie starszego kolesia, u ktorego sie mieszka i sypia z jego corka to podstawa;p
To wszystko prawda, ale jeszcze gorszy jest ten cały Robert. Drewno nieprawdopodobne, jego gra aktorska przypomina stękanie podczas robienia pewnej czynności fizjologicznej.
nie jest gorszy szcze5rze mówiąc - może stęka, ale miłe uczucia wywołuje (czyt. sympatię) a co do poziomu aktorskiego to tam kilka gorszych drewien grywa;)
Co wy się czepiacie Adama! Przecież on jest taki fajny, ma gre aktorską na poziomie Biebera! A to już coś! A co do Roberta to nie pojawiał się ostatnio! Dlaczego?????? A już miałam cichą nadzieje na pocałunek jego i kingi.
Pozwól, że zapytam, na jakiej podstawie oceniasz umiejętności aktorskie J. Biebera? Z tego co się orientuję, zagrał on w jednym filmie, w dodatku był to film biograficzny, o nim samym. Skąd więc to niedorzeczne porównanie?
http://www.youtube.com/watch?v=y0xPBd4x3cA A to też z jego biografii? Ojoj czyli nie zyje...
Po jednym czy dwóch rolach (szczególnie, że jedna to biografia, a drugie epizod) nie da się ocenić talentu aktorskiego.
Mowa o Bieber'ze jakby co.
A co do Adama, to postać wkurza mnie i to strasznie.
Adam też ostatnio zaczął mnie wkurzać! Ale i tak go lubię. Jednak teraz Adam i Robert są u mnie pół na pół.
Taa ale w innych filmach czy serialach lubicie podłych facetów jak np. Damon z pamiętniki wampirów. A tutaj w pm taki się pojawi i wszyscy lubią Roberta! Ja was nie rozumiem.
Damon, jest podły, ale np. dla Eleny potrafi zrobić dużo. Więc jest podły, ale również kochany i w ten sposób uroczy. Facet ma dwie twarze.
A Adam według mnie jest podły i nie ma drugiej, kochanej twarzy. Jest po prostu nie miły.
A Robert jest miły. Przynajmniej jak na razie.
Adam też chce dla kingi jak najlepiej. Zacznie nawet grać w kasynie by wygrać pieniądze, może i to głupie ale on chciał dobrze.
Najwyraźniej nie wykazuje swojego uczucia do KIngi, tak jak Damon do Eleny.
Sory, ale moim zdaniem, Adam przy Damonie to jakieś drewno xDD
kochany i uroczy? raczej obleśny. Ja nienawidzę Damona po prostu nie dobrze mi się na jego widok robi i tyle.
Ja uważam, że jest kochany i uroczy.
Tzn. na razie tak uważam, bo nie widziałam odcinków trzeciego sezonu, bo nie mam czasu, żeby je obejrzeć. Ale myślę, że po obejrzeniu tych odcinków nadal będę tak uważała.
Ja też jeszcze nie widziałam 3 sezonu. Ale nie pociesze cię Damon i elena i tak nie będą razem!
Ale ja nie chcę, żeby Damon i Elena byli razem. Podoba mi się to, że Elena jest ze Stefanem, a Damon się w niej podkochuje. Tak jest ciekawiej.